jovik 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 a mama Vonka dalej BP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Chyba w TV jakis serial leci...wymiotło towarzystwo:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Tym razem jak ja jestem to jovika nie ma:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 jestem, ale juz niedługo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Witam-d Zlosliwiec Jestem z toba calym moim Nowej kolezance zycze powodzenia \:D mam dla ciebie rade jezeli nie wiesz co zrobic ze soba po pracy to ja ci polecam pierwsza czesc topiku do czytania (mozna sie posmiac) a i znalezc pocieszenie ze nie tylko tobie jet żle rzucajac palenie , przekonasz sie przez co my przechodzilismy:D grzesław skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 do nikosiowej Ja powiem tak od początku roku nie jadam słodyczy,nie używam cukru,nie jem masła,ziemniaków, i innych frytek:P nie jem białego chleba... i z 94 kg zrobiło mi sie 85 kg :) cel to 81 kg i niebawem będzie ale żeście sie rozpisali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 tak pytacie,pytacie to i ja spytam o farbowaną lisiczkę,lorisie,ojejkujejku,pachnaca age i reszte ludzi którzy nie palą z tego topa a jednak mało sie odzywają ? do Grzesława mam pytanie!!! Ty już stary domownik tutaj może czas na wymiane fotek ? ;) Oczywiscie jak chcesz,tutaj taki mały zwyczaj że stali bywalce wymieniają sie na mailach fotami:) Oczywiscie to propozycja .... pozdrawiam ps.Jeździmy z tymi zaproszeniami z narzeczoną i powiem że juz mamy dosc :( a czerwiec już niebawem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Niech mnie ktoś Przytuli:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 co tam żabcia? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Naszej szefowej(oczywiście topika) żabci tęskno do bratniej duszy:-( żabka odbierz maila ode mnie:-) regres dałeś mi łamigłówkę z fotką, nie mówię nie, ale się zastanowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Jak dawniej klopoty z mezem :( Nie pomaga bo jest "kawalerem" chociaz tak samo ciezko pracuje jak on i do tego w domu pranie prasowanie i sprzatanie i myslenie o rachunkach i bycie mamą i opiekunka i kolezanka do zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Kochana żabciu mam nadzieję, że każde z was ma osobne dojście do netu. Mąż, kawaler jak to rozumieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 regres @ :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Grzeslaw mam meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 lorika lepiej posłuchaj tego ;) http://www.youtube.com/watch?v=_7C9KbvSJJQ Grezsław no pomysl to tylko propozycja :) żabka - będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 loris uwielbiam ten kawalek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Lorika proszę! Ty dla żabki nic mądrego nie doradzisz, ja nie mam odwagi radzić, bom za ciemny w tych sprawach, a żeby było śmieszniej to psycholodzy też radzą w obcych maużeństwach, tylko że własne im się rozpadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 no i z wieczora ruch na topie no własnie madziuchna odezwij sie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 żabka ---> @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Cwaniaki cholera:-D z komputerów jadą, a ja z komórki się produkuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Grzesław trzeba było płacic za internet :P ja spadam do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Do jutra! Przyjemnych snów regres:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 No ale lorika podaj tytuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Lorika nieładnie, nieładnie, nieładnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikosiowa 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 cześć Młodzieży wstawać !!! wiem, że pogoda do kitu bo szaro i bylejak..nie zapaliłam [juppi ] i serwuję kawę z mlekiem + kabanosy , ktoś chętny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 nikosiowa:) Witaj bohaterko:D Dawaj kabanoska, bo uwielbiaaammmmm:) Kawkę też wypije:) Ja piłam za dużo kawy swego czasu, ale na dobre mi to nie wyszło. Teraz piję jedną rano "fusiastą" a potem kawę Inke z mlekiem i wiecie co??? Niech sie chowają markowe rozpuszczalne! Sami spróbujcie, tto się przekonacie. Ale to musi być Inka taka normalna, nie zaden Anatol :) Ale konwersacja się tu odbywała wieczorowa porą...:p A do mnie nikt @ nie napisze??? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 no takie małe pogaduszki były:P Jovik ja ci napisze maila jak chcesz :) ale wieczorem ;) no pogoda poz zbitym psem mam nadzieję że do czerwca sie ociepli? :) głowa mnie boli,i jeszcze jovik mi smaka zrobiła na kabanosa:P koleżanki i koledzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Regres- to nikosiowa rzuca kabanoskami:) do nas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikosiowa 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 no to łapcie po kabanosku ale fajniutki,pikantny :D a jaka to taka prawdziwa ta inka ,jak się zwie he ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 nikosiowa, już Ci zapodaje linka: http://www.erodzina.com/index.php?id=43,1154,0,0,1,0 a ja kupuję w opakowaniu kartoniku, 150g. za 3,40zł. Te bez mleka. Są też, tak jak w linku, w puszkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach