Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

farbowana za zazdroszcze poznaniakom i krakowiakom tez sie rozmarzyłam no i oczywiscie grekom uwielbiam ten kraj moglabym do konca zycia jezdzic tam na wakacje i nigdy mi sie nie znudzi jest tylko jedno ale ostatnio jak bylam w grecji nieststy zaczelam palic po dlugim niepaleniu ale.... mam nadzieje ze przyszle wakacje beda pachniace (jak to mowi moj syn) i greckie

dzisiaj mam cholerna ochote na fajke az taki scisk w dołku i cisnienie w skroniach co 20 minut chodze myc zeby ale jakis mizerny rezultat moj dzien wyglada tak psikanie perfumami potem mycie zebow i nasze kochane forum i tak w kolko ale zaraz urywam sie do domu i bedzie lepiej duzo obowiazkow dzieciaki i jakos to opanuje szok !!!!!!!!!!!

Witam wszystkich pije właśnie popołudniowa kawke :D zapraszam kto chętny. Dzis miałam zabiegany dzień wizyty u lekarzy ale... serce zdrowe, jutro wyniki płuc Udało mi się wyjść wcześniej na basen wiec jestem zrelaksowana :D I co najważniejsze nie chce mi się palić nie myśle juz o tym śmierdzielu przy piciu kawy po obiedzie w nocy gdy musze wstac do Kuby nie myslę po przebudzeniu i po wyjsciu z basenu JESTEM WOLNA I SZCZEŚLIWA

kochani nie bede dziekowac zeby nie zapeszyc 😘 lorika ------ znowu fiat ale palio weekend :) tak ze cztery razy wiekszy od ciankiego ;) a grzeje jak szalony :) juz nie zmarzne na pewno wrecz przeciwnie po krotkiej chwili zmniejszam ogrzewanie :) he he a wiecie co pan od ktorego go kupilam pali jak lokomotywa a jak mi sie nachylil do auta z fajka w reku cos tam pokazac,jak sie rozdarlam ze chyba pol osiedla mnie slyszalo,a sie zdziwil,ale poslusznie reke trzymal poza autem hi hi hi

Gość fiśka miśka
Poległam...wczoraj od 11 nie paliłam- wytrzymałam do rana i poranna kawa i zapaliłam. Obiecywałam, że to tylko jeden i więcej nie...OBIECYWAŁAM i na obietnicy się skończyło bo dziś wypaliłam z 5 papierosów (to i tak mało bo potrafię wypalić całą paczkę). Czuję teraz do siebie żal, jakąś pretensję że mogłam przetrzymać nie zapalić. :( jest mi bardzo ciężko, chcę dołączyć do was, na prawdę chcę przestać palić ale jest to okropny nałóg i łatwo nie jest.

witam u mnie dziś pochmurno, ale nie ma mrozu . OJ ja chce już wiosne :):):) Miłego pachnacego dnia zapraszam na kawusię i pączka Trzymajcie się 🌻🌻NIE PALIMY PACHNIEMY 🌻🌻🌻

fiśka miśka 🌻 , chcieć to móc. Ja chciałam rzucić palenie z 1000 razy wielkie próby poległy, czytanie książki carrla - poległam, rzucanie kasy do skarbonki - poległam, czytanie topiku - poległam. Aż któregoś razu dorosłam, przypomniała mi się książka- przeczytałam ją jeszcze raz, weszłam na topik (część I) przeczytałam i pozostałam już pachnąca roczek. Wszyscy myślą, że nie palę ok. 3 lat, jest to błąd . Przez prawie 2 lata kryłam się jak gówniarz z petem w gębie, na imprezach mówiłam ,że palę tylko do drinka, później do kawy, później ucieczka w kąt żeby nikt mnie nie widział i tak w kółko aż do września 2009r. Czy jestem dumna - tak jestem dumna inaczej, dumna wewnętrznie , że można być wielką nie unosząc głowy w chmurach. Pozdrawiam : złoślieiwc 🌻 Regres 🌻 sadny dzień 🌻 lorika 🌻 żabka - księgowa 🌻 dobob 🌻 farbowana lisica ]🌻 jovik 🌻 pachnąca aga 🌻 Basiek 1 🌻 i dla reszty, która pominełam i tych którzy nas podczytują 🌻 My 🌻 nie palimy 🌻, my pachniemy 🌻

lorika----moj jest taki niebieski ladny,habrowy bym smiala orzec :) jak mi sie nachylil to sie rozdarlam "gdzie z tym petem mi do auta!!!!" juz bylo moje to niech se uwaza he he nawet jak palilam to w aucie tylko w dlugiej trasie i to raczej staralam sie nie palic w aucie a tu mi do mojego nowego cacka bedzie dymic wrrrrrrrrr a jakie chcesz kupic?? myslalas juz??

Gość appelsin
od kiedy nie pale kawa smierdzi mi kocimi szczochami albo jakas owca. masakra. moje myslli obracaja sie wokol faktu, ze postanowilam nie palic juz, tak? dla mnie to takie tragiczne z jednej strony. nie chodzi o glod nikotynowy, o sam fakt, ze juz se nie zapalisz. po prostu.

Gość appelsin
polecam saab 9-3 wspaniale auta, najwyzsza jakosc bezpieczenstwa, najwygodniejsze siedzenia i jako pierwsi wprowadzili turbo w benzynie. a design:)

Dobry wieczor :) Ja juz po pracy ale teraz musze jeszcze pogotowac warzywka na salatke zejdzie do polnocy :D jutro do sloiczkow i bedzie na zime :D Co do rzucania papierosow to ja tez dlugo sie przykladalam aby rzucic tak se gadalam jutro a balam sie tego ze tez niezapale wiecej przyszedl taki dzien kupilam Tabex i minelo juz 7 miesiecy jak nie smierdze :D Palilam tak jak mamuska po kryjomu jak szczeniak i w koncu mowie dosc---mam nadzieje ze nie dam sie skusic co ja gadam nigdy wiecej :D Milej i spokojnej nocki wszystkim 🖐️

Przywitam sie też i ja :D Zmęczona jak dawno nie byłam ale jeszcze chwile sie zrelaksuję i spać appelsin Zmień rodzaj kawy mi pomogło ze zwykłej na rozpuszczalną lub odwrotnie w zależności jaką pijesz, W moim przypadku picie kawy i nie palenie też było strasznie trudne na początku aż znajoma z którą pracowałam podpowiedziała mi żebym zaczeła słodzić kawę albo dodawać mleka bądź śmietanki (piłam czarną gorzką)W gruncie rzeczy chodzi o to by podświadomość nie kojarzyła sobie picia kawy z paleniem. Basiek podziwiam że tobie kochana się jeszcze chce po pracy siedzieć i robić sałatki:D

witam' u mnie dziś pada"( nie lubie tych miesiecy jesiennych są szare bure smutne :(:(:( basiek 1 podziwiam i ja Cie mi sie pewnie by nie chciało, ale jak zrobis zte pyszne sałatki to chętnie pomoge Ci opróżnić słoiczki :):):) oj z tymi fajkami tak to jest ze ciężko się rozstać, ale teraz jesteśmy dumni ze nie palimy a pachniemy Ja jak przestałam palić to przez kilka dni kawy nie piłąm bo kawa to był papieros a teraz jest już spoko właśnie pije kawę :):):) miłego dnia

Podpisuję listę moimi pachnącymi łapkami Od wczoraj jestem nabuzowana przez tę naszą "politykę" Nie cierpię mocherów, choć już niedługo ( z racji wieku) powinam się do nich przyłączyć. Po moim trupie. Miłego pachnącego dnia życzę 🌻

Witam pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona życzę miłego dnia u mnie też jest dzień pochmurny w nocy padało a teraz nie pada :D wszystkich chętnych zapraszam na kawę BP basiek1 🌼 co sałatka z własnej roboty to nie ze sklepu inny smak niebo w gębie :D pachnąca aga 🌼 ja tez jak rzuciłem palenie to przez dwa tygodnie nie piłem kawy, bo przy jednej czarnej wypalałem 4-5 po dwóch tygodniach bałem się wypić kawę, bo myślałem ze będzie mi się chciało zapalić peta, ale się okazało ze nie ze kawa smakowała mi i bez śmierdziela :D zabka 🌼 ja tez nie wyobrażałem sobie picia kawy bez śmierdziela wydawało mi się to jakieś dziwne nie kompletne a jednak można apeelsin 🌼 ja tez nie wyobrażałem sobie zycia bez peta a jednak można żyć wszystko minie tylko trzeba trochę czasu i cierpliwości naprawdę warto 🌼 bo nie palić to cos pięknego 🌼 mamuska44 🌼 ja tez nie cierpię 🌼 za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP

Witam przyjaciele 🖐️ widzę że jedni poimprezowali,jeszcze inni zakupili fury z grzaniem :P jeszcze inni polegli z nałogiem:( cóż trudno ,próbujcie od nowa !!!tylko już z większą determinacją niz do tej pory dodob ja ci tez zazdroszczę tych nadmorskich spacerów ;) żabka skoro nie potrzebujesz już fajki do kawy i po obiedzie to naprawde jest wiele.To wazne że fajka już nie kusi przy naszych dawnych rytułałach loris a kto nie lubi Krakowa ;) ? Też go lubie i wcale nie uwazam że sa tam źli ludzi ... sadny dzien do palio weekend sa bardzo tanie czesci :) ale oby sie nie psuł i długo jeździł :D fiśka miśka ----> szkoda :O mamuśka dla ciebie tez ciepłe pozdrowienia jak i dla całej reszty ekipy 🖐️

no i panowie rozpoczeli nowy rozdział :D na naszym topiku złośliwiec 🖐️ :D ty trzymasz za mnie a ja za ciebie pachnące kciuki :D

Hejka🖐️🌻 Wiecie mnie wlasciwie sie nie chce bo jest troche roboty przytym ale slusznie zauwazyliscie ze co swoje to swoje :D Zapraszam zima na oproznianie sloiczkow :D Jesli chodzi o smierdziele jest ciezko ja do kawy w domu nie palilam wiec bo w domu nie palilam wiec z tym mialam troche lzej jeszcze te cholerne mysli kraza w glowie zapalilabym ale odganiam je zaraz a zwlaszcza ze znowu cena poszla do gory 40-50 gr.:) Dobra zycze milego dnia wszystkim a lece dalej tworzyc 🖐️

a Marlboro ponoć kosztuje juz ok 11.70 zł za paczke :( rety ... tym bardziej sie ciesze ze nie pale :D

Gość fiśka miśka
palisz nadal?? wracaj tutaj pachnąca:) Wierzę w Ciebie, dasz radę. Ja paliłam ponad 30 lat, udało mi się. Nie pale już ponad rok, nie mam ochoty na papierosa nawet wtedy gdy mam ogromny problem. Przekonałam się o tym kilka dni temu. Wszystkim byłym palaczom życzę powodzenia :))

Gość 18 października
napisała - poległam

fiska miśka----> albo ktos sie podszywa... albo nie wiem... na poprzedniej stronie napisałaś, że poległas a tu piszesz, że nie dałaś się skusić:( Pozdrawiam pachnące grono:D

Gość 18 października
o godz 11:22 to ja pisałam do niej. Przyznaje, nie pomyślam, ze powinnam pod innym nickiem to napisać.

to własnie tak jest jak pomaranczowi wpisuja swoje posty gdzie pierwszy lepszy leszcz moze sie podszyć ... nie wiem co jest grane ale ja skupiam sie na tych co pisza pod czarnym nickiem Jovik :D 🖐️

witajcie kochani 😘 🌼 😘 Jacuniu-----to pocieszajace :) ale mam nadzieje ze nie bedzie sie psul,ja po tym ciankim to juz sie zchizow dokladnych nabawilam,nawiasem mowiac jeszcze nie wyzdrowialam po tych 4 dniach,nadal kaszle i boli mnie gardlo ;/ lorika no w sumie wszystko zalezy od ...... ja nie wiem czy bym sie zdecydowala wyjechac za granice,pomimo ze marnie zarabiam,ale robie to co kocham,a jechac np do anglii i anglikom dupy podcierac za pare euro ;/ nie dziekuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować