Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość niemożliwe_
Cytat wypowiedzi dziewczyny: kotek w worku "byłam tak zmarznięta, że krew mi niemalże zamarzła i nie mogła płynąć." to ściema, gdyby tak było niestety ale już by Cie nie było. Twoje ciało musiałoby mieć temp. ok 0 stiopni Celcjusza aby krew zaczęła zamarzać co jest niemozliwe dla żyjącego człowieka.

Gość totalna bzdura
dlaczego nie ma postu ze stycznia mowiacego o żałobie narodowej? BO GO TAM NIGDY NIE BYŁO!!! Zauwazyliscie ze ludzie kopiuja nieznany cytat od 10 kwietnia Ale dzieci maja zabawe

Gość ale kreetyyyn z ciebie
kilka razy byl screen wrzucany wystarczy poszukac baranie! na dole 5 str masz bodajze w tym watku na ktorym wlasnie siedzisz.

6 i 7 post od dolu... :/ ja pitole... nic wam sie nie chce poszukac tylko piszecie bzdury

Gość o w morde jeża
ten kto wymyślił ten dżołk musi mieć teraz niezłą polewę... :D

Gość totalna bzdura
nie ma zadnego screena to jest wyssane z palca, ściema Czemu jestescie tacy naiwni???

Gość Climena z sadu
W lipcu ma nie być żadnej żałoby bo ja mam urodziny!!!!!!! Ma nie być nic złego, bo ja chcę się cieszyć! I miałam na moje urodziny być w Paryżu na defiladzie. Teraz cały czas będę o tym myślała.

Gość Dla mnie to fake
Na pewno ktoś się datami pobawił zresztą pierwsze komentarze do jej postów są w tej samej minucie napisane a to nie możliwe że tak nagle wszyscy zaczęli pisać ona dodała to dnia i o godzinie [05.01.10, 15:02] a o godzinie: gość [05.01.10, 15:03]

Gość Dla mnie to fake
Na pewno ktoś się datami pobawił zresztą pierwsze komentarze do jej postów są w tej samej minucie napisane a to nie możliwe że tak nagle wszyscy zaczęli pisać ona dodała to dnia i o godzinie WTF TA SAMA SEKUNDA ???? to jest fakeee

Gość Dla mnie to fake
Na pewno ktoś się datami pobawił zresztą pierwsze komentarze do jej postów są w tej samej minucie napisane a to nie możliwe że tak nagle wszyscy zaczęli pisać ona dodała to dnia i o godzinie [05.01.10, 15:02] a o godzinie: gość [05.01.10, 15:03]

Gość Dla mnie to fake
a o godzinie: gość [05.01.10, 15:03]

Gość tak,ktos samemu napisał
2500 postów? po jakiego chuja? puknijcie sie w łeb. miala sen,no i co z tego? nawet tego nie mozecie zniesc polaczki ? :-/

Gość lucyferqw
Jak tak czytam te wasze wypowiedzi (np. o tym że ktoś tam dzień przed tragedią wyczytał ją z kart) to nie wiem czemu przypomina mi się pewna anegdotka W 1976 r. znany brytyjski astronom Patrick Moore oznajmił w radiu, że dokładnie o 9:47 rano nastąpi jedyne w swoim rodzaju wydarzenie astronomiczne. Wyjątkowy układ planet miał spowodować zmniejszenie siły przyciągania. Moore powiedział słuchaczom, że jeśli podskoczą dokładnie w tym momencie, to przez chwilę będą unosić w powietrzu. Do radia zadzwoniły setki osób, które potwierdziły, że udało im się unieść. Zaraz po rozbiciu się samolotu prezydenckiego setki osób na różnych forach zaczeły pisać o tym że przewidziały ten wypadek, lub miały o nim sny, przeczucia. Od razu mówie że nie jestem negatywnie nastawiony przeciwko przepowiedniom (moja babcia miała dar przewidywania zdarzeń, głównie rodzinnych), ale wydaje mi sie ze lekko przesadzacie. Może autorka tematu z "przepowiednią" po prostu trafiła skoro przynajmniej raz do roku mamy w polsce jakas żałobe. Myśle ze będzie można zacząć się tym ekscytować dopiero gdy w lipcu faktycznie będzie jakaś żałoba.

no kurvvva jak nie ma screna jak jest link :] i mam go na kompie pojeBBBIE zal mi cie

Gość Dawidee
Jeżeli masz zginąć to zginiesz... Już masz to zapisane jak zginiesz i kiedy :) Jak Bóg będzie chciał to stracisz życie ;) Proste... czego tu się bać?? Wiesz ile samolotów w miesiącu, roku spada na ziemie, do oceanu itp?? Matkie boskie panikujecie jak nie wiem co :) Niech się Ci ważni martwią ^^ To oni "mają zginąć" nie my ^^

Gość totalna bzdura
a karmcie się takimi pierdołami jak wam się podoba :) Datę można bez problemu zmienić

Gość defnerknfrf
IP autorki nie zgadza się z tym, które podało numer gg, informacje o wojnie oraz o muzykach i reszcie bzdetów - sprawdzone...

Gość Dawidee
"nie ryzykowaliby że kolejna przepowiednia się nie sprawdzi" do lipca jest tyle miesiecy że maks :) a żeby mieć ze wszystkich przejmujących sie chyba wystarczyłoby 2 tygodnie :) hehehe Daty sie nie da zmienic?? z paluszkiem w dupeczce sie da... A żeby rozsławić mało znany serwis jakim jest samosia.pl własnie takie myki sie robi ^^ Administrator strony może zrobić wszystko na swojej stronie... WSZYSTKO :) Po wtóre to w necie mozliwe że codziennie jest zakładany temat typu: mam wizje coś złego zdarzy sie w lipcu, maju i czerwcu :) a każdy juz to sobie przypasuje do danej sytuacji.... jednemu pies zdechnie i to bedzie coś złego innemu ktoś umrze... Każdy ma swoją miarę zła i żałoby ^^

Gość takijeden23
co do tego lipca to to moze byc prawda...mam pewne podejrzenia co do niego tzn. zgodnie z intermretacjami centurii nostradamusa w siodmym miesiacu (jedną z mozliwosci jest 2010rok) mają zostac zniszczone wojska koalicyjne w afganistanie poprzez wybuch nuklearny...oraz zniszczenie Nowego Jorku w taki sam sposob... Śniady do Azji wyśle nowe wojska Kraj studnia zatopi ich wszystkich Wielka klęska i zniszczenie nowego miasta Będą początkiem upadku morskiego Neptuna. Trzecia Wojna się rozpocznie w 10 lat Nim jego wojska zginą w azjatyckim kraju Tamerlana Niespodziewanie i nagle wielki grzyb ognia W siódmym miesiącu zniszczy armie sprzymierzonych. Płacz i żałoba będą ogólne bo trumny będą puste Odtąd powoli pod zielonymi sztandarami Mahometa Półksiężyc rozpocznie swój zwycięski marsz na ziemie chrześcijańskiej Europy Jednooki Talib ogłosi się kalifem zjednoczonego Imperium Allaha śniady to oczywiscie czarny prezydent USA- Barack Obama kraj studnia - afganistan (ZSRR poniosl tu porazke, wczesniej wojska Aleksandra Wielkiego) nowe miasto-nowy jork morski Neptun-USA kraj Tamerlana- afganistan grzyb ognia-0wiadomo wybuch bomby atomowej moim zdaniem jest to mozliwe....

Gość cos jest nie jasne
ja widze tylko taki wpis: "niech mi ktos do cholery uwierzy!! mam tego dosc. rodzina chce mnie wysłac do psychiatryka, twierdza, ze cpam, a ja nie potafię zatrzymac tego, co sie wydarzy! zaczne od tego, ze dwa dni temu mialam dziwny sen. snilo mi sie to wszystko, co sie wydarzyło do 2012 roku. cholera, takie o bylo realne! teraz to wszystko sie sprawdza! wiem, kto będzie moim chłopakiem, wiem, ze moj dziadek dostanie zawał w marcu tego roku i umrze, ale nikt mi nie chce uwierzyc! cholera błagam powiedzcie mi to co jest bo do glowy dostaje!! wszystko sie zgadza, kazda informacje, ktora sprawdzilam, okazala sie prawidłowa ( we snie przyjaciolka powiedziala mi, ze jej tata jest alkoholikiem- dzisiaj jej o to zapytalam,zeby potwierdzic to byla zdziwiona i pytała skad to wiem) Poprostu wiem, co sie wydarzy i tych złych momentow nie moge powstrzymac bo nikt mi nie wierzy!" to jest wpis ze stycznia, a dopiero w komentarzach na 2 stronie jest: " gość Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY! Dodam pytanie do ulubionych i sprawdzę z ciekawości. ja z ciekawości też. A jak sie sprawdzii?" Czyli nie ma nigdzie że ona to pisze, to jest dodane później. wiecie czy można zrobić wpis na forum z datą wstecz??? bo chyba nie jest to niemożliwe???

Gość Mar lena K
Ja uważam, ze ktoś stworzył taki temat i spreparował datę. Czy na tym portalu są jakieś wcześniejsze posty o wcześniejszych datach ? tak dla porównania, bo ja tu z żadnej dziedziny nie widzę innych dat ! czyżby portal powstał na zamówienie ?

Gość MarTina.
weźcie się opanujcie! nagle każdy ma sny, słyszał samoloty i filmy o katastrofach ściągał. a tak ogólnie to wszyscy mamy dar jasnowidzenia. nie wiem właściwie skąd wam się wziął ten koniec świata, skoro w poście tej laski nie ma o tym słowa, a jedynie o tym, że rzekomo śniły jej się wydarzenia DO 2012. czytajcie ze zrozumieniem. poza tym teksty jej autorstwa to tylko te ze stycznia, a dalej to jacyś ściemniacze. kolejna sprawa - moderacja samosi mogła zmienić datę, żeby podkręcić zainteresowanie portalem, co jak widać świetnie się udaje. jeśli nawet data nie jest przekręcona to pomyślcie logicznie... żałoba narodowa to nie żaden biały kruk. z uwagi na to, że ogłasza się ją na cześć innych narodów, nie tylko własnego (przykład - Brazylia), których na świecie mamy, no cóż - dużo, może ona mieć miejsce dość często. rok ma tylko 12 miesięcy, więc wcale nie tak trudno strzelić. jak w lipcu i wrześniu coś się zdarzy to wtedy zacznę się zastanawiać razem z wami o co tu chodzi. a na razie miejcie trochę szacunku dlatego co się stało, a nie wymyślajcie zaraz wizjonerek, Nostradamusów (który de facto słynął z zamiłowania do opium), wojen i końców świata. świat to nie tylko Polska, nie bądźmy samolubni. i zamiast histeryzować zróbcie coś dobrego. złóżcie datek dla ofiar z Haiti, adoptujcie na odległość dziecko z afryki, weźcie udział w akcji ratowania lasów tropikalnych. pomyślcie jak bardzo świat byłby lepszy, gdyby każdy wykonał choć jeden podobny gest... powtarzałam to już 100 razy na różnych portalach i będę powtarzać do skutku.

Gość Mar lena K
MarTina - dziękuje wszystko na temat. Nikt z ludzi nie zna ani dnia ani godziny !!!!!!!!!

Gość Co z tego że IP ze stycznia
i z kwietnia są różne? Jak codziennie mam inne IP. Podobnie jak miliony innych użytkowników internetu.

Gość mknkpge
IP sie zmienia co jakis czas.

Gość gdfyt
ale w lipcu może coś stać sie na świecie co spowoduje że i Polska ogłosi żałobę narodową np w sten sposób solidaryzując sie z owym krajem którego dotknęła tragedia. np jakaś bomba spadnie na Izrael i będziemy mieli żałobę to taki przykładzik:-)

Gość ludzie tez nie wierzyli
jak Jezus mówił ze jest Mesjaszem i go ukrzyżowali, i Św. Faustynie tez nikt nie wierzył! Samosia to SUPER PORTAL, oni by tego nie zrobili, ja mam 14 lat i im wierzę bo nie jestem naiwna i głupia!

Gość do MarTina.
podobno jakiś czas temu takiego maila dostał Nautilius, własnie go opublikowali. tylko czy oni prawdę mówią że jakiś czas temu to dostali a może niedawno ktoś im podesłał a teraz piszą że mają go od dawna w archiwum....kto to wie...