Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Grzesław--> dawno już pokończyłam szkoły,studia i inne takie :) Jovik--> yhym, na mianowanego :) Miłego dnia :)

:D Witam Niepalaczy:P Monamas- trzymam zatem kciuki, tylko powiedz, kiedy:) Pozdrawiam wszystkich moich topikowców BP:) xxx..--> zaczernij nicka:) lepiej sie gada wtedy:D Na dworze jest pieknie, słońce pali od rana🌻:D U mnie co prawda swięta jeszcze w "lesie" ale co tam!!!!!!!!!!!!! Parę jajek, parę kiełbas i ogarne to:D:D:P:P Miłego dzionka:)

Witam wszystkich bardzo serdecznie i pachnąco:-) Nie pale już(a może dopiero) 490 dni i nie wydałem na fajki 2205 zł (o cholera! to aż tyle?), bo ja jak lorika kupiłem to i tamto:-D pozdrawiam

witam ciepło przepraszam że dawno mnie nie było, ale tak jakoś zabiegana jestem Moz eto nie wytłumaczenie, ale naprawdę z czasem ciężko. Obiecuje poprawę:):):) nie palę dalej pachnę , cieszę sie życiem Dziś byłąm na rowerku, nacieszyć się słonkiem i piękną pogodą. Widze nowych ludzi, bardzo mnie to cieszy i trzymam kciki za Was. ŻYCZĘ MIŁEGO PACHNĄCEGO WIECZORKU I MYŚLAMI BYŁAM Z WAMI CAŁY CZAS

Witam; jest mi miło poinformować Was,że dokładnie dziś dn.20.04,2011r. mija 5 miesięcy BP. Nie jest to długo,ale małymi kroczkami robię postępy.Zobaczymy jak dalej będzie? Nie jest łatwo ale jakoś trzymam się w nie paleniu,pozdrawiam serdecznie.

Witam wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom 🌼 🌼 🌼 a chłopakom przystojniakom 🖐️ graba pachnaca aga 🌼 xx444 🌼 gratuluję jesteś zuch dziewczynka 🌼

Pierwszy raz witam pachnącą agę, bo nie miałem przyjemności wcześniej widzieć tej osóbki na topiku. Brawo xx444 za to, że nie palisz śmierdzieli aż przez 5 miesięcy.

Bardzo dziękuję za ciepłe słowa kochanym Panom; Złośliwcowi,Grzeslawowi.To mobilizuje do dalszego działania BP.Pozdrawiam serdecznie i miło.

Witam w WIELKI CZWARTEK. Regres jutro chyba masz rocznicę, więc z mojej i lokomotywy strony życzymy Ci duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pięknych pachnących dni. Niech nigdy to gówno cię już więcej nie dopadnie. Miłego. DLA WSZYSTKICH MOICH PRZYJACIÓŁ WESOŁYCH ŚWIĄT, TAKICH PIĘKNYCH SŁONECZNYCH I PRZEDE WSZYTSKIM RODZINNYCH. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

mamuśka :) mam 1 maja jubileusz :) To będzie juz 2 lata jak nie palę :) 1 Maja będzie impreza tu taj ZAPRASZAM JUŻ DZISIAJ :) Załogo 🖐️ :)

i ja witam w ten Wielki czwartek, Pewnie przygotowania do świat się zaczęły. Miłego wieczorku życze Fajnie nie palić Pamietacie nasze motto Nie palimy pachniemy Nie palić to coś pięknego i tego się trzymajm Widze że Regres imprezke już zapowiada super

i ja tez witam wszystkich serdecznie 🖐️ jeszcze jutro do pracy i święta :D [ kwiatek] bo nie palić to coś pięknego 🌼

To i ja sie przywitam:D🖐️ Ja w tym roku swietuje inaczej... wyjazdowo-turystycznie. Minimum ro boty w kuchni- maximum zwiedzania i leniuchowania:D Musze tylko zrobic krokiety z pieczarkami i żółtym serem, bo obiecalam dzieciom:p Buziaczki dla Waszystkich Was kochani👄. Nie wymieniam, bo czasu mało, a juz spac się chce. Tak jak napisał Złosliwiec- jutro do roboty i juz tylko swieta:) Buziaczki:)

Witam w Wielki Czwartek.Dziś był piękny,słoneczny dzień.Mam nadzieję,że w Święta też bedzie słonecznie i sympatycznie? Grzeslaw pytasz co to są krokiety? Otóż powiem w skrócie, jest to coś takiego jak naleśnik,tyle,że odpowiednio,uformowany wyłożony farszem pieczarkami i żółtym serem.( pracochlonne) Zawija się w kształcie rulonu i wstawia do piekarnika.Poozdrawiam i życzę spokojnej nocy.

Grzesław...nie wierze,że nie jadłes nigdy krokietów. Są z kapustą, mięsem, grzybami i takie ja ja robie...:D Witam z pracy:D Ostatni dzień i świeta. Pozdrawiam serdecznie, miłego dzionka. Regres- Ty już zacznij piec torta:p pa👄

i mrozić wódkę ;) jovik :) OK BTW jak można nie wiedzieć co to krokiet ? :D

jovik już ci tłumaczę :) Otóz w internecie coraz częściej można znaleźć skróty ułatwiające komunikację Te skróty są zaczerpnięte z jezyka angielskiego i tak : BTW - By The Way BTW czyli Przy okazji, a propos, swoją drogą jeszcze popularne sa także : IMHO - In My Humble Opinion czyli Moim skromnym zdaniem IMO - In My Opinion czyli Moim zdaniem WTF - What The Fuck? tego chyba nie musze tłumaczyć? :) mam nadzieje ze pomogłem

Witam; Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzę Wszystkim,radosnych ,spokojnych Świąt bez dymka.

Kiedyś... dawno, dawno temu... za moich czasów to w listach, dopisek oznaczało się skrótem " ps." czyli post scriptum:D Ale i czasy anglojęzyczne- a łacina de mode:p

Witam wszystkich już niepalących w wielki piątek. Jovik dzięki za wyjaśnienie w linkiem, nie prysonimam sobie, abym jadł te potrawę. Regres:O niema takiego na świecie co by wszystko wiedział. Pozdrawiam jovika, lorikę, xx444, vonka, mamuskę 44, niebieską tęczę, żabkę, pachnącą age, regresa, złośliwca i tych kogo tu nie wymieniłem.

Regres niema takiego na świecie co by wszystko wiedział." to fakt :) no ale żeby krokietów nie znać? toż to ciężki grzech :D pozdrawiam Grzesiu również Jovik no takie czasy anglosaskie sie zrobiły,niestety ... na życzenia będzie czas jutro :)

xx444 czyli będziesz miała święta bezdymne :D SUPER :D świetnie ci idzie :D

Regres ja mam wielkie wątpliwości, bo do tego, skrutowce ułatwiają komunikację, raczej mają objawy lenistwa tekstowego:-D

Grzesiu osobiscie staram sie pisac całymi zdaniami i bez skrótów ( angielskich) naprawdę rzadko to robię ( dzisiaj 2 raz :)) bo nie jestem zwolennikiem takiej pisowni gdyż wiem że druga osoba która będzie to czytała często nie wie o czym jest mowa nasz język jest zbyt piękny by go angielszczyć :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować