Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiah83

dziwne uczucie w czasie ciąży

Polecane posty

Gość kasiah83

Witam! Jestem w 35tygodniu ciązy i od kilku dni mam dziwne uczucie jakby w pochwie coś było np.zle wlożny tampon...I wogóe boli mnie łono. Czy to jest normalne? To moja pierwsza ciąża i nie wiem czego mam sie spodziewać.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam!

Też mnie bolało łono w 1 ciąży ale to pewnie dlatego, że dziecko uciska bo już jest coraz niżej. Natomiast nie wiem co ci poradzić na uczucie jakbyś miała tampon, ja sobie nie przypominam u siebie takiego odczucia. Skonsultuj to z lekarzem.

Glowka dziecka jest juz pewnie bardzo nisko i uciska.Ja do tego mialam straszne bole w pachwinach.Na wszelki wypadek przedzwon do swojego ginai dokladnie wypytaj,moze bedzie chcial Cie zobaczyc.

Gość pani doktorowa
normalne, nic sie nie bój, więcej odpoczywaj a będzie dobrze po 36 tygodniu gdy brzuch zacznie się jeszcze bardziej obniżac ucisk się jeszcze zwiększy

no to autorko jesteśmy na tym samym etapie ciąży:) mnie też już od jakiegoś czasu boli właśnie w okolicach łona a z tym uczuciem w pochwie to nie pomogę bo w żadnej ciąży nic takiego nie miałam. ale jeżeli się martwisz do zadzwoń do gina i zapytaj. ja np. biegam co chwila do łazienki. w czwartek miałam wizytę u lekarza i powiedział że dziecko delikatnie zaczyna już "napierać" ale nie ma się jeszcze czym martwić.

Ide w środe do lekarza,a na ostatniej wizycie powiedziala mi,zebym sie spakowala do szpitala i jesli cos by sie zaczelo dziac to mam sie nie martwic,bo mala jest juz na tyle duza,ze nie zakwalifikuje sie do inkubatora.Mam nadzieje ze jeszcze chociaz ze 2 tygodnie poczeka...

Gość saleminka8
blue c. troche więcej wiedzy:P nei zakłąda sie w 35 nic,nawet passera-nic.Są granice by zakładać szew itp. AUTORKO-łono ma prawo boleć i wszystko na dole,taki los przyszłych matek,podwozie boli,mnie bolalo wszystko,w nocy budzilam sie bo bolalo mnie cale krocze od 30tc,synek tez bzl spory

Gość hania82
Dzięki dziewczyny, że dzielicie się takimi rzeczami. Byłam z takim objawem u lekarza (po kilku dniach od jego pojawienia się [19 ty. c.]) Pytałam też lekarza o te uczucie kucia, zalegania czegoś w pochwie, ale nie potrafił odpowiedzieć skąd ono się bierze. W badaniu nie zauważył niczego niepokojącego. Zalecił mi luteinę i nospe forte.