Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leeeeee

Do wszystkich osób na tym forum którzy użalają się nad swym życiem.

Polecane posty

Zamiast płakać przed monitorem jaki/a to ja jestem brzydki/a, beznadziejna/y, samotny/a to zacznijcie coś działać w realnym życiu!

''coś działać'' Czyli co, mam stanąć w biały dzień, na środku placu przez urzędem miasta z karteczką ''jestem brzydka, co widać, ale może ktoś mnie zechce, żebym nie była już samotna''?

Gość dobreeeeeeee
:D

Gość Zdepresjonowana
Łatwo Ci mówić, bo z Tobą może jest wszystko ok, ale nie będąc w skórze takiej osoby o której napisałeś nigdy nie dowiesz się co ona czuje. Wyżalenie się przed monitorem czasem przynosi ulgę, kiedy np nie ma się przyjaciół, wiem to z własnego doświadczenia. Nie krytykuj innych, zwłaszcza takich kruchych ludzi, bo jest im wtedy bardzo przykro. Siedzenie przed monitorem jest być może jedynym ich lekiem.

Gość zacznijcie działać czyli
powieście się :P

Gość Leeee zamiast siedzieć
na kafe zrób coś ze swoim życiem

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Autorka ma rację, robić trzeba, żeby zmienić coś w swoim życiu, a nie użalać się nad sobą. Bo niby po co. Nie pomoże ,a jeszcze dodatkowo utwierdzi w przekonaniu jacy jesteśmy beznadziejni. Włączać mi tu pozytywne myślenie!

Gość abbcca
"Włączać mi tu pozytywne myślenie!" Jak taki na przykład ja ma myśleć pozytywnie, skoro jest on osobą, której żadna nie zechce, gdyż nie ma 'tego czegoś', zawsze będzie samotny i nic dobrego go w życiu go nie spotka? O czym mam myśleć?

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
abbcca= przesadzasz. Moja babcia mówiła, że każda potwora znajdzie swego amatora,. Na pewno nie jest z Tobą tak źle. Uwierz w siebie i do przodu -jak powiedziała jedna z Kafeteriuszek :)

Gość abbcca
aaaaaaaaaauuuuuuuu Ja nikogo nie znajdę, nie dlatego, ze ze mną jest coś źle, lecz dlatego, że natura mnie predestynowała do starokawalerstwa nie dajac mi 'tego czegoś'.

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
I na co nam terapie, psychologowie i leki kiedy na wszystko jest taka rada? I tu masz rację, każdy psycholog Ci to powie, najpierw należy zmienić swoje podejście do siebie, do swojego życia. Bo to od nas bardzo dużo zależy, jak będzie ono wyglądało.

Gość abbcca
Otóż to! Takie za przeproszeniem pierdolenie, jaki to jestem inteligentny czy przystojny wielokrotnie słyszałem, ale umówić sie ze mną nawet obiektywnie nieatrakcyjna dziewczyna nie chciała...

Gość Misiaku
Po to jest to forum, zeby sie pouzalac i przeczytac 'nie przejmuj sie'. O!

Gość abbcca
"I tu masz rację, każdy psycholog Ci to powie, najpierw należy zmienić swoje podejście do siebie, do swojego życia." Mój problem: żadna mnie nie chce. Co mam zmienić w podejściu do siebie, słucham?

Gość zawiedziona :(
a stracilam najlepszego przyjaciela i nie takiej rzeczy ktora moge zrobic zeby bylo mi lepiej :( nic mi nie pomoze :(

Gość abbcca
"A fuj!!! Z jakimś pasztetem byś się pokazywał z braku laku? Nie wierzę." Nie mam na myśli tzw pasztetów, lecz dziewczyny, które nie są laskami. Zresztą podobno każdy zasługuje na szansę - myśląc w ten sposób doszedłem do wniosku, że chyba każdy poza mną ;-P

większość narzekających ma już pewnie za sobą porażki w realu więc Twoja rada zupełnie bez sensu :)

Gość TH is IT OM
Spieprzaj dziadu

Gość abbcca
"Leeee chciała zaistnieć" Zapewne myśli, że takim tekstem zmieni świat na lepsze :D

Gość TH is IT OM
Autor dał tylko temat i już go nie ma więc pewnie nawet tego nie czyta Cwaniaczek pewnie jest przystojny kutas jeden

a tam gadacie a w końcu każda potwora znajdzie swojego amatora :D to że ich nikt nie chce nie musi świadczyć o tym że są paszczakami jak o sobie myślą, problem może tkwić gdzie indziej, człowiek powinien całe życie pracować nad sobą, samodoskonalić, a siedzenie i użalanie się na pewno nic nie zmieni.

w moim przypadku to sie juz nic nie da zmienic,tylko uzalanie sie nad soba pozostalo :(

Gość TH is IT OM
Nei ma co użalać się trzeba pogodzić się z losem że nie każdy ma szansę być z kimś i tyle. Jak ktos jest brzydki to jest brzydki

a każdy potwór znajdzie swój otwór :p

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Podobacie mi się chłopcy, tylko jacyś zakompleksieni jesteście. Afirmujcie się , mówcie "Jestem świetny,żadna dziewczyna mi się nie oprze" . Myśli przyciągają czyny, uwierzcie , wiem coś o tym :)

Gość abbcca
"a każdy potwór znajdzie swój otwór'' Chyba w ścianie. ;-) Zresztą ja nie jestem paskudny, brak mi tylko tego czegoś.

nie chce innego,chcialam tego :( zreszta po takim czyms nie chce juz zadnego :( chyba samotnosc jest mi pisana 🖐️

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
abbcca no właśnie, czego? Zastanów się , może popytaj koleżanek, siostry. Znajdź przyczynę problemu i postaraj się zmienić.

Gość abbcca
"Myśli przyciągają czyny, uwierzcie , wiem coś o tym" Wmawiasz nam problemy psychiczne, mając swój świat. Ciekawe :D