Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anamade

Dla Starających się o Dzidzię...

Polecane posty

:( niestety, ja patrze po naszym osiedlu, malutkie jest ale zawsze niezaleznie od pogody zawsze cos sie dzialo, ludzie spacerowali, jezdzili na rowerach, dzieciaki wariowaly na trawie, a dzis pusto....:(

ogólnie mówiąc to dzień jest przybijajacy... u nas chmury, szaro i deszcz siąpi

jakos...mi sie wszystkiego odechciało, zaczełam troche sprzatać, skonczylam na kuchni i tk usiadłam i siedze :)

to chyba jest zarazliwe zaczęłam sprzątać i jakoś utknęłam... siedzę i nie mam siły się ruszyć pozostałe dziewczyny chyb sprzątaą albo pracują bo nie widzę ich na forum :)

Jak neta wygłoszę to będzie o jedną mniej bo nam net nawala cały czas i moze mnie nie być od pon.wtedy mamy się dowiedzieć co i jak

jak net chodzi jak chce to zmień operatora... moi rodzice tak zrobili i są bardzo zadowoleni z nowego dostawcy

też znikam ale tylko do wieczora... postaram się jeszcze dzisiaj zajrzeć .. miłego popołudnia

Witam wieczornie, normalnie masakra...deszcz pada, szaro, ciemno, zimno, spacer odpada...nic w tv nie ma...pojechalismy z M na basen, ale poplywanie w tak zatloczonym miejscu graniczylo z cudem i wrocilismy do domku :)...nie dziwie sie ludziom, ze uciekaja z domu, bo ciagle słuchanie o tej tragediiii przytlacza ostro! Ide troszke poczytac mam nowego wyciskacza lez. Pozniej bede...

Ja czekam na wyniki moich swiatecznych staran! :) jeszcze czekam cierpliwie... Tamagoci ostatnio pisala, ze lada moment bedzie @ i co kochana?

Widze, ze juz spicie hehe. Jakis ten dzien taki dziwny tyle tego wszystkiego!

anamade ja już jestem!!! nie śpię ...:) na razie ja muszę poczekać do piątku i już nie mogę wytrzymać

jestem ciekawa co u tamagoci... miłoby było usłyszeć, że którejś z dziewczyn się udało :)

Molly bedzie dobrze, jeszcze wszystkie w jednym czasie zaskoczymy :)... Wiem, ze sie niecierpliwisz ja staram sie nie myslec tak ciagle o tym, ciezko mi to idzie ale sie staram...

a umnie dala nie wiem co 4 dni juz nie mam brzuch przestal bolec, ale piersi nadal bola ale juz nie tak bardzo juz moge normalnie ubrac garderobe i nie odczuwam bolu. ja nie wiem kiedy bede w miescie ale pewnie nie predzej niz w czwartek wiec jesli @ nie przyjdzie do czwartku to kupie test a w piatek go wykonam i wam napisze wyniki :) spadam i zostawiam buziaki w ten niedzielny poranek sloneczny

Czesc Dziewczynki... Ja od rana umieram, czuje sie fatalnie, spie caly czas, nic nie moge przelknac, stan podgorączkowy. Cala niedziela w lozku... Tamagoci trzymam kciuki...buziaki bede wieczorem