Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grusia1985

Dieta 1000 kcal śmiało razem łatwiej!!!

Polecane posty

Witam jestem na diecie 1000kcal od 15 dni i schudłam ponad 4 kg zapraszam chcących schudnąc razem jest dużo łatwiej :) Moja dieta nie polega na wyznaczonych produktach jem to na co mam ochote w granicy 1000kcal piję dużo wody i cherbatek niesłodzonych wspomagam się błonikiem. ZAPRASZAM !!!

Gość podejscie do diety
czesto staram sie ograniczyc jedzenie do 1200 kcal (do 1000 bym nie wytrzymała) ale często nie wiem ile i nie moge znalezc ile kcal mają pewne dania np mój chłopka ugotował dla mnie rizotoo z kurczakiem zjadłam cały talerz ile to mogło miec kalorii

ja nie lubie liczyć tych kalorii ;p hehe i tez tylko razy chciałam się podjąc, ale dochodziłam do wniosku, że to nie dla mnie ;p no ale trzymam za Ciebie kciukii :D

Napewno jakieś 300 kcal albo i wiecej każdy robi inaczej ja gdy przygotowuje posiłek waże każdy produkt wtedy wiem ile zjadłam miej więcej. Mia dzięki na pewno mi się uda przed ciążą scudłam z 90 na 68 no ale zaszłam w ciaże i musiałam zrezygnować z diety,kurcze może sprubuj ja bede ci pomagać obliczać :)

hey ja od 8dni na tej diecie jestem. I mam nadzieję, że będzie dobrze, bo nic chyba na mnie nie działa;/

No ta dieta napewno działa nie ma mowy o nie chudnięciu ,nie smuć sie na pewno schudiesz ,troszke wiary:)

Witam własnie jem śniadanko 4 krazki ryzowca z szynka i pomidorem ,2 małe gotowane jajka 300kcal. Czy ktoś zaczyna ze mną?

Grusia, mam nadzieję, że trzymasz dietę:) Ja nawet już nie boję się Świąt, bo wszystko sobie już mniej więcej wyliczyłam co zjem:) bo wiem, co zrobię:) dziś mój 11sty dzień(wcześniej się pomyliłam pisząc, że 8) i .... nie mam boczków:) a jeśli już się doczepić to minimalne:) zważając na to, że jestem wobec siebie bardzo krytyczna, to wiem co mówię:)

na diecie jestem od 3 dni i na razie jest ok, ale zobaczymy za miesiąc :)

hey:) jasne, że możesz:) ja planuje być na tej diecie miesiąc, a później na 1200 przez następny.

Ja też na tej dietce od jutra :) kiedyś schudłam 10 kg jedząc do 1000kcal dziennie :) liczę , że tym razem również mi się uda.Jednak faktycznie to liczenie jest uciążliwe :/ czasem zapominałam o tym ,że powinnam przystopować , bo przekroczę limit :( no cóż , ale od jutra będę się bardzo starać.Życzę Wam powodzenia :)

O ciesze się ze jesteście :) ja też mam już plan posiłków swiatecznych. Diete trzymam nie ma mowy o wycofaniu sie.

mam prośbę mogłybyście podać takie przykładowe menu ?:D może tym razem by mi się udało:D

Moje ulubione: Sałatka z tuńczyka z kukurydza i brązowym ryżem, Roladki z piersi kurczaka z pieczarkami i cebulką , Kotlety z piersi Sałatka z ziemniaków z porem i jajkiem , Ryba pieczona w foli z koperkiem , Jajka w piersi indyka, Sałatki owocowe BEZ BANANÓW z jogurtem 0% Piieczywo wasa lub ryżowe z wedliną z kurczaka lub polędwicą Activie ,jogubella regularis,kefirki Pomarańcze ,grejpfruty Marchewki ,buraki gotowane tarte,szpinak Dużo wody herbata czerwona Nie używam żadnych oleji wszystko smaże na patelni teflonowej lub w foli i do piekarnika.

Możesz jeść dużo pomidorów , ogórków świeżych i kiszonych ,kapuste kiszoną ,papryke świeżą ,biały ser chudy ,kasze z gulaszem ale drobiowym. Zrezygnuj całkowicie z zwykłego pieczywa,mącznych żeczy ,sosów ,słodzonych napojów kawy i herbaty fast fodów ,smazonych potraw na oleju

jak Wam leci dziewczynki? ja przebrnęlam przez mój pierwszy dzień na 950 kcal :) oby tak dalej

ok dziękuje ślicznie, jutro jak znajde chwilke to sobię ułożę na pare dni zestawy :D jak myslicie 54 przy 170-172 to starczy ? hm brakuje mi jeszcze 4kg, teraz jadłam tak mniej, ale to woda mi spadła a nie tłuszczyk ;p

U mnie ok z dietką ,a co do mojego menu jest pyszne bo nawet mąż mi podkrada ,trzeba sobie urozmaicać bo monotonia nudzi i traci się chęci do odchudzania, dieta wcale nie mósi być niedobra wrecz przeciwnie ze zdrowej zywnosci mozna wyczarować pyszne kolorowe dania :)

grusia masz rację, monotonia jest ogromnym wrogiem u mnie jeśli chodzi o dietę, bo po jakimś czasie popadam w lenistwo i jem w kółko to samo mia, ja mam podobny wzrost i chciałabym ważyć 65, ale ja jestem stara baba :))

No z pewnością starczy , ja nie mam dużych wymagań chcę wazyć 70 kg przy 176, jestem grubo kostna i mam szerokie biodra wiec to jest w sam raz.

grusia, ja jutro sobie zrobię na obiadek ta sałatkę z tunczyka i brązowego ryzu, o której pisałas :))

Tuńczyk kup w sosie własnym nie w oleju bo to już nie będzie dietetyczne ja dodaje do niej jeszcze łyżke majonezu light zielonej pietruszki i pieprz świeżo mielony

tylko zielona i czerwoną, zastanawiam się nad jakimś suplementem, tylko nie wiem czy warto..