Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona żabka z drzewa

nie mam za co żyć z dzieckiem

Polecane posty

wiecie co najgorsze jest to że idąc do pracy ludzie mnie mijają i nic nie wiedzą jak bardzo jest mi ciężko, mam płaszcz jaki kupiłam jeszcze w tych "lepszych" czasach i kilka starych ciuchów które wyglądają jeszcze jak w dobrym stanie, mam nawet stare cinquecento które nawala coraz bardziej (ale mam auto - zaraz ktoś się oburzy), niestety do pracy mam ponad 26 km i trudno by mi było tę trasę pokonać autobusem z 2 przesiadkami + odwożąc dziecko do żłobka. Być może ktoś z Was mnie mija obok codziennie i nawet przez myśl mu nie przejdzie, że marzę o normalnym życiu.

Gość cara -
widz_ludzkich_losow ania74: jak sytuacja zmusza do zycia na minusie to przykre, ale zycie ponad stan i beztroskie branie kredytow to proszenie sie o klopoty ! a wracajac do autorki: sprzedaj to, na co kredyt byly wziety !--------------no jak mnie wkurzają takie " mondrości " . Przeczyałaś dziwucho co autorka napisala na początku ? jak nie - to sie nie udzielaj .

Gość mia potter
rozumiem twoj problem. Kilka miesiecy temu zaczelam sama splacac swoja porzyczke studencka. Znalazlam prace ktora placi 1150 e. Mieszkanie oplaty i rata wynosi 800e. Dodatkowo bilet miesieczny i obiady ktore jem w przyzakladowej stolowce nastepne 150. Zostaje mi 200e na zycie i z ledwoscia lacze koniec z koncem. Nie wyobrazam sobie miec male dziecko! Poszlam do banku i okazalo sie ze moge obnizyc rate ale dopiero po roku regularego splacania. Wiec musze sie jeszcze przemeczyc przez kilka miesiecy, potem obniza mi rate o 30%. Niby niewiele ale zawsze cos. Wiec radze ci skontaktowac sie z bankiem. Napewno uda ci sie cos wynegociowac obnizenie raty. Zycze ci powodzenia.

Gość taa nieodbra pppppupa
w przypadku możliwości zamiany kredytu na hopoteczny płaci się mniejsze odsetki... A z tego gościa trzeba jakoś te alimenty sciągać...

Gość lillfla
MOZESZ PODAĆ NR SSWOJEGO KONTA JESTEM STUDENTKĄ TEŻ MAM DZIECKO 9 MIESIECZNĄ CÓRECZKĘ ALE CHĘTNIE CHOCIAZ TROCHE CI POMOGĘ.CHCIALABYM ZROBIC CI ROWNIEZ PACZKE MOJE GG 5150591 odezwij się pidaj adres

uciekam już, cieszę się że mogłam to z siebie wyrzucić... dziękuję Wam za ciepłe słowa i wsparcie, mam tylko prośbę... nie oceniajcie wszystkich mijanych ludzi pochopnie, pewnie więcej jest takich jak ja w tym kolorowym tłumie... być może nie każda mijana dziewczyna jest tak zarozumiała, że nawet na Ciebie nie spojrzy, ale może boi się że spoglądając w jej oczy dostrzeżesz jej ból i trud codziennego życia... Dziękuję raz jeszcze.

Gość wiem ze Ci ciezko,ale na pewno
sa na to jakies metodty,przeciez jak ktos nie placi aliemtów to panstwo palci za niego,nie wiem gdzie sie z tym idzie,załatw to sobie,to jest najwazniejsze,lepsze 300 zl,bo pewnie niewiele wiecej dostajesz? a mozesz powiedziec z jakiego miasta jestes? moze bysmy mogli Ci pomoc? Moze potrzebujesz jakies ciuchy dla siebie? masz jakas rodzine? nikt nie moze ci pomoc? moze masz tez cos do sprzedania np jakas bizuterie,albo cos na allegro do wystawienia?kazdy grosz sie liczy

Gość nikaaaaaaaa
zielona zabka odezwij sie do mnie na meila... chce Ci pomoc, niewiele ale chce. emerytaman@yahoo.com

Gość nikaaaaaaaa
albo na gg, to moj nr 3706673

Gość kazdy chce co pomoc

Gość SRYTY
wiesz co też tak mam i jedyne wyjście to pracować więcej i więcej nie mam długów ale wynajmuję mieszkanie za 90%wypłaty zasrane życie

Gość napisz też do mnie
postaram się pomóc jakoś masque_grotesque@wp.pl

w moim malym miescie naprawde duzo ludzi nie ma pracy albo za marne grosze ,najgorzej jak sa dzieci wszystkie uczace ,nikt sie nie pyta czy masz na ksiazki i zeszyty i skladki co miesiac

Gość ech zycie:(
mam wlasna firme ktora stoi w miejscu jryzys wszedzie od miesiaca zalegam z oplata za zeszly miesiac, powinanm juz zaplacic za ten licze dni do wyrzucenia pod most nie wierze ze juz sie cos ruszy :( zycie jest popierdolone:(

Gość roki500
zielona żabko z kąd jesteś?

Gość napisz też do mnie
jaka to firma?

hurtownia odziezy, zabawek

Gość widz_ludzkich_losow
cara- od deski do deski ! rozumiem, ze pieniadze sie rozplynely za żabki plecami i nic z nich namacalnego nie ma szkoda ze sie nie zorientowala wczesniej... i tym bardziej powinna powiadomic rodzicow bylego, ze to oszust i zlodziej - moze ci na niego jakos wplyna albo chociaz sie od niego "odetna", bo jak trafi na bardziej zdeterminowaną a mniej współczującą, to będą musieli spłacić jego długi

Gość napisz też do mnie
a sprzedajesz gdzie? tylko do sklepów?

tak bo to sa duze ilosci nie stac mnie na sprowadzenie na sztuki :( wiec sa to pakiety typowo hurtowe:(

Gość napisz też do mnie
może zacznij na allegro? jakoś na pewno być była w stanie na tym zarobić...

robie wszystko i nic ale to nic sie nie dzieje zajmuje sie nie tylko sprzedaz pisze, tlumacze , robie korekty i nic ale to nic, setki ogloszen w ostatnich dniach, setki wyslanych e-maili do sklepu i nic :( od stycznia jakby mnie ktoś przkelął, w zeszlym rtoku utrzymywalam sie tylko z pisania prac i to na wysokim poziomie w tym wlasciwie od miesiaca nie wydaje na jedzenie na zycie, zbieram kase tylko na oplaty a juz i tak mam meisiac opoznienia :(

zabko napisz tez do mnie na maila:) nie wstydz sie powiedziec j,ze masz ciezka sytuacje.sama widzisz ile osob na tym tylko forum zaproponowalo Tobie pomoc:) Napisz w @,jezeli tu niechcesz skad jestes:) Wiesz mijam codziennie mnostwo osob ale nie znam sytuacji kazdego z nich Same musza o tym powiedziec:) Pozdrawiam

DROGA M! Udalo mi sie zaczernic tego nicka. Mialam go w historii wpisany. Moja siostra ktora ma 19 lat zawsze pisze pod takim nickiem. Nie da sie teraz nic innego. Nie wyludzam nic. Przysiegam.

Gość ale mowilas ze idziesz zabko
masz siostre? a ona nie mzoe ci pomoc?

Gość ja potrzebuje konrety co potrz
ebujesz? jestem skora do pomocy dla porzebujacych

Gość Inaaczej
Kryterium dochodowe, uprawniające do otrzymania świadczeń z pomocy społecznej na osobę samotnie prowadzącą gospodarstwo domowe - 477 zł, na osobę w rodzinie - 351 zł, Powinnas otrzymać zasiłek po odjęciu opłat i podzieleniu dochodów na 2 .Poza tym wychowujesz samotnie dziecko,więc jako samotnej matce też przysługuje .