Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość ########
a sa tylko cytaty jej wypowiedzi, administrator tej strony zmienil tresc jej wpisu?

Gość 234567yuhgfdc
te wszyswtkie teorie spiskowe to jakas bzdura! przeciez na samosia jest ograniczona ilosc dodawania odpowiedzi w jednym temacie, co i taknie ma znaczenia w tym wypadku bo ze stycznia sa tylko dwie pierwsze i kawalek trzeciej strony odpowiedzi. a poza tym to latwo sprawdzic:) kliknijcie sobie "poprzednie pytanie" lub "nastepen pytanie". tez sa ze stycznia, ciekawe dlaczego :) ludzie ktorzy wymyslaja ze to manipulacja maja bardzo wąskie rozumy, ktore tego nie potrafia pojac@ kilka osob ma screeny z tej strony, gdzie byla wypowiedz tej dziewczyny. na poprzedniej stronie jest link. to takie dziwne ze ktos skasowal ta wypowiedz? dla mnie dziwne, ale przeciez nie niemożliwe.

Gość 234567yuhgfdc
temat odkopano godzinę po tragedii. tez jest link do tematu z wczoraj gdzie dziewczyna pisalal ze porzypomniala sobie o tej lasce. GODZINĘ PO!

Gość kąpadełko
"Zbieram grupę 3 ludzi. Stawiam główny wątek, reszta osób na niego odpisuje na różne sposoby tworząc tak np. 1,000 postów. Całość zajmuje kilka godzin. Teraz, posiadając uprawnienia administratorskie wstawiam cały wątek w dniu np. 10 kwietnia, a w CMS'ie (czy jakiejkolwiek aplikacji, na której będzie bazować mój serwis) zmieniam datę na parę miesięcy wstecz. W rezultacie mamy sztuczne proroctwo, napisane po fakcie, ze zmienioną datą. " Jeśli wierzyć, że prowadzący portal samosia.pl nie uknuli tego, by zwiększyć popularność strony, to ktoś o nicku Brihater niby cytował zarejestrowanego użytkownika o nicku Scarlett-1988, który niby w swojej wypowiedzi cytował kogoś, kto jako 'gość' - być może napisał słowa, które przytaczam poniżej " "Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!" Jeśli ktoś ma ochotę niech spróbuje poszukać, czy Scarlett-1988 rzeczywiście cytuje wypowiedź owego 'gościa' w jakiejś swojej wypowiedzi i czy owa wypowiedź istnieje na samosia.pl. Brihater MÓGŁ wstawić w tag cytatu zmyślone (?) przez siebie (?) słowa , mógł też wpisać w tagu, że niby Scarlett-1988 cytuje 'gościa'. Ten temat (zapytanie?): http://www.samosia.pl/pokaz/50(...)zy Nie wskazuje na słowa zawarte w rzekomej przepowiedni, one pojawiają się dopiero w poście użytkownika Brihater (strona druga tematu), wstawionego dni 05.01.10 ogodz. 15:10 (jeśli wierzyć tym, którzy mają możliwość manipulacji datami w postach). Link: http://www.samosia.pl/pokaz/50(...)br/> Dodam, że pierwszą(?) wypowiedź , którą Scarlett-1988 zamieścił/a na tym portalu to słowa z 03.03.10, 13:15 http://www.samosia.pl/odpowied(...)r/>Przynajmniej tak wynika z listy odpowiedzi tego użytkownika. Jest tu jednak pewna nieścisłość. Otóż w profilu widzimy, że licznik naliczył 2293 jego/jej odpowiedzi, a do wglądu jest ich tylko 2123. Tak więc brakuje 170 postów tego użytkownika. Zostały usunięte? Są jeszcze w archiwum? Biorąc jednak pod uwagę częstotliwość z jaką pojawiają się wypowiedzi tego użytkownika, istnieje bardzo małe prawdopodobieństwo, że w jednej ze swoich wypowiedzi cytuje słowa owego "gościa", który niby zaserwował tu rzekomą przepowiednię - przed lub piątego stycznia 2010 roku przed godziną 15.10. Nie istnieje więc jak na razie jakikolwiek dowód na to, że Scarlett-1988 cytował/a kiedykolwiek wypowiedź "Gościa' z zawarta przepowiednią. Dlatego z powodzeniem można uznać, że Brihater zabawił się, prowadzący stronę pchnęli to "odpowiedni" naprzód i właśnie powstaje kolejna tzw. Urban Legend :-)

Gość kąpadełko
widzę, że linki błędnie przekierowują... Nie jak to zrobić, by działały prawidłowo

Gość mi tez sie snilo ze cos nie ta
no,snily mi sie rozne zle rzeczy, jeszcze w piatek wiedzialam ze w najblizszym czasie cos sie wydarzy...myslalam ze szefowa z pracy umrze, a tu nie...prezydent i wazni ludzie..ehhh.

Gość kotek w worku
ja wierzę tej dziewczynie. ludzie często mają sny, może nie nazywajmy ich proroczymi, ale mają przeczucia. ja w sylwestra dwa lata temu mialam sen, w którym jechałam samochodem z moim ojcem jedną z najbardziej ruchliwych ulic w moim mieście i nagle na skrzyżowaniu z innej ulicy wyjechał jakiś samochód. uderzył w nas z taką siłą, że drzwi od strony pasażera otworzyły się i ja po prostu wypadłam. mój ojciec niestety zginął. gdy się obudziłam byłam cholernie przestraszona i miałam pewność, że tego dnia zdarzy się coś złego. i może to głupie, ale wyszłam z koleżanką wieczorem na osiedle, zaczęłyśmy pić i nagle urwał mi się film. obudziłam się w szpitalu i dowiedziałam się, że pół nocy walczyli o moje życie. znaleźli mnie leżącą na śniegu, bez kurtki. byłam tak zmarznięta, że krew mi niemalże zamarzła i nie mogła płynąć. gdybym leżała tam jeszcze z pół godziny, nie przeżyłabym. dlatego ja jej wierzę, a ludzie, którzy snują jakieś domysły i teorie spiskowe są po prostu śmieszni. na świecie dzieją się takie rzeczy, o których nie śnili nawet filozofowie i naukowcy.

Gość Majziooooooooo xD
Papiez kiedy umarl mial 85 lat -> 8+5=13 > > Godzina smierci: 21:37 -> 2+1+3+7=13 > > Data smierci: 02.04.2005 -> 0+2+0+4+2+0+0+5=13 > > Postrzelony 13 Maja > > 9301 dni pontyfikatu -> 9+3+0+1=13 > > Zmarl w 13 tygodniu roku. > > JAN PAWEL DRUGI - 13 liter > > > > czy to zbieg okolicznosci > > przeslij to dalej > > niech inni mysla > > Sorry, ale musi sie spelnic. ... > > Pomysl sobie zyczenie a zobaczysz co sie stanie... > > Zacznij myslec o czyms czego naprawde pragniesz, > > To funkcjonuje. > > Osoba, ktora mi wyslala ta wiadomosc > > powiadziala, ze jej zyczenie > > spelnilo sie w 2 dni po odczytaniu tej > > wiadomosci. > > Wypowiedz zyczenie jak skonczy sie odliczanie: > > 10... > > 09... > > 08... > > 07... > > 06... > > 05... > > 04... > > 03... > > 02... > > 01... > > ****Wypowiedz zyczenie**** > > Wyslij te wiadomosc w ciagu 10 minut do 10 osob > > Jesli tego nie zrobisz stanie sie > > przeciwnosc Twojego zyczenia. > > Powodzenia! > > ------------------------------------------------------- --------------- > > > > > > > > > > > --------------------------------------------------------- ------------- to niesamowite! ZOBACZYSZ' widzieliście to???????????????? '-' '-'

Gość Koniec świata
niejedna nawiedzona osoba przepowiadała juz kilkakrotnie i ... nadal istniejemy Co kilka lat mowi się o końcu świata :-D Przykre to, że jakas smarkula wykorzystuje tragedie tylu osób tylko po to żeby na siebie zwrócić uwage To obrzydliwe PS A może niech nam powie jakie numery padną w najbliższym losowaniu LOTTO !

Gość Do ...Majziooooooooo xD
Tak widzielismy to i takie informacje u mnie ladują od razu do kosza

To jest nie na łeb... Jeśli lipiec i wrzesień się sprawdzą - na pewno to było proroctwo. Natomiast jeśli nie, cóż - to może być jakis podszyw... Co o tym myśleć

Gość lalaipo
LUDZIE CZYTAJCIE DOKLADNIE !!! JEDYNE CO ONA TAM NAPISALA TO TO ZE PRZEWIDZIALA SWOJE OSOBISTE DOSW, TO Z CHLOPKIEM DZIADKIEM RODZICAMI ITP ALE TEGO NIE WIADOMO A CO WIADOMO TO TO ZE PRZEWIDZIALA ŻALOBE W KWIETNIU ( W LIPCU ZOBACZYBY JAK BEDZIE) TO JEJ SŁOWA Z 5 STYCZNIA: ''Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!''

Gość kurde wezcie patrzcie
na tej samosi ona tego nie pisala nie widac zeby pisal ,,gosc''dopiero w cytowaniu scarlet i brihaater jest to o zalobie nar.

Gość grrrrr
Liczba dni pontyfikatu jest błędna. Kiedyś zadałam sobie trud i policzyłam. Od 16 października 1978 do 2 kwietnia 2005 mija: 77 + 19x365 + 7x366 + 92 = 9666 Odejmując nawet kilka dni od dnia ogłoszenia do mszy, na której papież otrzymuje wszystkie insygnia do 9301 nie zejdziemy. ktoś się przeliczył i to sporo. o 365 dni, czyli rok, a to jest dość znaczna pomyłka.

Skoro wiedziała, że coś się stanie, mowie tu o sobocie to dlaczego nic nie zrobila, skora taka WSZECHWIEDZACA? w glowie mi sie ta tragedia nie miesci....:(

Gość do niczyja ona 69
a niby co miała zrobić? przecież gdy masz jakaś wizje czy wychodzi ci coś w kartach czy coś ci sie przyśni to nie jest to 100% taki przekaz że 10 kwietnia rozbije sie samolot z prezydentem. masz przeczucie że coś sie zdarzy coś dobrego albo coś złego. może w wizji lub we śnie wystąpić element tego wydarzenia ale może to być symbol tego co ma być albo rzeczywiste to co ma być. i wiadomo że wszystko może sie zmienić. masz wizje że samolot sie rozbije a nieoczekiwanie coś "tam wyżej" zmienia swoje plany i samolot sie nie rozbija.

Gość gdfgffgfdhdfhdfhf
taaa miala przyjsc do prezydenta i powiedziec : nie lec, bo w w kwietniu bedzie zaloba narodowa pff....

Gość edycja w css
ludzie to jest tak proste ,zmienia sie date we wpisie a wy we wszystko wierzycie

Gość anna Mairafg
Czytalam gdzies na inetrnecie ze jakaś osoba która bardzo dobrze zna sie na informatyce dowiodla ze ten zapis, zostal stworzony tuz po smierci Kaczynskiego i ze ktoś sam pisal wszystkie wypowiedzi ( ze niby rozne osoby sie tam na tym forum wypowiadaja)- data zostala zmieniona na styczen. Ogolnie to wielka sciema.

Gość nananana_
gdyby to było pisane tuż po tragedii to uważam że byłoby więcej szczegółów

Gość hjklhjkl
Nie którzy na samosi widzieli ten wpis w styczniu, a poza tym ktoś napisał że jeżeli byłoby to wpisane tuż po katastrofie, byłoby więcej szczegółów. Dziewczyna pisała jeszcze że w lipcu też będzie żałoba narodowa jeżeli byłoby to wpisane po katastrofie nie ryzykowaliby że kolejna przepowiednia się nie sprawdzi.

Gość no właśnie...............
jestem strasznie ciekawa czy można zmienić na tej samosi datę wpisu,ciężko w takie rzeczy się wierzy

Gość zobaczycie
ds

Gość zobaczycie
data na pewno nie jest sfalszowana bo inni ja wiedzieli i nie uwierzyli i co jest zaloba narodowa i wszysyc wrocili na forum te .. za kilka dni wszyscy znowu o tym zapomna i wroca tutaj w lipcu

Gość twostepsfromhell
Ludzie opanujcie się trochę i ochłońcie! Mamy żałobę narodową, a ma ona służyc refleksją i zadumą, a nie spekulacjami.. Może w lipcu zamkniecie się w domu i nie będziecie wychodzić, bo coś wam sie stanie? Oj przepraszam, przecież może wybuchnąć pozar albo stać się coś innego. Katastrofy nie dotyczą jedynie samolotów, więc najlepiej masowo odwołajmy plany wakacyjne.. Zastanówcie sie troche i nie szerzcie paniki..

Gość kurffa! zadajecie sto pytan, n
niby szukacie czegos w necie a wystarczy isc dwie strony do tylu w tym temacie i tam macie wszysatko qwyjasnione i linki! nikt nie kombinowal z datami. te bujdy wymyslaja pseudoinformatycy z gimnazjum samozwanczy. skoro to takie proste, to dlaczego jeszcze tego nie zrobili dla udowodnienia swojej tezy? flaczego nie zalozyli tematu i nie cosfneli np daty? zeby udowodnic ze to jest mozliwe darujcie sobie, niby po co mialby to ktos robic? musialby zaraz po pierwszych informacjach o tragedii wejsc na samosie i zaczac pisac. tylko kurvva po co?

Gość tryt tryt
[zgłoś do usunięcia] hjklhjkl Nie którzy na samosi widzieli ten wpis w styczniu, a poza tym ktoś napisał że jeżeli byłoby to wpisane tuż po katastrofie, byłoby więcej szczegółów. Dziewczyna pisała jeszcze że w lipcu też będzie żałoba narodowa jeżeli byłoby to wpisane po katastrofie nie ryzykowaliby że kolejna przepowiednia się nie sprawdzi kto by nie ryzykowal? :D ale bzdury..

Gość świnka piggy
ludzie nie siejcie fermentu i paniki... wystarczy, że ktoś pobawił się kodami tej strony i gotowe BZDURY to są i tyle