Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość -Lenka-
Wiecie co, ja sie totalnie glupio czuje. Nie wiem co mi wczoraj odbilo, nasciagalam filmikow o katastrofach lotniczych. Chcialam ogladac, a moj facet, ze nie, bo sami lecimy w poniedzialek i on sie nie chce stresowac. A mimo to obejrzalam jeden filmik (o katastrofie Concorde,zeby sie nie stresowac, bo takie juz nie lataja). I dzis czytam o tej polskiej katastrofie... Co mi odbilo, baba jestem i skad nagle samoloty i katastrofy sobie ogladam zamiast moich seriali...

Gość a ja mialammmmmmm
wczoraj przed snem powiedzialam do siebie tak" dawno nie bylo zadnej tragedii lotniczej, dawno sie samolot nie rozwalil" , a powiedzialam tak, bo w maju sama lece gdzies samolotem a tu taka informacja dzis rano:(

Gość patusssssska88
ludzi badzcie normalni.....tam napisała dziewczyna faktycznie cos przewidziala ale zobaczcie ze nastepne wpisy o nu,merze gg, tym muzyku ktory ma zginac sa napisane dzisiaj ......dwie godziny temu wiec bez paniki ktos sie podpial pod nia i robi sobie jaja i nostradamusa z siebie :( moge wierzyc ale tylko w pierwszy wpis zrobiony pol roku temu w styczniu...a zobaczymy co bedzie w lipcu...nie dajcie sie robic walom :(

Gość ja od tej pory nie latam
w dupie to mam,samoloty są niebepieczne!Odlot to mogę miec na imprezie!

Gość pewna dziewczynaaadfgf
dokładnie, w te dwa pierwsze wpisy - o lipcu i kwietniu moge uwierzyc bo były pisane zanim stał sie wokół tego szum. Ale ten o muzykach, czy to nie dziwne ze został napisany własnie dzisiaj?? a nie np. wczoraj jak prawie nikt nie zwracał uwagi na nią?? moim zdaniem ten o muzykach to moze byc podszyw. ''po reszte przepowiedni pisac na gadu' - czy dziewczyna w szoku pewnie po tym ze jej przepowiednia sie sprawdzila napisałaby cos takiego i dawała swoje gg po to, zeby pisali do niej dziesiątki ludzi z jakimiś tam pytaniami?????????????? postawcie sie w jej sytuacji... czy zachowalibyscie sie tak?? i napisala to (a właściwie jej podszywa) 2 godziny po katastrofie....

Gość miss cipka
Up

Gość ja wczoraj pomyslalam
sobie ze tylu politykow podrozuje słuzbowo i zaden nie ma wypadku..:(

Gość kurcze a ja z szwagierką
wczoraj przed snem koło 2 w nocy gadałyśmy o samolotach bo ona leci w wakacje do Szwecji i będzie wracała w rocznicę WTC i mówiła, że dziwnie się z tym czuje, ze boi się...a tu dziś tragedia...:/

Gość guanabanakumkwat666
i niby nagle wszyscy wczoraj zaczęliście myśleć o katastrofach lotniczych, samolotach, politykach? jesteście ŚMIESZNI, tyle wam powiem.

Gość Czarnula__
guana - nie niby tylko naprawde.

Gość Różowe Kajdanki
... dziwne.

Gość Różowe Kajdanki
na prawdę bardzo dziwne. I w sumie nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość Adunia1252
W lipcu jadę do ustki ....nie ja nie pojadę . Za bardzo sie boje a teraz mam wgl. schizy : ( Pozdr. : *

Gość wedrftgyuik
no i ładnie... ktos skasowal jej komentarz w ktorym pisalal o tej zalobie... naszczescie są screeny...

Gość ogorka
czemu oni mowia ze tylko rosyjscy eksperci beda badac przyczyne katastrofy a polscy nie?

przepowiednia nostradamusa "I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego... a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy"

Gość kika 20
Hakerzy nie takie rzeczy potrafią robić . Opanujcie sie , To ściema i manipulacja

Gość hghghghghg
Nie robi się spacji przed kropką, przecinkiem i innymi znakami interpunkcyjnymi kiko Ty jedna, we wszystkim widzicie ściemę, nie tylko Ty...

Gość kika 20
co ma spacja do tematu???

Gość do Karolcia
Ty wieśniaro....za te słowa: " idz sie wysraj, bo gówno przez ciebie przemawia" powinnaś zostać skierowana na resocjalizację bo osoby wypowiadające takie teksty publicznie tego wymagają. Gardzę takimi chamkami i prostakami! Nie masz ani klasy ani kultury, jesteś prostaczką jakich mało.

Gość HENIO.........
włosy się jeżą na głowie.Co to za dziewczyna????? Boże co m,oże stać się w lipcu???:)

Gość o my gooood
Ta Karolcia93 to dno.... Tragedia się stała wielka ale nie piszmy już tutaj, bo ta laska to chamidło i nie warto żeby się tutaj wypowiadać. Lepiej stworzyć topik na poziomie.

Gość lalami do
klaudynka wymysliłas to :)

Gość -Lenka-
Wydaje mi sie, ze sporo osob to jakos przeczuwalo. Tak czesto bywa. Ja mialam jakas schize wczoraj na punkcie katastrof lotniczych. A dzisiaj moja kuzynka miala isc na uczelnie (zaocznie studiuje) , obudzila sie o 7.00 i pierwsza jej mysl byla, ze... na pewno nie bedzie zajec. Jednak wstala, ale od uczelni juz nie dojechala, bo dostala telefon, ze zajecia odwolane...

Gość maj gatte
ej gdzie ona przewodziła tę żalobę,bo w tym linku który podajecie nic o tym nie pisze

Gość maj gatte
op

Gość wqerty3ui
bo skasowali tą wypowiedz, idioci .. :/ mam screena jbc...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czym Wy sie podniecacie co?? wielka mi tez tragedia zmienic date i wstawic kity głupkom jak Wy :o

Gość maj gatte
wqert3ui wysli mi dziuniek86@wp.pl