Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

🖐️ ŻYCZĘ WAM KOCHANE ZDROWYCH SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH BOGATEGO ZAJĄCZKA I OBFITEGO DYNGUSA. PRZESYŁAM GORĄCE 👄 I PRZYTULAM DO ❤️ 🖐️

Tez przesyłam mnóstwo buziaków i życzenia WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!! Padam na pychol. I w pracy młyn, w domu goście. Nawet nie mam kiedy Wam pomachać. Za to przytulam wszystkie 😍

Jeszcze raz ja.... ...cytuję wpis "zgłaszam jedną poprawkę (wybacz - zboczenie zawodowe ), Mateusz w Ani z Zielonego Wzgórza był mężam Maryli nie Matyldy" Koniec cytatu... . Kochany Zuuziku...a nie bratem Maryli przypadkiem?? Z tego co pamiętam , to Maryla i Mateusz byli rodzeństwem....Nie namieszałaś TY przypadkiem??? :D:D:D

Wszystkie już poszły spać, a ja właśnie wróciłam z nocnego czuwania przy grobie. Jak zwykle załapałam się na czuwanie z młodzieżą :D Jest fajnie, bo młodzież zawsze przygotowuje jakiś spektakl i oczywiście śpiewają. Tylko w tym roku było bez instrumentów, a szkoda, bo z nimi jest super. Ewidentny brak jest księdza, który narabiał z młodzieżą, a został wysłany na misję 😭 I to by było na tyle wszystkim życzę spokojnej nocy i za Bechemootka proszę aby Anioły czuwały nad nami Wczorajszy dzień uważam za zamknięty, a dzisiejszy za otwarty ;)

Nie poszly, nie poszly Rowerzystko:) Ja tez jak Ty bylam w kosciele na koncercie. Wrocilam o 11 i do tej pory jestem pod wielkim wrazeniem . Bylo cudnie. Zuzik u nas Wielki piatek jest dniem wolnym od pracy, swieto. Nawet jakos nie pasowalo wyc odkurzaczem, dlatego musze to zrobic jutro. I jeszcze czeka mnie malowanie wlosow. Zauwazylam w sloncu ze mam straszne odrosty, wczesniej nie widzialam pewnie ostatnio wylazly mi te siwulce. I jak tu swietowac wielkanoc z siwa glowa? Trzeba samemu zafarbowac. Teraz ide juz spac. Dobranoc dziewczynki. Wy juz i tak pewnie spicie🖐️

Weź koszyczek do swej pięści, do kościoła idź poświęcić. Włóż szyneczkę, kilka jajek, smacznej babki też kawałek. Spróbuj zmieścić i kiełbasę, nie zapomnij chrzanu czasem! Dziewczynki Wesołych Swiąt dla Was i dla Waszych Bliskich.Pozdrawiam A oczywiście kawa ,herabatka i inusia czeka.Zapraszam.

Witam 🌻 zapraszam na odrobine sałatki jarzynowej abyście nie mdlały pracując ❤️ post postem ale jeść trzeba :D Małgorzacie dziękuje za kawusie ❤️ Jaja sie święcą a ja szykuje świąteczny stół - ma być czysty, nakryty świeżym obrusem i przystrojony wiosennie. Czy któraś siała rzeżuszke? :D to dyżurna trawa na moim stole i w różnych innych dziwnych miejscach ;)

Kochane Dziewczyny!!! Wszystkim Wam składam tą drogą serdeczne życzenia ZDROWYCH, SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY. POKOJU W SERCACH, UŚMIECHU NA TWARZACH :-). SMACZEGO ŚWIĘCONEGO, MOKREGO DYNGUSA!!! Całuski posyłam Wszystkim i każdej z osobna 👄👄👄

Wesołych i pogodnych świąt,smacznego jajeczka i mokrego ubranka,życze wszystkim❤️ na relax zapraszam do garnka:) dziś kogucik imieninki ma ,więc pojawię się dopiero po świętach. pozdrowionka

Witaj Terterku Rzeżuchę wysiewa moja mama i siostra. Ja nie, od zapachu zawsze dostaję migreny, niestety. Ja mam już wielkanocny stół prawie przygotowany, w tym roku ograniczyłam do minimum niezbędnego ozdobienia. 10 jajek ugotowałam w łupinach z cebuli - pięknie się prezentują, brązowiutkie! Jeszcze koszyczek nie święcony, Teo poszedł na trening, czekam.

Zuuziku! Oczywiście, że żoną Mateusza była Maryla :-D, przejęzyczenie moje ;-). Poetko, oni byli małżeństwem :-D!

witam i ja 🖐️ przyszłam z pracy o 12,30 przebrałami poszłam do kośćiólka z córką teraz ponastawiał na sałatkę ziemniaczaną na jutro i na żurek podgotuje wszystko dzisiaj żeby mieć mniej roboty jutro dziewczynki Wesołych i pogodnych świąt życzę mokrego poniedziałku pozdrawiam Was serdecznie pokaża się pózniej❤️👄

łoj Poetko , poleciałaś jak belfer:o masz rację, Mateusz był starym kawalerem, bratem Maryli. w moim wpisie najważniejsze było imię kobiety:P zasugerowałam się wpisem Bechemotka, ale to mnie nie usprawiedliwia powinnam być bardziej czujna:P jaja poświęcone przez maluchy, teraz kwestia kiedy iść do kościoła, bo w naszej parafii rezurekcja jest odkąd nastał nowy proboszcz w wielką sobotę o 22, jutro o 6 tylko normalna świąteczna masza bez procesji, hmmm mam jeszcze trochę czasu. dziękuję za życzenia, ozdrawiam wszystkie świątecznie, do zobaczenia

🌼Kochane kolezanki🌼 Zycze Wam radosnych Swiat Wielkanocnych🌼 duzo zdrowia, szczescia, wszelkiej pomyslnosci🌼smacznego jajka i beztroskiego swiatecznego wypoczynki🌼 A ja sie troche lenie , wypoczywam i pracuje. Fajne sa te swieta jest cudowna letnie pogoda, pachna bzy. Do swiat wielkanoocnych nie trzeba za duzo przygotowan, odpada strojenie choinki...Wlasciwie to bylabym gotowa na swiata gdyby nie prasowanie:( Eh ....co za glupiec wynalazl zelazko!😠 Podobno wikingowie.😠 Odpoczywajcie dziewczynki, jeszcze raz zdrowych i wesolych swiat!!! Kosmi dla malzyka serdeczne zyczenia🌼

Zuzik ja tez ozdrawiam serdecznie:) tak mi sie spodobalo:) Fajne ze u Was " jest masza" tak w polowie nocy o 22 godzinie. Szkoda ze u nas nie ma takich porzadkow. Mnie by to bardzo pasowalo. Melduje ze wlosow nie zafarbowalam. Stwierdzilam ze nie sa jeszcze takie zle bo przeciez byly niedawno farbowane,

I ja pozdrawiam Was wszystkie razem i każdą po kolei :D ❤️ 👄 życzę Wesołych, spokojnych, rodzinnych Świąt U mnie sałatka w "robocie" :D , sernik w piekarniku, barszcz biały wyszedł pysznie, a na stole mazurek czekoladowy i rogaliczki. Ja robiłam kruche a moje dziecko dzisiaj przyjechało na święta i przywiozło pierwsze w swoim nowym mieszkanku upieczone drożdżowe w swoim nowym piecyku :D Zapomniała o wałku do ciasta i wałkowała butelką :D:D:D Są pyszne ;) A moja małżowinka wyspowiadany i tak miły, że z córką pokątnie się podśmiewamy że musi pokute taką dostał :P:P:P Jest bardzo rodzinny i takiego go lubie. J jutro śpie dłuuugo :P - do kościoła idzie tylko małżyk - ale za to ja zakrzątne sie koło wielkanocnego stołu :D ❤️

❤️❤️❤️Kochane Dziewczynki❤️❤️❤️ Życzę Wam z całego serducha:DWESOŁYCH ŚWIĄT 🌼🌼🌼 Zdrowych i spokojnych i miłych i radosnych:))):))):))):))) W🌼E🌼S🌼O🌼Ł🌼E🌼G🌼O A🌼L🌼L🌼E🌼L🌼U🌼J🌼A🌼 👄👄👄

_-::-_______________-::- WESOŁEGO ALLELUJA -::--::- Niech czas Wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia będzie dla nas - celem do spełnienia. Pozdrawiam Was i mocno przytulam do serducha❤️

Baaaaaaardzo DZIĘKUJĘ za wszyściutkie życzenia👄👄👄 Bardzo!Bardzo!Bardzo!:D:D:D Weselcie się i radujcie:D Tulu❤️i buuuuziolek👄

Dzień dobry wszystkim Witam Was świątecznie i zapraszam na kawusię, herbatkę, żurawinkę i inkę, dziś z okazji świąt dokładam ciasteczka. Sernik na ciemnym spodzie, królewski - czeski, kubosiowe ciasto trikolor i ciasto z brzoskwiniami też trikolor, mam nadzieję że każda coś dla siebie wybierze. U mnie niestety pada, choć jest ciepło, mam nadzieję że to przejdzie bo dziś mam mieć sporo gości, miałam nadzieję że trochę posiedzimy nie tylko przy stole ale i na ogrodzie,ale chyba to się nie uda:( Dziewczynki życzę Wam wspaniałych świąt w gronie rodzinnym i przyjaciół.🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼😍

Gość jodark
Niech wami jajeczko dobrze smakuje, bogaty zajączek uśmiechem czaruje, mały kurczaczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia. Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja! \

Gość bet35
Witam swiątecznie🖐️ Tokina dziękuje za kawusię ja z wszystkiego po trochę skubnę szystko pyszne ja mam karpatkę i babeczkę proszę się częstować a i żurek na śniadanie już ugotowałam (_______________________________) a wczoraj miałąm wieczur do kitu ale dzisiaj dzień świąteczny więc nie pirze jakoś poradze soboe u mnie też pada ale gdzieś tam widzać że soneczko się przebija Pozdrawiam Was serdecznie ❤️👄

Ja również witamŚwiątecznie🌼 U mnie Dziewczynki❤️pogoda wspaniała:)))) Słoneczko w pełnej krasie:D...aż za bardzo:Ojak dla mnie... tokino👄dzięki za kawusię!:)))) beti👄będzie dobrze:)))) Już się objadłam i teraz dycham:P Zaraz wyruszamy z Mamutkiem❤️i Małżem❤️i Kotusią❤️na spacer po lesie:)))) Wesołego Alleluja!🌼