Regres 0 Napisano Listopad 29, 2010 powiem Wam kochani tyle,że człowiek bez rodziny czuje się jak śmieć,nic niewarta i nikomu niepotrzebna osoba" nie do konca lisiczko ... czasami lepiej spedzić swieta samotnie niż udawac szczesliwa i zgodna rodzine ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 29, 2010 Jacuś---czy się ma ślub czy nie to zawsze nad związkiem trzeba pracować...tak myślę:)z papierkiem czy bez ważna jest miłość...no tyle tylko,że potem człowiek jak coś nie wyjdzie to musi przeżywać jeszcze sąd....:( wiesz nikt z nas nie zakłada ,że mu się nie uda....inaczej nie byłoby ślubów wcale;)mnie jest przykro ,że akurat to wszystko mnie spotyka w tym świątecznym rodzinnym czasie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 29, 2010 tak masz racje Jacuś,ale nie miałam na myśli właśnie świąt tylko takie życie na codzień....:(ja nawet nie chciałabnym udawać,że jest ok tylko w święta.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 29, 2010 lisiczko ale nie jest powiedziane i napisane że ty juz nigdy nikogo nie spotkasz i sie nie zakochasz :) Swiat stoi otworem,trzeba tylko zrobić pierwszy krok ... I znowu sie fajnie gada a ja musze spadać z pracy :O zajrzę wieczorem tutaj :) tymczasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 29, 2010 Lisiczko--> do kiedy musisz się wyprowadzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 29, 2010 prawdopodobnie powyżej miesiąca....albo do miesiąca...cały czas mam nadzieję,że coś się wydarzy i że jednak nie będę musiała teraz szukać mieszkania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 29, 2010 loris....w tym właśnie jest problem...nie wiem czy mnie dobrze zrozumiesz...nie jestem mściwa albo zawzięta,ale to ja się rozwodzę i skoro potrafię się porozumieć z moim ,jeszcze, mężem ,normalnie rozmawiamy i w ogóle to nie rozumiem czemu moja mama i brat sie do mnie nie odzywają....i nawet jak będą święta i mnie zaproszą,bo przypuszczam ,że tak będzie,to nie pójdę....Skoro na codzień mnie potępiają i nie akceptują to mam udawać w święta ,że jest ok????Bo tak wypada?Bo w święta TRZEBA być razem?....Ja im krzywdy żadnej nie zrobiłam i jest mi niesamowicie przykro,że tak mało dla nich znaczę:(I wolę być sama w wigilię niż cokolwiek udawać...dam radę....nie ja jedna będę wtedy sama...mam nadzieję tylko ,że nie skuszę się na peta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 29, 2010 a tak BTW nie mam dzieci,ale też uważam ,że mamy zawsze powinny je wspierać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2010 lisiczka trzymaj sie to nigdy nie jest mile, ja z tym kretynem ponad 3 lata jestem po rozwodzie,przylazl do dziecka,ale jesli sadzil ze bedzie swoje rzady wprowadzal to sie grubo pomylil dzisiaj jak wracalam z pracy na zakladiwym parkingu kolege spotkalam odsniezalismy auta i sypali sie sniegiem :) no jak dzieci , wrocilam do domu mokrusienka ale usmiechnieta :) ide sie wyzyc na steperku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 29, 2010 sadny---wiem,wiem ,ale mnie chodzi o całokształt:(generalnie wiesz,jak sie pier***** to wszystko co tylko może:(a niestety każdy z nas ma wytrzymałość,ale ona zawsze się kiedyś kończy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2010 a loris odnosnie Twoich wysokich obcasow,ja chodze na wysokich,prowadze auto i nie jednokrotnie zeszlej zimy obcasy uratowaly moj tylek przed bolesnym upadkiem :) noga pojechala ale obcas sie wbil i zachamowal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2010 tak lisiczka wiem,wszystko ma swoje granice,ale bedzie dobrze wiesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2010 nic kochani ide na Hausika :) spokojnej nocki,kolorowych obrazkow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NrxaP7j9xXQ to taki filmik na czasie;) na poprawe humoru dla was :) zima daje we znaki, full korki,pełno sniegu, dzisiaj z pracy jechałem chyba 4 km /h szok Zima jednak drogowców zaskoczyła, widziałem tylko jeden pług !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 29, 2010 loriś no też sie uśmiałem ;) szklanka jak szklanka ,ale nigdzie nie można wjechać po zaspy i śnieg wszedzie :( Mam opony zimowe i raczej na takie zaspy nic nie pomagaja :P siła wyzsza,trzeba przeczekać ,lece zaraz na Szymona Majewskiego bo fajny odcinek dzisiaj będzie z Figurą i Mielcarz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Listopad 30, 2010 259 BP Pozdrawiam zimowo wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 30, 2010 lorika czyli mówisz o rozmowach w tłoku ;) Ja jeszcze lubie Tv Ułanbator ;) Mongolczyk jest mega :D basiek :D jak i dla całej ekipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Listopad 30, 2010 witajcie myslalam ze bede dzisiaj pierwsza ale basiek mnie wyprzedzilauwazam zre w polsce upadla idea swiat teraz myslimy tylko o zarciu i biesiadzie a jak pytali przechodniow co to hjest rorata to tylko kilka osob wiedzial a niby uwazamy sie za spoleczenstwo katolickie !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 30, 2010 Zgadzam sie z tobą dodob Teraz świeta to przemysł i biznes kasa sie liczy :( Mikołaje już są zaraz po wszystkich swietych Magia świat juz dawno upadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Listopad 30, 2010 tez tak mysle wiec lisica nie martw sie rodzinka zrozumie swoj blad i predzej czy pozniej go bedzie sie starala naprawic napewno bo to przeciez twoje zycie a nie ich !!!!!! ale rodzicom sie wydaje ze maja patent na wiedze , wiek i doswiadczenie a my jestesmy ciagle malymi dziecmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 30, 2010 witajcie w liwicach zima tez zagoscila na dobre,dzis jechalo sie jeszcze gorzej jak wczoraj pomimo ze plugi widzialam jezdza non stop i w gliwicach i w zabrzu ale wczoraj mocno sypalo,potem slonce przyswiecilo wiec topnialo a za chwile wszystko piorunem zamarzlo i jest jedno lodowisko.Do auta rano wlezc nie umialam bo mi wszystkie drzwi przymarzly (dopiero dzis blondynka wazelina posmarowala-bez wazeliny nie wchodze ;) ) a korki masakryczne jak wracalam ale dzieki temu zanim wrocilam do domu drzwi odmarzly i moglam je smarowac. Mam nadzieje ze nie zapozno i ze jutro rano otworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 30, 2010 a ja tam dziś wolne miałam i nosa poza łóżko nie wyściubiłam....tyle co do lodówki i łazienki....i git...przespałam prawie cały dzień....no ale teraz trza zaraz wstać i się umyć ,bo jutro do ludzi wyjść muszę:)miłego wieczoru kochani... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 30, 2010 lisiczka mnie by kosci bolaly jak bym tyle lezala :) milej nocki zycze,dobranoc kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 30, 2010 sadny---mnie normalnie też ,ale teraz jestem w takim stanie ,że wolę spać i o niczym nie myśleć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Grudzień 1, 2010 Mroźno na dworze a ja Was kochani cieplutko i pachnąco pozdrawiam Życzę miłego dnia Czapki , rękawiczki i szaliczki ubieramy:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Grudzień 1, 2010 i kalesony :P:P:P no zimno,aż śpiki w nosie marzną;) Na szczescie powyminiałem filtry,oleje,i sprawdziłem akumulator przed zimą :) To teraz pali mi od pierwszego pstrykniecia a mam Diesla :) Ile dzisiaj ludzi sie męczyło z odpalaniem to szok ... Aga a jak tam Palio ? Odpala ? pozdrawiam załogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Grudzień 1, 2010 no i szkoda mi p.Gabrieli Kownackiej lubiłem tą aktorkę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Grudzień 1, 2010 dzien doberek ale piekna zima :) u nas w trojmiescie sniegu nie zawiele ale mroz tak kolo 10 . pogoda piekna jutro mam wolne wiec biore dzieciaki na sanki dla mnie taka zima moze byc do lutego , wymrozi wszystkie choroby i robale z owoców . A ja wczoraj odkrylam bob konserwowy zakupilam i sie zakochalam generalnie uwielbiam bob niestety po kazdym gotowaniu mam krotki wyklad meza o smrodzie a teraz nie musze go gotowac dzisiaj sobie zapodalam z pomidorkiem i papryczka rewelacja mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Grudzień 1, 2010 Regresku dziekuje narazie odpukac odpala :) lisiczka-musisz wierzyc ze kiedys wszystko wyda Ci sie inne.lepsze,a przede wszystkim Ty bedziesz jak nowka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Grudzień 1, 2010 kochani mam nadzieję,że nikt z nas nie zamarznie dobranoc i oby jakoś przetrwać te dni...pozdrawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach