Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość pika pika
ciekawe dlaczego tam nie ma wogóle ciał i dlaczego ten samolot jest tak rozbity skoro spadł z kilkunastu metrów podobny przypadek miał miejsce niedwano w holandi i prawie wszyscy przezyli.

Gość aniołłeczeek ma rację
no wlasnie!!!Tam musialo zdarzyc sie cos co go tak przerazilo!Na pewno nie byl to sam widok rozbitego samolotu.mysle ze to byly te strzaly,moze widzial jak ruscy zastrzelili kogos kto przezyl katastrofę:o Operato kamery mowil na koncu filmiku:"Ni chuja Sybir" a wlasnie na Sybirze strzelano do niewinnych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aniołłeczeek
mój sąsiad zaraz po wypadku na motorze,przeszedł kilkanascie metrów ze złamaniem otwartym lewej nogi.Był w takim szoku,ze wtedy nie czuł bólu. Ja tez tym psom nie wierze! :-o

pika,tez slyszalam o tym wypadku w Holandi,dlatego nie wierze,ze u ruskich wszyscy zgineli na miejscu.Nie wierze po prostu!!!!!!!I skad niby ruscy juz kilka minut po wypadku oglosili ze WSZYSCY nie zyja!!Jasnowidze czy co kurwa ??????????????????

Gość chwila zadumyy
bo wieża kontrolna wiedziała, że polacy cos nie teges..nie kazali im tam leciec..gdyby to był zamach..to własnie wieza by ich wrecz namawiała do lądowania..wtedy dopiero by to było podejrzane...

Gość aniołłeczeek
to była zbrodnia,jednak dla celów wyższych (zachowanie pokoju na świecie)zostanie to wyciszone.

zastanawia mnie tez DLACZEGO w mediach nikt nic nawet przez moment nie wspomnial o potencalnym zamach?Ze to mogl byc moze byc zamach!!!Slowo zamach nie przejdzie im przez usta?Boja sie ruskich i Putina? W kazdym innym przypadku jak dochodzi do takiej katastrofy lotniczej to zawsze aspekt zamachu jest brany pod uwage!Zawsze!!!

Gość mateusz8111111
nie kumam skad ta plotka o 3 osobach ktore mialy przezyc

Fendi25---->niestety nie znam zadnego programu:oSadze tez ze ten filmik powinni obejrzec niezalezni eksperci!!Zbyt wiele tu watpliwosci i niedomowiem!!!!!

Gość aniołłeczeek
Slowo zamach nie przejdzie im przez usta?Boja sie ruskich i Putina? Dokładnie tak własnie jest.Dlatego z Polska nikt sie nie liczy...

Gość do mateusz8111111
pewnie tez 3 oosby przezyly tylko ruscy ich dobili co slychac na tym filmiku(te strzaly)Po co mieliby strzelac??? Bron ktora miala przy sobie BOR na pokladzie samolotu owszem mogla explodowac pod wplywem ciepla ale bylaby to seria strzalow(zaden koles z BORU nie nosi przy sobie po 1 kulce w gnacie)Poza tym co to za glupi smiech rusakich w 1:09 min.fiilmu,zaraz po strzale,smieli sie ze dobili Polakow?????????😡

niestety z Polska NIKT się nie liczy więc nasze władze i media będą siedziec cicho nawet jak znajdą dowody na to,że był to zamach:o

Gość Nichujatiebia
czy ja dobrze słyszę, operator na końcu mówi: "ni ch*ja tiebia" ?

teraz Tusk i caly rzad będą lizac tylki Putinowi i reszcie kutasow z Rosji!!!!

Gość aniołłeczeek
o 3 osobach mówiono oficjalnie przez chwile w telewizji

Gość krzysioanalityk
http://www.youtube.com/watch?v=AZ5Vjjozt3I tutaj jest film, na którym autor zaznaczył, co w poszczególnych momentach zauważył, potencjalni uratowani, przyjżyjcie się dokładnie. Slowo zamach nie przejdzie im przez usta, wiecie co by się wtedy działo? Połowa by popełniła samobójstwo a drudzy by rzucili wszystko. Kopiujcie te filmy ludzie, niedlugo wszystko pokasują. I myśliscie że kiedykolwiek dowiemy się prawy? nie sądze.. media filtrują swoje wiadomości bardzo dokładnie, podają fakty takie, aby wyszło na korzyść polityczną.. nigdy się tego nie dowiemy, chyba że to jeszcze nie koniec tej tragedii..

Gość do Nichujatiebia
tak,cos mowi w stylu NI CHUJA...

Gość HATMAN
mam dość spisków, doszukiwania się na siłę czegoś:( Dałam się kiedyś wkręcić na jakiś czas w rozpracowywanie jednego i powiem wam, że ludzie widzą to co chcą widzieć i bardziej kręci ich samo bawienie się w detektywa niż dojście do prawdy, która czasem jest nazbyt oczywista...............

Gość do Nichujatiebia
krzysioanalityk---->tez sie obawiam ze to jeszcze nie koniec:o

Gość aniołłeczeek
chore jest to ,jak wychwalaja Rucholi za ich rzekome zasługi przy pomocy po katastrofie...:-o To jest co najmniej zenujace...Pasazerowie śp.przewracają się w grobach...:-o

Gość
:o:o no dobra. teraz calkiem na powaznie. znacie moje zdanie nt katasrtrofi i wszystkich wydymanych teorii o spisku i w ogole, ale weszlam na jakis top z linkiem na youtubie z tym amatorskim filmem sprzed dotarcia ekipy milicji na miejsce katastrofy (taki wyszczegolniony, z chmurkami opisujacymi wszystko krok po kroku). I faktycznie, widac na nim te rzeczy, o ktorych pisza (w sensie ludzi, ktos wyskakuje z kadluba, ktos inny wychodzi zza drzewa). Ale nawet jesli 1)chyba instynktownie wolaliby o pomoc, albo chociaz nawolywaliby siebie, byloby to slychac na filmie 2)ten kto to krecil nie podbieglby do nich? nie pomogl? no tak, wezmy tez pod uwage to, ze po pierwsze to Rosja, a po drugie ktos mogl byc zwyczajnie wystraszony. Nie moge tu juz chyba wchodzic, zarazliam sie od was:o

Gość pokoj ich duszom
a moze pobliscy mieszkancy podlecieli na miejsce katastrpofy..zobaczyli eżace pistolety..wyleciały podobnie jak komorki osobom z samolotu...i sprawdzali czy strzelają..i sie smiali..wydaje mi sie ze mieli nie wiecej jak 2030 lat..zachowanie na to wskazuje..zobaczyli ciało..syreny...wyjace i uciekli..bali sie, ze posądza ich o kradziez??

Gość taa niedobra pupa
w mediach nikt nic nawet przez moment nie wspomnial o potencalnym zamach?Ze to mogl byc moze byc zamach!!! Kurwa, bo nie ma podstaw aby mówić o zamachu!!! A dlaczego nie wspomniano, że mogli tam wylądować Marsjanie? Za słowa, wypowiedziane publicznie jest odpowiedzialność, i nikt nie będzie rzucał bezpodstawnych oskarżeń... Zwłaszcza, że nie mam nawet motywu... Oczywiście forumowi kretyni mogą wierzyć we wszystko na co mają ochotę, ale niech się nie dziwią, że nie ma tego w dzienniku - tam inteligentni ludzie pracują...

Gość krzysioanalityk
pewnie Putinek już zaciera rączki na uroczystość pogrzebową, pojawią się tam głowy państw takich jak: usa, izrael, gruzja, niemcy.. brawo. Polska nie jest w stanie finansowo jak i w kwestii bezpieczenstwa tych osobistości wystarczająco (ba! profesjonalnie) zabezpieczyć przed ewentualnym niebezpieczeństwem. będę to oglądać chyba przez palce.

Gość
zalezy w jakim dzienniku:classic_cool: ale popieram, w 100%.

Gość Nichujatiebia
A skąd tam takie głośne odgłosy ciuchci ? Na focie satelitarnej widać autostradę, a gdzie tory kolejowe ?

Gość krzysioanalityk
to syreny wyją, a nie ciuchcia.. to wszystko naprawdę śmierdzi, mam nadzieję, że specjaliści zbadają ten film na odpowiednim sprzęcie.