Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość dhbcb
przeraziło mnie to co napisała ta dziewczyna. jestem w cięzkim szoku.. coś czuje, że nasz świat zmierza ku końcowi

bo budynki WTC runęły oba a Kaczynski zostal jeden. Co robic? Rzucac szkole i szaleć, a przed 21.12.2012 wyspowiadać się z grzechów tego zycia i czekać na Sąd Ostateczny?

Gość pogrozonawzalobie
bardzo zle sie dzieje, az strach pomyslec co bedzie dalej, wg mnie to nie byl przypadek. Chociaz czlowiek w takiej chwili zawsze ma takie mysli, nie wierzy ze to tylko zwykly przypadek. Wydaje mi sie, w 2012 bedzie wojna:(

hehe ja to juz od dawna wiem. czeka nass zagłada :classic_cool:

Gość ejjjjjj co
Gdzie sa te wpisy wszystkie? ja widze tylko jeden "mam dosc"

Gość qrrrrqqa
WAM* oczywiście literówka

Gość cotoznaczybisbis
Uważam , ze Polska powinna trzymać się Niemców i KK. Koniec. Niemcy was nie okradną tylko będą chcieli żeby był spokój i tyle. Do Niemców trzeba skapitulować i tyle. Jak będziecie sie stawiać to was dadzą ruskim bo terroryzm to nie ich metody - jakieś latanie po lesie. To są spokojni ludzie. Niszczyć im sie też nie chce bo moim zdaniem tu i tak jest ruina wszędzie to jest co robić i tyle. No i koniec. A jak nie to ustąpią ruskim i pójdą dalej. Drogę 1 muszą mieć porządną albo kilka i koniec. Lotniska to u ruskich i tak i koniec. Co jeszcze. Do Warszawy droga i koniec. I dalej lotniska. Albo cś dalej pociągną. Nie wiem. Ale ruskich jak sie zaczniecie trzymać to już umarł w butach - moje zdanie :(

Gość cotoznaczybisbis
Moim zdaniem to i tak jest zawalone wszystko bo teraz się jeszcze muszą liczyć z Rosją jak im walnie że na Zachód pójdzie - już szli tylko im sie plany pokrzyżowały w 1920. I zrobią to samo bo sie z zachodu śmieją gdyż ci nie widzieli Stalingradu. A mieli się dogadać wszyscy i zrobić kocioł Chinom. Co - nie pokonaliby ich? Komuna była ruska, od wszystkiego zależą. Głodem by ich wzięli i koniec. Co to jakaś chińska komuna. Ale poleźli do iraku , zesmoli się wszyscy, teraz wielce idą na wojny USA - ale po co to sami nie wiedzą. No i to tyle :( I każdy swoje. Po co im Chiny powiedzą? A po co im Rosja powie Rosja i kto wygra?

a porpos snów to mi się z miesiąc temu przysnilo ze pod moją szkołą byl jakis gazociąg czy cos i ewakuacja byla bo moglo wybuchnąc. Nie zworcilam na to uwagi ale jak sie obudzilam i szykowalam do szkoly to wlaczylam radio i mowili cos o jakims wybuchu gazu w jakies elektrowni w USA. Taka pierdółka moim zdaniem, ale nie wiem co o tym mysleć. Innym razem przysnil mi sie kolega z dawnej szkoly. Nie widzialam sie z nim prawie rok. Nie ogladalam ani jego zdjęć przez ten czas ani nie myslałam o nim tym bardziejnie widzialam sie z nim i z nim nie gadalam. W ten dzien po tym snie natknęłam się na niego prosto w twarz w alejce sklepowej i na caly sklep wrzasnęłam : ŚNIŁEŚ MI SIE DZISIAJ!! moj chlopak sie prawie obrazil bo stal obok a wyglądalo to tak troche smiesznie przy tych wszystkich ludziach:D

Gość przeklenstwo ,nie mozesz nic z
robic tylko biernie sie przygladasz czy to co czujesz sie wydarzy czy nie, i nic nie mozesz zrobic,wiesz ze umrze ktos znajomy ,albo z rodziny,i nic ,,a i tak im tego nie mozesz powiedziec ,bo pomysla ze swir jestes a zapobiec tez nie da rady

Gość ale to smutne
a ja to w kartach widzialam no i co z tego????? co w tym takiego ciekawego????? tylko nie wiedzialam o jaki kraj to chodzi bo mieszkam za granica i nie pomyslalabym ze o Polske to chodzi.

Gość jestem ciekawazx
ale co widzialas w kartach? jakas tragedia Ci wyszla? czy dokladnie ze jakas wazna osoba zginie ?

zdarzają sie sny prorocze. mi sie przysnila tragfedia ktorej bylam uczestnikiem. prawie wszystko sie zgadzalo.

Gość monique222222
w lipcu mam lecieć na krętę i teraz nie wiem co zrobić :( serio. a zauważyliście ,że wiele tragedii dzieje się w okresie wielkanocnym ? Smierć papieża, teraz prezydenta...

Gość ale to smutne
mam karte cyganskie i wczoraj o przedwczoraj ciagle wychodzilo mi tragedia narodowa....juz sie zaczelam bac,myslalam ze wojna bedzie:-( karty pokazywaly nieszczescie narodowe z politikami i zolnierzami mialo to do czynienia...ale nie skojarzylam....dopiero jak dzis rano wstalam to kapnelam sie o co chodzi.....musze powiedziec ze mi te karty same wyskakiwaly z reki podczas mieszania...a pytalam karty o inny temat.....dziwne to:-(

Gość to jest tak zwane
przeczucie...historia pałna jest takich niewyjaśniopnych zjawisk

monique- nie panikuj to raczej nie o ciebie chodzi :P

Gość jej gg jest
na 5 czy 6 str samosi ale chyba podszyw

Gość ale to smutne
mialam leciec do stanow zjednoczonych i mialam wizje ze samolot jakis sie rozjebie.no to myslalam zeby nie leciec bo pewnie to bedzie ten w ktorym ja siedze...a tu widzisz...

Monique - ja na Twoim miejscu bym siedziała w domu. Wolałabym potem żałować ze nie pojechałam niż zginąć i wiedziec o tym wczesniej . brr aż mam ciary. Ale Ty rób jak uważasz:)

Gość i znowu polacy w katyniu
ta dziewczyna nie odp i dajcie jej spokoj :O

kurde szkoda z tym gg bo bardzo chcialabym z nią pogadac. A tak w ogole to sprawę z jej wizjami dobrze by było nagłośnić

Gość monique222222
ale to jest niesamowite poprostu jak mamy się nie emocjonować przecież żaloba narodowa często się nie zdarza..

Gość thujjk
a mi sie przedwczoraj snilo ze samolot runal na jakis budynek...