Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

A ja kurwa milion razy słucham i NIE SŁYSZE żadnego uspokój się :o przecież to mogło być powiedziane wszystko a wam się zdaje że rozumiecie :o paranoicy !!!! Co niedosłyszą to zmyślą !!!!!!

Gość maty12334444
te smiechy to odgłosy ptaków.My polacy chyba jednak chcemy zeby to był jednak zamach dlatego widzimy i słyszymy to co chcemy.

Gość kasiaa67776
do podkrec glosniki zreszta nie wazne nikt ci nie karze pzreciez sluchac. nie chcesz nie musisz tak samo nie musisz czytac tych postow skoro cie to nie interesuje

Gość hhfgdgdsgsfsga
taa myslicie ze w miejsxu gdzie pierdolnal samolot siedza sobie niczym nie wzruszone ptaki i spiewaja :D

Gość ogladam ten film setny raz
za to chodza sobie niezwruszeni ruscy i sie chichraja:P

Gość pewnie ruscy będą przeciągać
odczytanie tych skrzynek ile tylko się da:oI tak niegdy nie poznamy prawdy:(Jak dobrze pójdzie to za 100 lat sie okażę ,że był to jednak zamach:PA ja narazie to jest to wypadek do opini publicznej:P

Gość babilonka
[zgłoś do usunięcia] macie z zaznaczonymi http://www.youtube.com/watch?v=AZ5Vjjozt3I Obejrzałam film bardzo dokładnie i nic tam poza odgłosami nie ma, widzicie to co chcecie widzieć, nie ma tam żadnych rannych, każdą niewyraźną plamę uznajecie za człowieka :O

Gość teraz już jestem pewna że to
był zamach!!Wg mnie ten filmim powinny zbadac(dokładnie analizowac dzwiek i obraz) bardzo dokładnie NIEZALEZNI,OBIEKTYWNI eksperci(nie polscy ani nie ruscy)

Gość meeby
Mnie dziwi jedna rzecz. Co sie stalo z tym polskim dziennikarzem, ktory nakrecil ten filmik?? Byl tam pierwszy na miejscu, a media w ogole o nim nie wspominaja, nikt nie jest zainteresowany, aby uslyszec co ma do powiedzenia. Why?

no wlaśnie też mnie to zastanawia:oW sobote przez chwilę go pokazali w tv a teraz cisza,podejrzana cisza....NIE PODOBA MI SIĘ WSZYSTKO,CORAZ WIĘCEJ RZECZY WSKAZUJE NA TO IŻ BYŁ TO ZAMACH!!!!Szerze mowiac wolalabym by byl to wypadek....ale to ne byl jednak wypadek:(

Gość aha no tak jasne
przeciez to polski dziennikarz mowi po rosyjsku "o ja pierdole!" :O

Gość dziewczyna z łomem
meeby, ten dziennikarz był wczoraj w TVP INFO i udzielił wywiadu

Gość meeby
a wiesz jak sie nazywa?

Gość słyszeliście że...
tego dziennikarza wypuścili z aresztu, bo się dziś wypowiadał, ale za co go zamknęli nie wiem, może przesłuchwali. Słyszeliście, że podobno mają szukać tego ruska który nakręcił ten filmik tuż po katastrofie? mowili w 'wydarzeniach' o 16.00 chcą go przesłuchać, bo jak twierdzą "na filmie słychać rosyjskie głosy i strzały". Ja słyszę słowo 'żyję', może wy słyszycie więcej, co może oznaczać że ktoś przeżył-Polak. Może ta pierwsza wersja że 3 osoby przeżyły jest prawdziwa? ale jeśli ruscy by ich zastrzelili to musieliby też zabrać te ciała, żeby nie było śladów. Jeśli okaże się że to był zamach to wojnę mamy na bank :( Zobaczycie co będzie jak pochowają prezydenta, dopiero się zaczną zamieszki, oskarżenia itp. narazie jest cisza, bo cały świat patrzy, ale ja boje się co będzie dalej...

Gość dziewczyna z łomem
Sławomir Wiśniewski.

ja też słyszę wyraźnie w 54 sekundzie po polsku słowo ŻYJE!!!!

Gość dziewczyna z łomem
to ten facet w 1:29 http://www.youtube.com/watch?v=pB9FGzYjDC4 wczoraj czy przedwczoraj opowiadał o tym wydarzeniu, jak chcieli od niego tę kasetę a on im dał inną. Odprowadzili go do jakiegoś samochodu i dopiero tam dostał telefon, że to był samolot z prezydentem. Nie wiedział tego wcześniej niby, wiedział tylko, że polski. Powiedział, że gdyby miał tego świadomość wtedy gdy filmował, to nie byłby w stanie

Gość babilonka
Wiecie co. W swoich spiskowych teoriach przebiliście tę od Bachledy :D nawet ja żeście zniesmaczyli

Gość aniołłeczeek
A ja słyszę też wyraźnie przy końcu:ZMIENA PLIENÓW KOORWA ! To filmował nie ten Wiśniewski , tylko jakiś Rosjanin...

Gość łojejkuu
słuchajcie dziwne ale prawdziwe faktycznie widac te osoby chwiejące sie jedna osoba w marynarce i białej koszuli tylko czy to mozliwe zeby po upadku samolotu one mialy sile podniesc sie?!

Gość aniołłeczeek
podobno w przypływie adrenaliny po silnym szoku jest to jak najbardziej mozliwe

Gość aniołłeczeek
Zresztą pomyślcie logicznie-gdyby operator nie widział niczego przerażającego,to by raczej nie uciekał w popłochu przeklinając siarczyście.Sam widok rozbitego samolotu na pewno nie wywołałby w dorosłym człowieku takiej reakcji!

Gość aniołłeczeek ma rację
pod wpływem adrenaliny,w szoku po wypadku jest to możliwe!Ja nie wierzę wto,że WSZYSCY nagle zginęli zaraz po zderzeniu z ziemią,cale 96 oosb,nie wierze w to!!!Nie wierze ruskim!!!To falszywy,zaklamany narod,nie ufam im!!!!