Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość aiaiiaiaia
musze zrobic te paluszki woda utleniona, bo teraz dopiero mis ie przypomnialo, ze kosmetyczka tak robila... a ja zmywaczem teeeej :D walnieta jestem :P

Gość aiaiiaiaia
moze kiedys przeslemy sobie zdjecia? co myslicie? :)

Moi drodzy ja zmykam spać,bo spacerek trochę mnie zmęczył. Jutro pewnie do południa będę wylegiwać się w łóżku:), a potem czekać jak na szpilkach na spotkanie(oczywiście jeżeli nic się nie zmieni). Także zawitam tutaj jeszcze przed jutrzejszym wieczorem napewno.:P Dziękuje wszystkim za dzisiejszą obecność,dobranoc.

I wtedy wyobrażenia runą. Tak się skupiamy na wnętrzu rozmówcy ale to moje zdanie.

Gość aiaiiaiaia
Dlaczego maja runac>> ? Przeciez my zadnego czworokata nie planujemy :D chyba, ze o czyms nie wiem :D

jadźka:) Dobrych snów i spokojnej nocy. Do jutra. :)

Gość aiaiiaiaia
pa jadzka, pa telegrosik,

aiaiiaiaia Nie planujemy ale tak gdy się nie znamy i nawet nie wiemy jak wyglądamy to jesteśmy bardziej otwarci wobec siebie. Tak mi się wydaje. Poza ty niektórzy tu chcą pozostać anonimowi więc po co wywoływać presje na kimś. Jeszcze pouciekają z tego forum i będzie przykro.

Gość aiaiiaiaia
ok nie bylo tematu :)

Ja Was jutro (mam nadzieję), że w pełnej krasie przeczytam bo ciekawa jestem bardzo :) Dziś mam problemy z netem i zamierzam wypowiedzieć umowę z co niektórymi;) W moim przypadku była mowa o spotkaniu, ale jak narazie żadnych konkretów jest kontakt sms-owy wiec nie jest źłe Pozdrawiam i do rychłowego napisania!

Gość aiaiiaiaia
On w ogole jest mily nie? Az za bardzo. I jak dobrze Mu tu z nami :)

Gość jak się Was czyta
to ma się wrażenie , że Wszyscy jesteście niepełnosprawni uczuciowo

Gość aiaiiaiaia
to tylko takie wrazenie :D dobrze, ze z Toba wszystkoo ok :D

Gość jak się Was czyta
nie mówie , że ze mną wszystko ok ale czytając Was mam świadomość , że z innymi jest jeszcze gorzej;)

Pożegnam się już dziś bo zmęczenie bierze górę. Życzę wszystkim by jutrzejszy dzień był dla każdej z Was wspaniałym, dającym nadzieję na spełnienie marzeń pięknym dniem. Jutrzejsze spotkania będą miło spędzonym czasem a dla nas wszystkich tu kolejnym promieniem słońca i powodem do radości dla nas wszystkich.Dziękuje za dzisiejszy dzień i dziękuję że wiara w miłość i dobro wciąż w Was trwa. Dobrej nocy.

Gość aiaiiaiaia
pieknie grybyoo :) 3maj sie cieplo, fajny facet z Ciebie :P

Gość jak się Was czyta
Gruby czy Ty serio tak to piszesz ? w takim razie też Tobie tego życzę, skoro pragniesz tego:)

Gość jak się Was czyta
jak dla mnei to Gruby jest za "ckliwy"

Gość no troche racji ma
ta nowa pomarancza bo w kolo macieja o tym samym sie tu pisze ale jesli sie nikogo nie krzywdzi to trzeba dalej tu pisac

Gość jak się Was czyta
no nei mam nic przeciwko niech piszą, ważne ze maja w sobie wsparcie ale tez mysle trzeba byc soba a nie radzic sie ciagle kogos, co wypada zrobic , a czego nie i smuci mnie to faktycznie, ze piszace tu dziewczyny maja az taka obsesje na tym punkcie, na punkcie tych facetow;) trzesa sie czasami jak osiki

Witam i przepraszam za głupi błąd w poprzednim wpisie "rychłego" miało oczywiście być ;) Jeśli swoim pisaniem, działaniem nikogo się nie krzywdzi, a wspiera się wzajemnie więc nie rozumiem kogo i dlaczego miałoby to razić. Dziewczyny będę trzymać kciuki za Wasze udane randki i liczę na choć krótką relacje z nich. :)

Witam was w zimny niedzielne przedpołudnie,przynajmniej u mnie. Niestety nie udało mi się spać do południa, ba...w ogóle w nocy miałam problemy ze snem. Wciąż jestem ciekawa czy mój kolega nie odwoła spotkania. Tak się zastanawiałam kiedy w końcu w tym temacie pojawią się "życzliwi" ludzie,którym nieco nie będzie odpowiadać tok naszerj rozmowy i będzie on dla nich śmieszny.:)

Gość jak się Was czyta
🖐️:) jestem właśnie życzliwą pomarańczą i chcę Wam troche otworzyć oczy i pokazać jak to wygląda ze strony obserwatora, bo Wy nie widzicie tego tylko to tworzycie;)

Ja też na początku byłam obserwatorem tego tematu zanim postanowiłam się udzielić, ale jakoś nie przyszło mi na myśl że te kobiety są zdesperowane. Czy obsesja,napewno nie taka,że powinien nam grozić zakaz zbliżania się do danych facetów:),to jest obsesja w granicach rozsądku. A wypowidamy się tutaj może dlatego,że łatwiej jest pokazać swoje słabości i rozterki komuś obcemu i będąc anonimowym. Chyba właśnie dlatego każdy zwraca się na forum,gdy ma problem.:)

Gość telegrosik 123
Życzliwa pomarańczo - a mogę wiedzić, czy jesteś mężczyzna czy kobietą? Bo jesli jesteś mężczyzną, to twój punkt widzenia w tym momencie jest całkowicie naturalny dla większości osób tego gatunku ;) Jeżeli zaś jesteś kobietą - to albo jesteś bardzo twardą, rzeczową osobą - czego gratuluję, albo masz jakiś problem, którego boisz się uświadomić, że masz. Ok, my tutaj wyglądamy jak towarzystwo wzajemnej adoracji i od zewnątrz może i wyglada to dziwnie. Ale zapraszamy do środka ;) Kobiety potrzebują pogadać, Gruby jest może trochę ckliwy, każdy z nas - stałych bywalców tego tematu ma za sobą jakieś mało przyjemne doświadczenia życiowe - niektórzy nawet więcej, niekoniecznie związane z poprzednimi związkami, a de facto - każda z nas zrobi i tak to, co będzie uważała za słuszne w danym momencie. A np. odmienne zdania innych pozwalają dostrzec jakieś inne aspekty tej sprawy mimo wszystko i spojrzeć bardziej obiektywnie. Mówisz, że do desperacja - więc jeśli ktoś sobie swoje sylematy przeżywa sam to jest ok, a jesli porozmawia o tym z innymi, poradzi się to już jest desperacja ?