Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

goscie poszli,matko jedeyna ja od poniedziałku dieta:P:),wszyscy najedliśmy się jak baki zaraz bede robiła dodatkowo cos słodkiego ,bo prawie zniknęlo,ale gdyby mi się ktoś trafił,a moze wy koleżanki przyfruniecie do mnie zrobimy poprawinki:) Terterku wszystkie położe was spac i wylecze,alka prim i piołunkiem:) zaniedługo cos ugotuje dla was:)

Terterku - całkowicie się z Tobą zgadzam :) 👄 Bonitka - umęczona po zakupach, odsapnij sobie kochana na kanapce ja też jak wracam po takich wojażach to jestem padnięta :( 👄 Kosmi - z miłą chęcią ojjjjjjjjjjjj z miłą chęcią byśmy PRZYFRUNĘŁY na imprezkę ale za daleko ojjjjjjjj za daleko :( :( 👄

Kochana Kosmitko!!! Wszystkiego co najlepsze!!! zdrówka, zdrówka, zdrówka i oczywiście Miłości ❤️❤️!!! 👄🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

I jesteś jeszcze Bonitko? :-) Właśnie miałam powiedzieć dobrej nocki. jakoś tak ostatnio trafiam nie w porę...

Kosmi oczywiście najpiękniejsze, najgorętsze życzenia imieninowe przesyłam Ci:)👄🌻 miłości, zdrówka, spełnienia pragnień i wszystkiego naj naj naj👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻

Posprzatalam komputerek!!!! Bylo ponad 3000 bledow!!! Jestem komputerowym geniuszem:)Nawet nie wiedzialam:) Dobranoc dziewczynki

Gość beti 35
Witam🖐️ rozpalam w naszym magicznym kominku a teraz zaparzam kawkę (_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+ herbatkę (_)*(_)*(_)*(_)*(_)*(_)*(_)* inusia(_)&(_)&(_)&(_)&(_)&(_)&(_)&(_)&(_)(& no i herbatka dla pszczółki (_)^(_)^(_)^(_)^(_)^(_)^(_)^ u nie pochmurno Życzę miłego dnia ❤️👄

sobotnio, słonecznie, bezśniegowo, lekko mroźnie, już pośniadaniowo, jeszcze piżamowo;) witam nic mi się nie chce, ale to nie nowina;), połamana jakaś jestem, przydałby się jaki masażyk w wykonaniu fajnego masażysty:P tylko skąd takiego wziąć?:P Beti spomarańczowiałaś coś;) powiedz, naprawdę odpuszczasz sobie operację? w takim razie jak tylko możesz bierz skierowania i chodź na zabiegi rehabilitacyjne, a teraz życzę Ci dużo siły w nowej pracy:) Bonita łał jestem pełna podziwu dla Twego talentu komputerowego:) coś Ty w nim narzeźbiła? Wesołku, co tam płot, najważniejsza cnota Belci:) Tokina soki za marudzenie, dzięki za wsparcie:) aha byłam na wizycie u neurolożki, nie wiedziałam tylko, że trzeba się tam rozbierać do rosołu:P w każdym razie neurologicznie bez zmian, przepisała jakieś tabsy, kazała jednak iść na zastrzyki i pojawić się za 2 m-ce. i teraz nie mam wyjścia muszę wykupić kłujdupki i od poniedziałku maszerować do przychodni, wrrrrrr no dobra, lecę ogarnąć się i chałupkę, do apteki i... do dziadka wszak on dzisiaj świętuje:):):) do zobaczenia:)

Dziewczynki beti👄dzięki za kawusię i ciepełko:D👄 zuuziku👄dasz radę ;))))Nie taki diabeł straszny:P U mnie mrozi:O Jadę niebawem do Babuni❤️i Dziadziusia❤️ze światełkiem😭...tylko to mi już pozostało:(((( Wczoraj nie mogłam:O A później drobne zakupy domowe i ... poszukiwania branzoletki;)))) U mnie nie ma:Pa ja dostałam fioła Życzę miłej subboty;))):D Buziak👄

Zuuiczku ❤️👄narazie tak odpuszczam operacje teraz jak byłam w domciu to miałam mniej obciążony kręgosłup troszkę mniej bolał zobaczymy będę się ratować rehabilitacja masażami mam w domciu taki materac masujący jakieś ćwiczenia zobaczymy co z tego wyniknie Banderasku ❤️👄

dziewczynki te co mają nk nie wejdą na mój prafil i ciekawe czy coś nowego zobaczycie u mnie coś zmieniłam a te co nie mają nk niech się domyślają:)

Cześć dziewczynki prawie południe a ja dopiero wyszłam z piżamy :O leniuchuję na całego choć przepracowana nie jestem przecież :D No ale po co wymyślili sobotę ? U mnie słoneczko lampi , ziemi nie widać wszędzie lekki śnieżek i jest ładnie:) Beti byłam na Nk i widziałam zmianę :D no i dobrze zrobiłaś , jak zerwać z przeszłością to z korzeniami👄 Zuuziczku, szkoda mi Twojej pupki ale cóż zrobić , nie ma na co czekać tylko się leczyć póki jest szansa na wyleczenie. Chciałabym bardzo byś się troszkę uspokoiła i dostała weny twórczej by dokończyć te projekty i odetchnąć wreszcie z ulgą 👄 Banderasku, co Ty znów wymyśliłaś z tą bransoletką ? Chcesz taką z charmsami i w dodatku złotą a to kupę kasy kosztuje , no ale jak się komuś coś marzy to trzeba realizować marzenia , więc nie ma się co oglądać tylko zrobić skok na jubilera i już zabłyszczy na ręce nowe cudeńko👄 Kosmitko, wychodź z łóżka, pobalowałaś wczoraj to dziś trzeba posprzątać bałagan, bo jak znam życie to dziś też będą nowi goście :D i trzeba coś nowego wyczarować w kuchni👄 Tereterku wiem ze dziś sobota i pewnie masz wolne od topiku po całotygodniowym serwowaniu śniadanka, ale może powiesz choć jak się czujesz? Jeśli chodzi o babciowanie to jestem pewna że kiedy staniesz sie babcią wszystkie Twoje postanowienia prysną :D i będziesz kochać , rozpieszczać i poświęcać się bez granic, to zupełnie coś innego niż macierzyństwo.👄 Bondi jak się udało kibicowanie ? Czy włoski już pomalowane? Małgorzatko a co u Ciebie ? dziecko wyjechało i pewnie znów przyjechało i pewnie się znów produkujesz w kuchni 👄 Bonitko , mam nadzieję że czyszcząc kompa nie wyczyściłaś plików systemowych , jak kiedyś mnie się to udało na moim pierwszym szkoleniowym kompie :D Dobrze byłoby zainstalować sobie na kompie -odkurzacz- który można ściągnąć z netu z fri , wtedy on będzie sam czyścił wszystkie zbędne pliki👄 Bechemootku widzę że już jesteś w lepszej formie , czyżby teraz był natłok opinii do napisania ? Powiedz proszę czy lepiej Ci się prasuje we własnej firmie czy nie czujesz różnicy? Dziękuję za przesyłki , są przepiękne👄 Roberto , gdzie się podziałaś ? kurcze czyżbyś znów zachorzała ? Mam nadzieję że nie a sprawę z szwagierką załatw raz na zawsze, radykalnie jednym cięciem.👄 Rowerzystko , tak mało piszesz o sobie ciągle mam niedosyt wieści o Tobie 👄 Personalna , co u Ciebie ,czy nadal jesteś tak zapracowana , czy niemoc pisania znów Cię dopadła ? dziękuję za wszystkie PPSy , najczęściej po oglądnięciu zaraz puszczam je w następny obieg:) Czekamy na Ciebie 👄 Marijko, nasza babciu , pewnie świętowałaś i nie miałaś czasu by tu kuknąć ale mam nadzieję że kiedy będą ferie będziesz tu częściej👄 Poetko , odpoczywaj nabieraj sił i ładuj akumulatory bo wiesz że czeka Cie batalia o nowe stanowisko i musisz wygrać 👄 Pszczółko jak dziś się czujesz czy pomogły tabsy? Czy nadal bierzesz żuravit czy może przeszłaś już na ursept?👄 Wesołku, znów Małż okupuje kompa i Ty nie masz dostępu ? czy nadal masz nieproszonych gości u Beli ? Czy dużo śniegu napadało? Czy nadal drzewka są zagrożone połamaniem? 👄 Hm zaczęłam pisac to nie było jeszcze południa a teraz jest już po 12 czyli strasznie powolna jestem :O Trzymajcie się cieplutko , miłego dnia życzę wszystkim👄👄 Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam Maaluutka 👄 Łasiczka👄

witam sobotnio Tokino nie dziecko nie przyjechało więc nie urzeduje az tyle w kuchni,spędziłam cały czwartek prawie bo wczoraj my bylismy przy okazji u dziecka bo bylismy z synem w l nie u lekarza to przy okazji sprawdzilismy co u córci i wiecie co jeść jak jeść ale od razu z miejsca a kase przywiezliscie? Chyba ostatnio za mało dostała. A tak wogóle jetem jak i Wy niektóre do niczego,niewyspana bo chyba juz te plastry nie działaj a,trzeba wiec w tym miesiącu jednak iść do lekarza po zmiane. banderasku napisz Ty kiedys własnie ich stosowałaś tez nie były tak skuteczne? Tokino tak jak piszesz tez słyszałam,ze wnuki kocha sie jeszcze bardziej.I wiecie co ja sie nie zarzekam jesli kiedys będą to jeśli dzieci zechca to pomoge w tym względzie,mysle ,ze pomogę tyle ile moja mama mi pomogła,ja ciagle w pracy byłam i dziecmi zajmowała sie moja mama,nawet jak było trzeba to zaprowadziła i do przedszkola i odebrała.Nigdy sie nie zawiodłam .oby tylko kiedys były wnuki w przyszłości. Zuziczku te zastrzyki wytrzymasz jakoś i oby tylko pomogły.A jak w domu małz i mama zdrowi juz? Beti zaraz wejdę na Nk i zobaczę o co biega.

Bonitko to dobrze,ze sama potrafisz sie tym zająć Nie wiem dziewczynki mam jakieś zaćmienie nie wiem co pisać wcale,musze Was poczytać bo nic nie wiem co ostatnio na f sie dzieje.

Melduję się ija :D tokino..szwagierka to małe piwo ,sprawę załatwiłam z teściem wyjaśniłam czego oczekuję od niego i dlaczego :D i jest ok.i oby tak zostało to można żyć. Zuzziku ..to stare fotki z albumu rodziców są małe więc muszę je powiększyć dlatego są takie mgielne :D U mnie dzisiaj piękna pogoda słonko sniegu nie ma i dobrze :P do potem bo wrócił M no obiadek trzeba podać :D

Witajcie dziewczynki❤️ Ja tak z doskoku wpadłam pożyczyć Wam kochane babcie(te,które juz nimi są)zdrówka,szczęscia i duuuużo miłości od wnuków🌼❤️❤️i dla Waszych menów z okazji dnia dziadka też bukiet zyczeń🌼 A ja dziękuję za zyczenia dla mnie👄 Dziewczynki zostawiam Wam do spałaszowania pyszne(moim zdaniem:P) ciasto drożdżowe z kruszonką i ptysie z bitą śmietaną. Miłego popołudnia Wam kochane życzę❤️👄❤️👄

Małgorzatko doczekasz się wnuków na pewno :D masz przecież dwoje dzieci które o to zadbają :) Ja może w pierwszym okresie pomagałam za dużo ale byłam taka szczęśliwa kiedy zobaczyłam pierwszy raz moją kruszynkę to poprostu dla niej zwariowałam:D Do dziś jest moim oczkiem w głowie i kocham ją nade wszystko na świecie :D Pewnie to i dobrze że nie mieszkają ze mną bo zepsułabym ją na pewno , rozpieszczając do granic niemożności :D no ale mam ograniczone możliwości więc kiedy tylko mogę to daję jej siebie całą :D Roberto cieszę się że załatwiłaś sprawę jednoznacznie i tak trzymaj ,nie ma co sobie dawać wejść na głowę :D W takim razie powiedz czego teraz szukasz na allegro czy może już coś fajnego wypatrzyłaś ? bo nie wierzę że Cię tam nie ciągnie :D Ja niestety połknęłam bakcyla zakupoholizmu :D :P i dzieci mówią że muszę się leczyć :P ale co mi tam, jak nie wychodząc do sklepów mogę kupić co mi potrzebne :D

Oczywiście nowa strona i znów nie ma wpisów Marijko wielkie dzięki za ciacho, szczególnie te ptysie z bitą śmietaną , mmm, uwielbiam , zabieram się za jedzenie i piszę już z pełną buzią :D 👄

tokino.. jestem zadowolona bo tak jak ty nie biegam po sklepach juz za ciuszkami . Mariijka...dziekuje za ciacho zjem choć nie powinnam ,dupsko mi rośnie a apetyt tez na wszystko a to za sprawa sterydów :(jak tak dalej pójdzie to co kupiłam będę sprzedawać :( Teraz zamykam ide na spacerek jest tak pieknie .👄