Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość monique222222
,, monique- nie panikuj to raczej nie o ciebie chodzi " ale i tak będę bała sie wsiadać do samolotu kiedy ma być kolejną żaloba narodowa.. i to jeszcze polskie linie lotnicze . moj facet pewnie karze mi się popukac w głowę ,ale sama nie wiem pech nie wybiera

bodajze wczoraj w radiu uslyszalam jak prezenter mowil cos o tym ze w stanach jest szkola do ktoerej chodzi kilkadziesiat chyba par blizniat, a drugi dodal: a my sobie z jedna para nie mozemy poradzic..... brak mi slow.

Gość Minetu92
tylko powiedziała jeszcze o lipcu, a w lipcu startuje przystanek woodstock, troche strach... strasznie jestem ciekaw

Gość ZWROCCIE UWAGE NA TO
ze JP2 zmarl w Wigilię Miłosierdzia Bożego, dzisiejsza tragedia to również Wigilia tego dnia!!!

Gość monique222222
jeśli się da to dobrze by bylo :)

Miejmy nadzieję, ze to wszystko bedzie nieprawdą. A jezeli jest to prawda to zeby ktos sprawil ze ta dziewczyna bedzie mogla otwarcie mowic o tym co jej sie sni i nikt nie wyzwie jej od ćpuna. o!

Gość monique222222
jeśli za 2 tyg zginie jakis muzyk o polskich korzeniach to będę w szoku już na prawdę...

Gość bbbc
masakra faktycznie ona w styczniu napisała że w kwietniu będzie żałoba narodowa... ludzie róbcie screeny tej wypowiedzi

hmm a jakich muzyków mamy na obczyznie? tzn jakichś większych. Wybaczcie, ale muzyka to nie moja mocna strona, nie interesuje mnie to za bardzo

ale o tym muzyku to ktos dzis napisal, wiec to na pewno nie autorka

a wiecie co Krzysztof Jackowski byl pod koniec 2009 w DDTVN i cos przepowiadal ze w kwietniu będą zawiłości w polityce związane z kandudaturą Tuska na prezydenta. Ciekawe czy to się sprawdzi?/sprawdza ? I don't know.

Gość fdgfdg
zbieg okoliczności. poczekajmy do lipca🖐️

Gość .bezimienna.
Wczoraj po południu zdazylo mi sie cos dziwnego. Po 14 czy 15 ( nie pamietam juz) usłyszalam jak leci nad moim mieszkaniem samolot. Nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to ze ten dzwiek byl bardzo glosny i wyrazny i sprawial wrazenie jakby lecial bardzo nisko. Niby nic a jednak. A dzis od rana u mnie pogoda jest ... dziwna? Od rana ciemne chmury, deszcz ale tez jakies dziwne przejasnienia, ktorych niepotrafie opisac. Nie wiem moze jestem przewrazliwiona ale jednak to sie dzialo.

nadal nie moge uwierzyc w to co sie stalo...

Samoloty często słychać, czasem bardzo głośno. Mieszkam w niewielkim mieście około 45 tys. mieszkanców i ktoregos razu tez bylo tak ze wszyscy mysleli, ze zaraz runie na ziemie samolot-ludzie z dwóch końców miasta. Mysle ze ten dzwiek sie dziwnie rozchodzi w powietrzu, teraz nawet slysze jakis samolocik.A chmury u mnie tez są i słonce. Moze to jeszcze nie koniec swiata, w koncu czekamy do 21.12.2012:D ale tak serio to boje sie tej daty aj

TO MIAŁ BYĆ 23.12.2012 A NIE 21. I NAWET BY SIE ZGADZAŁO BO 23.12.2012 TO SUMA CYFR WYNOSI 13

Gość WiErZąCa! ***
Najpierw chcę podkreślić, że przede wszystkim zginęli ludzie a nie politycy. A pozatym, nie powiem, bardzo przeraża mnie myśl, że ta dziewczyna może mieć rację. Do śmierci mi się nie śpieszy. Jednak uważam, że za bardzo panikujecie. Ludzie trochę wiary!! Może zamiast pisać z nieznanymi osobami na forum powiedzcie o tym bliskim i pomódlcie się razem. Ja osobiście nie jestm zbyt praktykującą chrześcijanką, ale wierzę w Boga i wierzę, że on mógłby nam pomóc.

a jeśli tacy ludzie otrzymali dar od Boga? A jesli to wlasnie Nostradamus otrzymal ten dar? Tyle rzeczy przepowiedzial az trudno uwierzyc ze to prawda

Gość przeczytalam to
23.12.12 to moje 20 urodziny ;)

Gość eNKejowe k00restwo
dosłownie nostradamusy polskie z eNKejowni czy papilota . . .

Gość dsdsdd
przeciez tos ciema!wszytskie wypowiedzi z jednego dnia...pozniej jakos data znika!!!i reszta komentarzy z dnia dzisiejszego! ze tez k....a jakiemus debilowi chce sie bawic w takie rzeczy!!!!!!!!! ludzie!!!opamietajcie sie!!!!!!!!!!!!!

Gość dsdsdd
TEPI JESTESCIE JAK TEN KTORY TO WYMYSLIL!!!!!