Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezapominajka jestem

FAJNY CHARAKTER ALE ......NIECIEKAWY WYGLĄD

Polecane posty

a co sądzicie o facecie który ma jakieś maniackie zamiłowanie do meczów ....ma 28 lat i ciągle jeździ na jakieś mecze, ma chyba z milion zdjęć na nk właśnie w tym temacie, w tych szalikach, na trybunach itp....mówi że nie jest żadnym pseudokibicem ani nic w tym stylu, ale trochę mnie to denerwuje, mówi że co weekend to on tylko - górnik zabrze itp itd i w wyjazdy.....czy to zdrowe takie przesadne hobby dla dorosłego faceta jak myślicie?

a co, to jakiś kolejny Twój przypadek?;) no nie wiem w sumie, jak poza tym jest fajny to może ok, choć szczerze to rozumiem mecze ale zeby tak jeździć non stop...hm....nie wiem co Ci na to odpowiedzieć

oczywiscie ze zdrowe hobby a jak tobie to nie pasuje to widocznie jestes pustak bez zainteresowań :O

owszem to fajnie ze się interesuje sportem, (nie jest moim facetem ale trochę kręcimy) ale po prostu obawiam się że co weekend to on myk i na meczyk i na trybuny i w szaliczku i sam mówi że krzyczy (kibicuje) jak nieboskie stworzenie a później zdjęcia na nk z meczyku plus zdjecia jakiś wypisanych sprayem przekleństw i głupot........hm.....

jak nieboskie stworzenie a później zdjęcia na nk z meczyku plus zdjecia jakiś wypisanych sprayem przekleństw i głupot........hm..... ojoj - to już nie wiem czy takie zdrowe hobby;)

jak nieboskie stworzenie a później zdjęcia na nk z meczyku plus zdjecia jakiś wypisanych sprayem przekleństw i głupot........hm..... o nieee daj spokój z jakimś burakiem, jeszcze sie damski boxer okaże, dobra niech chodzi na mecze ale co? zdjęcia przekleństw na nk o chryste dziewczyno

Gość o maryjo
i charakter i wygląd jest ważny tak jest ten świat już zbudowany a te mecze to mnie rozwaliły;)

może ktoś się jeszcze wypowie w temacie, ale raczej wszystko już zostało powiedziane;)

Gość to i ja cos dodam
18:22 [zgłoś do usunięcia] Darker (proszeniepisac@gmail.com) A jakby się sportem nie interesował to byś napisała, że masz ciotę za faceta. Mój się jakoś nie interesuje ani trochę i mnie to akurat cieszy. Bo więcej czasu możemy spędzać razem.

Gość no i co sie stresujesz
przynajmniej masz jasnosc co sie dla ciebie liczy nie przejmuj sie, ogromna wiekszosc ma tak jak ty

Gość TH is IT PR
Ja jestem brzydal a przy tym przez brak doświadczenia mam dla dziewczyny nieciekawy charakter dlatego mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny