Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

skoro chowali królów na wawelu to teraz powinni wszystkich prezydentów

Polecane posty

Gość taka jest mentalnosc wiekszosc
>ZAPEWNIE NIE ALE TU CHODZI O NASZA GODNOSC I HISTORIE!!!< Ze co niby ? to wydarzenie swiadczylo jakie to panstwo bylo , jest (?) slabe. Jakby byla III WS historia by sie powtorzyla.

tak jak koś napisał. podjęto głupią decyzję ale, debilną wręcz ale te protesty w czasie żałoby są jeszcze bardziej niestosowne. ps. co innego jest prostestować "nie chowajcie go na wawelu bo chcemy by był pochowany u nas(np w warszawie) bo z tym miastem był związany" a co innego "nie chowajcie go na wawelu bo nie zasługuje, zakopcie go byle gdzie byle z dala od wawelu!!" NIE WIDZICIE RÓŻNICY??? aha i pytanie do protestujących: nie przeszkadza wam że na wawelu leża odpowiedzialni za śmierć niewinnych osób? mający krew na rękach?

wiekszosc z tych co protestuje nie wie o Wawelu zbyt wiele ONI HISTORIE NARODU MAJA GLEBOKO W 4 LITERACH prostestuja bo jest impreza media nakrecaja i jest cool smutne

Gość fiskus
czyli sugerujesz że zasługuje na wawel ze względu na to że kontynuował żeź naszych żołnierzy w Iraku? To go łączy z tymi królami którzy mają krew na rękach.

a Kto pierwszy podjął decyje o wysłaniu wojsk polskich do Iraku? Kaczyński który był wtedy prezydentem W-wy!

Gość ktoś ładnie napisał
na jednym z topików "Wstyd mi za naszych rodaków! Dajcie sobie spokój z tymi waszymi chamskimi komentarzami. To był nasz prezydent, oddajcie Mu należny hołd Uszanujmy odgórne decyzje, opinie wielkich,zasłuzonych ludzi:historyków,socjologów , Kancelarii Prezydenta i rodziny Bądźcie ludżmi i nie psujcie opinii o Polakach w świecie. Czy nie widzicie,ze wszyscy wzorowo wykonują swoje zadania,pełnią wzorowo państwową służbę w tej tragicznej sytuacji?- -Bądżmy Im za to wdzięczni,bo przecież Ci ludzie tez mają swoje emocje i muszą sobie z nimi radzić.To musi być ponad-ludzki wysiłek. Podziwiam wszystkie służby i polski Rząd! Jestem dumna,że jestem Polką! Szanujmy się Polacy! Okażmy się ludźmi z klasą a nie chołotą!" Od siebie dodam-Pan Prezydent ze swoją Świtą pojechali tam aby swoim majestatem zaznaczyć pamięć o strasznej zbrodni i sami zginęli.Czy to nie przemawia do was? Ta tragedia powinna nas inspirować do wspólnoty,wielkiej refleksji i pojednania.Wszyscy byli naszymi wspaniałymi rodakami! Nie moge uwierzyć,że ktoś ma czelność wypisywać takie brednie. Nie kompromitujcie się!!!!!!!!!!!!!