Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulletformyvalentine

kompleksy - nie porafię przez nie normalnie żyć

Polecane posty

To ciekawe... czegoś takiego nie widziałam szczerze, może za mocno szczotkujesz zęby i trochę poodsuwały się dziąsła, ja sobie naderwałam jedno i tak się buja podczas szczotkowania :D Ja z tym nie pomogę, może odwiedzieć stomatologa może da się ponasuwać dziąsła jakoś (?)

przepraszam, że uciekłam, czytałam na temat tych przeklętych łydek ;| Wynika z tego, że albo je zaakceptować albo zacząć rozciągać (BROŃ BOŻE ĆWICZENIA). Jeden ze sposobów na rozciąganie to stawanie palcami na schodku i obniżanie pięty najniżej jak się da. Ja mam w obwodzie 40 cm - porażka. Co do problemów z cerą jednej z koleżanek: dobry podkład to mistrzostwo, polecam Rimmel taki z dwoma komorami, świetnie maskuje. pupcia: są stroje kąpielowe z pushup-em ;*

bulletformyvalentine nie bd takich strojów nosić bo co powiedzą inne dziewczyny... ale więcej się martwie tymi kłakami na karku ;((

Idź na kase jeśli będzie sie dało coś zrobić to zapłacisz za zabiegi. Odnośnie łyd to też słyszałam, że rozciągać trzeba, ale szczerze mi się nie chce :D

No wlasnie zeby tak nam się chciało dbać- to moze coś zmienimy;D moze wypisalybysmy sobie tutaj listę dokladną co chcialybysmy zmienić i codziennie cos w tym kierunku robily..albo w miarę mozliwosci.. najgorsze, ze ja sama mam slomiany zapal.

Tak zapisz się na kase, chodźby tylko po to by wiedzieć co da się z tym zrobić. ja jestem tak leniwa, że co z tego jak bede pracować żeby te łydy schudły pół roku jak potem przestane i znowu będzie jak przedtem... I tak źle i tak nie dobrze i weź tu dogódź :D

ja mogę robić wszystko żeby te zęby były normalne!!! jak dostanę stypendium to od razu lecę do ortodonty ;);)

Gość mialinowapasja
moze odziedziczyłaś po rodzinie nogi umięśnione taka już twoja uroda przeciez nikt nie jest idealny ehhh

Pupcia i prawdidlowo- warto w zdrowie inwestować. Ja idę do dentysty next week. A ogolnie planuję wybielić zęby jak będę miala większe oszczędnosci.. Ogolnie planuję: *wybielić zęby *laserowo zamknąć naczynka * zaliczyć kilka peelingow u dermatologa, zeby ta cera się wygładziła *zapuścić trochę włosy *schudnąć *zrobić coś z tym brzuchem

Gość mialinowapasja
hahaha a idz do ortodonty tylu ludzi znam ktorzy z byle krzywych zebów robia problemy a nie zdają sobie sprawy ze po aparacie moga miec prochnice śmierdzace zeby i ze im wypadna szybciej hahahah!

moim kompleksem jest to,że jestem troszkę przy sobie nie żadna tłusta locha ani nie gruba mam tylko troszkę grube nogi i boczki muszę to w końcu zwalczyć.a tak poza tym jest wszystko w porządku :)

No właśnie a ja na wsi... miasto oddalone jest o 10 km...nie dużo ale wiadoma jak to jest... jeszcze w dodatku jest to małe miasteczko...

Gość mialinowapasja
Co do kształtu zebów nie miej nawet nadzieji ze sie zmienia to wszystko zalezy od Twojego kształtu twarzy i urody masz jakie masz czy duże czy małe to już cecha niezmienna;) A co do aparatów to nie radze mam stycznosc z ludzmi ze stomatologii i wiem jakie komplikacje niesie ze sobą noszenie aparatu a żaden stomatolog nie sprezciwi sie skoro ma z tego pieniądze choc wiedza jakie to jest ryzyko;)

Gość moze to zalezy od charakteru
sklonnosc do kompleksow itp bo ja nie mam zadnych, powaznie, ja nie akceptuje siebie ale uwielbiam siebie taka jaka jestem, ale to przyszlo z wiekiem, teraz mam 26 a szczerze to zadna pieknoscia nie jestem, jestem drobna, mam 162 i waze zwykle okolo 45 kg, wiec mam niedowage, mam maly biust i chudy tylek, wlosy sa cienkie i delikatne a przednie zeby w szczece krzywe, ale nie strasze nimi :P nie nosze makijazu i nie farbuje wlosow, ubieram sie tez wygodnie a nie modnie a ciagle obserwuje na sobie spojrzenia facetow, taak, zastnawialam sie dlaczego, bo moze dlatego ze jestem paskudna? :P ale wtdy kobiety tez by sie na mnie patrzyly a widze ze kobiety nie zwracaja na mnie uwagi za to faceci gapia sie i gapia... po prost ja doszlam do wniosku ze sa powazniejsze problemy niz przejmowanie sie czyms na co nie mam wplywu i czyms tak durnym jak wyglad, moze wy jednak nie macie problemow, w takim razie zazdroszcze

Gość gdcgscgsgdcgf
odnosnie łydek - ja tez mam duze ponad 40 cm ale kiedys miałam 36 chyba pamietam ze sie odchudzałam i duzo chodziłam potrafiłam wrócic z uczelni marszem 2,5 h

Gość gdcgscgsgdcgf
moze to zalezy od charakteru to zalezy od wychowania..u mnie w rodzinie jest kult urody i kobiecości, zawsze słyszałam jaka ta moja siostra jest wspaniała, jaka ładna, oh i ah....wszyscy tylko o niej , moja babcia ma 90 lat i ma zawsze zrobione brwi (maluje kredką) czyste wlosy, wyprasowane ubrania i posikana perfumami, mowie wam babka z kjlasa hehe nic dziwnego ze ja poszlam w slady siostry i po prostu muszę się czuc atrakcyjna inaczej jestem chora

ktoras tu pisala ze nie lubi patrzec na siebie w kapieli, to smutne ja uwielbiam, poza tym lubie patrzec na siebie w mijanych wystawach sklepow, podziwac swoj tylek itp :P moze sprobujcie stanac przed lustrem i powtarzac sobie "jestem piekna" az w to uwierzycie a co do aparatu ostatnio moja kolezanka powiedziala ze jej aparat bardzo zniszczyl zeby

Gość gdcgscgsgdcgf
ups popsikana perfumami ale gafa:-)

do moze to zalezy od charakteru:Tez chcialabym nie mieć kompleksów. Swoją drogą mam Twoj wzrost i dązę do Twojej wagi- bo wazę 10kg wiecej. :) musisz mieć fajną figurkę

ok, kazda lubi czuc sie atrakcyjna, rozumiem sek w tym ze z grubymi lydkami tez mozna czuc sie atrakcyjnym u mnie z kolei matka mnie zakompleksila "umyslowo" :O nielatwo bylo sie z tego podniesc wiec wiem jak sie czujecie

Astrin- to nieco za malo :P wiem ze mam za malo, 50 chyba by bylo idealnie ale ja tak mam od malego i nie bede tyc na sile wiesz kiedy to jest uciazliwe? np jak mialam grype zoladkowa, nie jadlam kilka dni i jeszcze schudlam, choroba dla takiej chudej osoby jak ja jest po prostu niebezpieczna wiec az tak mocno do tej wagi nie dąż :P