Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leeeeee

Do wszystkich osób na tym forum którzy użalają się nad swym życiem.

Polecane posty

Gość abbcca
Dawne czasy były lepsze - można były polec za szczytne idee na polu chwały, zostać bohaterem, wzbudzać podziw... Teraz w czasach pokoju musimy siedzieć w domu i gnuśnieć :(

" na szczęście mój facet nie jest z tego rozmemłanego pokolenia dzisiejszych wiecznie nieszczęśliwych 20-kilkulatków " jest tak bo to wasza wina wam sie zawsze cos nie podoba

"każdy marzy o miłości," a ja marzę żeby być właścicielem statku kosmicznego :classic_cool: mniej więcej tak samo realne :classic_cool: :O 🖐️ "''to cos'' jest to cos innego ale to juz kwestia gustu. " a jak się nie jest w niczyim guście? Są cechy które się nikomu nie podobają :D "nie wystarczy dobra rozmowa miedzy dwojgiem ludzi i wyglad musi byc ta chemia, wzajemne oddzialywanie na siebie..." chemia i wygląd też nie wystarczy bo musi być gadka i coś jeszcze "iem ze najlepsze rzeczy zdarzaja sie gdy najmniej sie ich spodziwamy, ja" nigdy się żadnych nie spodziewałem i żadnych nigdy nie było wieć coś kręcisz "samotnych kobiet, a Wy tylko : nie znajdę, całe życie będę sam. " ale tu to siętylko darker i cream łapie na warunki brzegowe "o ja ze swoimi 22 też się pomału zbieram ku staro" no i to powoduje że możesz się w temacie nie odzywać a do tego to co masz między nogami tak prawda. kobiety mają taryfę ulgową :classic_cool: " o czym my tu rozmawiamy? O skokach na spadochronie?" pewnie o tym, że spontanicznie i natura;nie poznasz fajną dziewczynę z którą będziesz bo okaże się ideałem? "nie warto byc samemu tylko dlatego ze jakies laski wczesniej cie skrzywdzily powinno cie to zmotywowac nie pograzac." zajebista motywacja... zawsze było nie tak to ma to kogoś motywować żeby znowu w łeb dostać. Ty wiesz, że jest coś takiego jak instynkt samozachowawczy? "ię zastanawiam co tu chłopy robią o 1,30" są nieudacznikami ((🖐️)) i w przeciwieństwie do was

Gość
" jest tak bo to wasza wina wam sie zawsze cos nie podoba " ???

" bo wy jestescie nastawione na branie i nic więcej i zawszee wam zle" a ty cream na co jestej nastawiony? :classic_cool: też na branie :D nie słyszałeś że od czasu jak zeszliśmy z drzewa to mężczyzna daje a kobieta bierze :P i obie strony mają z tego satysfakcję.

Gość
krem, tobie się już naprawdę coś pomieszało. po pierwsze nie używaj tekstów typu WY, WAS etc. bo to było modne w PRL, a teraz już nie jest. ja to mam raczej problem z braniem. a swojemu mężczyźnie zawsze daję :classic_cool:

Gość ciekawa maja
ja czytam bnbego

Gość google mówiom ze to Przerwa
:classic_cool:

Mam 28 lat i 1 dzień i nigdy nie miałem dziewczyny

Loooser jakiś Ty ambitny:P To nie miała być "cenna" porada, ile można marudzić, marudzić i marudzić?:)

Gość TH is IT OM
skoczmy na główkę z 8 piętra

TH is IT OM w tym przypadku to już nawet nie będziesz miał dwóch rąk, dwóch nóg itp. Szanse na znalezienie dziewczyny drastycznie zmaleją..

---->TH is IT OM Nawet jakbyś miał udane życie , kupę kasy to i tak nie masz szansy na dziewczyne bo z głową jest chyba coś nie tak :O.

Niestety prawda boli i lepiej każdy problem zrzucić na brak wyglądu. Zna ktoś jakąś laskę, która po operacji plastycznej od razu stała się szczęśliwa i odmieniło się jej życie?:P

Gość TH IS IT OM
JEstem Brzydki I Tyle

Prawiczek gdyby one czuły się ładne to nie decydowałyby się na operacje plastyczne

Operacje plastyczne przeważnie się robi by zatrzymać obecną urodę , nie mówmy o takich przypadkach jak kayah której już nic nie pomoże :classic_cool:.

ponadto tłumienie negatywnych emocji i ich implozja do wewnątrz powoduje wiele groźnych chorób :) więc niech się tu wygadają :p

nieznana black obawiam się że już niektórzy z nich na jakąś cierpią:P Niski operacja plastyczna może również spowodować że z ładnej, naturalnej kobiety wyjdzie coś zupełnie przeciwnego;)