Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość wqerty3ui
ty chyba sobie jaja robisz? jak zmienic date? na kilku stronach wpisow? o 10 rano (bo o tej odkopano ten wątek)? laska miala wizję i juz. TO SIE ZDARZA. jest po prostu niesamowite, gdyz przepowiedziala rowniez zalobe na lipiec i czyjac smier we wrzesniu.

Gość klez
No to niezle. Ale nawet jakby wiedziala dokladnie, ze to sie stanie dzis to co by zrobila? Ostrzegla prezydenta? I tak by nikt jej nie uwierzyl.

Gość dolitte lka
wqert3ui wyslij mi teggo screna motylek_22_1984@o2.pl proszę

Gość gfsdgfdg
a mnie sie snila apokalipsa :O mnie osobie wierzacej w Boga ale nie zagozałej w wyznawaniu, nawet nie wiedziałam jak miałaby wygladac dopoki po snie nie zaczełam o niej czytac i wszystko sie zgadzało tyle ze ja juz wiem ze zło zwyciezy :O juz raz miałam proroczy sen, ale oczywiscie ze mnie tez sie wszyscy smiali :O

Gość butek
faktycznie dziewczyna to przewidzała.

Ja jej wierzę w 100%. Sama mam czasem takie sny których wolałabym nie mieć.Czasem znajduję sie w jakiejs trudnej sytuacji iw iem, że to juz było.Dziwne to takie bardzo.Też kilka razy przysniło mi sie coś tylko dopero po fakcie potrafię skleić to w całość.Snił mi się na przykład atak samolotów na dwie wieże tyle, że takie jak w bajkach.Jak ostatnio zginęli górnicy to sniło mi się, że jestem w lesie zbieram grzyby i widzę jak w wielkim dole stoja ludzie.Nagle pojawia sie woda i zasysa ich w głąb ziemi za chwilę( i tu przoszę się nie śmiać) ziemia wraz z wodą wypluła wielkie kartony od pasty do zębów).Jak zawaliło się centrum wystawiennicze pamietam, że śniło mi się, że idę lasem na wydmach i z góry zaczyna spływać woda i zmywać ludzi do morza.Takie właśnie mam sny ogólnie jak śni mi się woda to na 100-wę ktoś umrze tylko nie wiem nigdy kto niestety.Takie sny miałam odkąd chodziłam do 4 klasy podstawówki dopiero później zaczęłam rozumieć to wszystko.Pierwszy taki sen miałam właśnie jak szłam do 4 klasy byłam na koloniach śniła mi się woda jak zmywa blondyna.Nad ranem czułam ogromny niepokój po kilku godzinach po mnie i po siostry przyjechała ciocia gdy ją zobaczyłam wiedziałam,że coś jest nie tak mówiła, że moj brat jest w szpitalu a ja wiedziałam, że to kłamstwo- zmarł w wojsku.W dniu w którym zmarł mój tata też śniła mi się woda...Wczoraj także w moim śnie woda zmywała ludzi do których ktoś cos mówił jakby zza światów.Ja wiem, że to dziwne ale tak mam choć wolałabym nie mieć.Wczoraj zadzwoniłam nawet do siostry starszej która jest w ciązy a ma już 3 by uważała na siebie i na dzieci bo bałam się, że może coś być nie tak.Uwierzcie mi takie sny to istne przekleństwo i nie wyśmiewajcie się z tej dziewczyny bo ma po prostu pecha, że ma taki dar

Gość ewelaaaaaaaaaaaa
dziś w nocy obudziłam sie o 4 nie mogłam zasnąć może do 6 i potem miałam sen w którym spotkałam mojego niezyjącego brata przytulał mnie i pocieszal ponieważ ja szukałam kogos ważnego dla mnie a on mówił , że ten ktoś juz dawno jest z nim w niebie i wtedy obudziła mnie mama było to ok 8;30 rano i nie pamiętam co było dalej ale dziwne uczucie obudziłam się z łzami w oczach i zastanawiając się czy mówic o tym mamie bo takie sny moga ją zaboleć i własnie wtedy usłyszałam w radiu co się dziś wydarzyło..miałam ciarki ........

Gość fiiiiiiiffiiiii
wg analiz Apokalipsy św. Jana i innych uczonych rzeczywiscie koniec miałby nadejsc 21 12 2012 po trzech dniach ma nastąpić rozwiązanie. czyli 24 w dzien narodzin Chrystusa. po 3 dniach Jezus zmartwychwstał. tę date podają również kalendarze starożytnych Majów oraz jest o tym mowa w proroctwie Oriona (coś z układem gwiazd) Nostradamus kiedys tez poprosiłam w wieczornej modlitwie Boga by dał mi jakis znak czy rzeczywiscie wydarzy sie coś strasznego w 2012 i śniło mi się że coś się stało niebo było całe czerowne było ogólnie mroczno a ludzie panikowali (nie wiem czy to był jakis wybuch bombu czy jakis meteoryt.. napisałam co widzialam) i nie bierzcie mnie za jakąć świrniętą wierzącą... religia była mi zawsze obojętna i nawet poddawałam w wątpliwość istnienie Boga, ale po tym śnie wiem że jest jakaś Istota wyższa i nie ważne jaką ktoś wyznaje religię bo wszystkie największe wierzą że istnieje jeden Bóg który nas stworzył dla wsyzstkich najważniejszych religii Jezus był co najmniej prorokiem więc chyba coś w tym jest.. powstanie człowieka wg Pisma Świętego nie przeczy również ewolucji.... wszakże w Piśmie nie napisano jak konkretnie wyglądał człowiek.. tylko że był stworzony na obraz Boży i (nie wiem czy teraz nie wymyślam ale wydaje mi sie ze cos było że miał kończyny) i nikt nie wie ile wg Pisma trwał tydzień tworzenia (mogły to być miliony lat, przez co człowiek mógł ewoluować do postaci jaką jest dzisiaj) wg mnie te 3 dni to będzie czas dla ludzi, którzy mają w końcu się zdeklarować/wyznać wiarę/pojednać się

Gość MayaMayewska
A ja wczoraj rozmawiałam z mamą o katastrofach samolotowych, czemu one są, czy ludzie lecący wiedzą o tym już wcześniej, czy to się dzieje tak nagle... horror. Rozmawiałyśmy o Annie Jantar, o tych najbardziej znanych katastrofach i o tym, że przeciez zdarzają się tak rzadko... Cała noc mialam koszmary, nie pamiętam co dokładnie mi się śnilo, dobudzila mnie mama - ok. 9 - podobnie ja Ewelaaaaa płakalam przez sen. Wpół do 10 poszlam do salonu i wlączylam DDTVN, przerwali wywiad z Kasią Glinką i podają tragiczne wiadomości... tak jakbym coś przeczuwała, bylam niespokojna. Czasem tak mam.. ech. Straszne to wszystko.

Gość *0*
o jejeje... :(:( Musze z nia porozmawiac.. gdzie ona podawała ten nr gg bo nie moge znależć.. Aster byłabym ci wdzięczna gdybys mi podała, musze s nia pogadac.. :(

Gość *0*
No gdzie jestes aster! mam jej gg. gadałas z nia? Ja sadze ze to nie jest jej.

Gość dajcie spokój już.....
Kurde bela ludzie dajcie spokój tej biednej 16 latce!! Jak wy byście sie czuli po takiej nagonce ??? Wstydu za grosz nie macie na szczęście dziewczyna przewidziała co z tego będzie i pozostała anonimem żeby podłe harpie się do niej nie dorwały ;]

Gość taka sobie ona!!
i Wy w to wierzycie ?? to wszystko to sciema jakas ;)

Gość taka sobie ona!!
jest tak ja ten osobnik napisał: "Zbieram grupę 3 ludzi. Stawiam główny wątek, reszta osób na niego odpisuje na różne sposoby tworząc tak np. 1,000 postów. Całość zajmuje kilka godzin. Teraz, posiadając uprawnienia administratorskie wstawiam cały wątek w dniu np. 10 kwietnia, a w CMS'ie (czy jakiejkolwiek aplikacji, na której będzie bazować mój serwis) zmieniam datę na parę miesięcy wstecz. W rezultacie mamy sztuczne proroctwo, napisane po fakcie, ze zmienioną datą. " w chuja was robia z tym tekstem o proroctwie

Gość Abrakadabraaaaaaa
Sami się nakręcacie.. Nie macie większego wpływu na to co będzie i nie zmienicie tego co się wydarzyło...

Gość tox
Ogolnie to bardzo ciekawa spraw zastanawiam sie jak to sie skonczy czy bedzie to wielka sciema czy jednak to prawda. Jesli wielka sciema i wszystko to zrobili panowie ze znakiem ADMINA na czole to mam nadzieje ze ta sparaw skonczy sie w sadzie. Jednak jesli jest to prawda czego na bank dowiemy sie w lipcu to pewnie 99% osob ktore znaja ten temat spojarza na Swaiat inaczej niz do tej pory. Co do roku 2012 i przepowiedni o koncu Swiata bo zauwazylem panike u pewnych osob--ludzie spokojnie wystarczy popatrzec w internecie --- poszukac---prawda jest taka ze Konca Swiata wtedy nie bedzie JEDNO CO MA SIE WYDARZYC TO BARDZO DUZA AKTYWNOSC SLONCA CO DOPROWADZI DO BURZ SLONECZNUCH KTORE SPOWODUJA CALKOWITA ZAGLADE SIECI ELEKTRYCZNEJ A CO ZA TYM IDZIE WSZYSTKIE URZADZENIA A TAKZE TEN MOJ KOMPUTEREK PRZESTANA DZIALAC--NO BO PRZECIEZ SWIAT NA PRADZIE SIE TERAZ OPIERA A MY COFNIEMY SIE DO EPOKI KAMIENIA NO PRAWIE KAMIENIA ALE OGOLNIE O TO CHODZI ZE PRADU U NAS NIE BEDZIE---takie info podaje amerykanskie NASA no i MAJOWIE----Majowie tez pisza ze ich kalendarz sie konczy jednak pisza tez ze po tym okresie nastapi kolejny okres w dziejach Swiata wiec jednak Swait sie nie skonczy. Co do wizji wielkich jasnowidzow typu NOSTRADAMUS--to sa to o tyle nie do konca scisle info ze musimy i to tez robimy--przypisywac pewne fakty do wydarzen obecnych czasem nam sie udaje bardziej czasem mniej---a jak bedzie to czas pokaze czy potrafilismy dopasowac obecna rzeczywistosc do starych prxzepowiedni. Swoja droga i nie pisze tutaj po to zeby sie chwalic czy zalic bo nie jest mi to potrzebne ale w swoich snach widzialem smierc mojego sasiada---umarl za pol roku-------widzialem pozar na swojej ulicy i palila sie stolarnia------jednak w swoich snach widzialem tez wiele innych rzeczy i one sie nie sprawdzily---czy jestem jasnowidzem no chyba raczej nie a moze troche tak --- to najlepiej wie Bog.

Gość ku czci naszej narodowej
bez jaj, jest tylu ludzi w polsce, ze to nic dziwnego ze sie komus przypadkiem wysnila zaloba narodowa w kwietniu :o

Gość loko loko 86
Ja również miałam niespokojną noc, śniła mi się śmierć mojego taty i brata, obudziłam się zapłakana i co mnie zdziwiło, nie poczułam ulgi, jak to zwykle bywa po wybudzeniu z koszmaru, tylko paniczny lęk, który nie mógł ustąpić. Pomyślałam sobie tylko "dzis wydarzy się coś strasznego", byłam wręcz tego pewna. Potem długo nie mogłam zasnąć, miałam dreszcze, cos przerażającego...:(

Gość loko loko 86
A co do tej dziewczyny co przewidziała żałobę, to ja niestety należę do osób, które są skłonne w to uwierzyć. Teraz mam dylemat, bo na początku lipca mialam zamiar wybrac się na wielki festiwal, ale teraz to już sama nie wiem co robić, wiadomo, w takich miejscach łatwiej o masową tragedię, a przecież tylko po takich ogłasza się żałoby narodowe :(

Gość nie chce tego,nie chce tego
nie chce zeby moj kraj przejal ktos obcy

ok,ja w nocy puscilam tv...lecial jakis serial,nie wiem bo ja slucham,nie ogladam...a nawet nie slucham bo to takie tło...i przyklulo moja uwage wciaz powtarzane slowo: PREZYDENT....potem spałam,a pozniej juz wiadomo:(((

kurcze,to prawda.....ma dziewczyna dar telepatii i przewidywania

loko---- ty zostan w domu lepiej

Gość ########
czemu usuneli jej wpis? nigdzie go nie ma w oryginalnej wypowiedzi z 5.01.