Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona,a raczej żona zdradzona

Mąż dostał takiego smsa,wiadomo co znaczy

Polecane posty

No nie! Jakoś nie widac w jej postach wyjątkowej nerwowości. no może troszkę:) Tyci tyci:) Ale to pewnie tak tylko dla uwiarygodnienia całej tej bajeczki.

Gość wrednaXbabaX
BIBLIOGRAFIA PISARKI: Znalazłam u mojego chlopaka w telefonie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4113247&start=30 znalazlam u meza w aucie czerwone stringi!!!!!!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3874984 przypadkiem znalazlam dzisiaj film mojego narzeczonego... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4113754 moja synowa ma kochanka http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4104961 Nakopałam kochance męża http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4144489 :)

Gość wrednaXbabaX
ech, lidki co na lotnisko pojechała, już nie przebije... tak to 100 stron wyszło :D

Historii o Lidce nie doczytałam.. ale mniemam,ze była pełna zwrotów akcji :);) Mnie tutaj powalił na kolana wątek z gazetą;):)

Gość jestemsobie dzisiajtaka
a co z ta lidka wyszło w końcu??

Gość Hm, bo klamac tez trzeba umiec
robic za adwokata diabla, nie wykladac sie na szczegolach... na moich prowo nikt sie nie domyslil :D

Gość Hm, bo klamac tez trzeba umiec
A po za tym o co Wam chodzi? Dpbrze sie czyta ot co!

Gość ja sie nie nabijam bo po co ??
szkoda mi autorki jeśli ma takiego drania :( do tego gliniarz ,wspólczuję przestańcie pisać trole i nie dołujcie kobiety

Gość ja też jej współczuję
musi być bardzo samotna i nieszczęśliwa, skoro tak tworzy wątki na kafe. może ma schizifrenię?

Gość do Predatorki
A jakie tu widzisz błędy ? Bo mimo, że tryskasz bystrością jakoś je pominęłaś :o 20:33 [zgłoś do usunięcia] żona,a raczej żona zdradzona mam gośca, odezwe się rano. Dobrze robisz koszmar, chyba Ty potrafisz mnie zrozumieć, kobiety ,które nie mają styczności z tym środowiskiem nie wiedzą na co im władza pozwala. Mąż z jednej naszej znajomej zrobił alkocholiczke ---------------------------------------------------------------------------------------- Cóż - ja się nie czepiam :o ale jak ktoś ma taką pracę jaką wykonuje AUTORKA topiku , takie rażące błędy ortograficzne są niedopuszczalne:o:o:o Dlatego uważam , że to "bajeczka" :(

jest coś takiego jak"korektor" osoba zajmujaca sie poprawianiem bledow ciemnoty!!!!!! wiec nie musi znac ortografi calej!

Gość poleconympolecanym
Może i to wymysł jakiejś Masłowskiej. I co z tego. Filozofom nie śniło się, że można tak gnoić drugiego człowieka. A gdy tu zagłądnie parę kobiet, które miały pecha trafic na podobnego szmaciarza, to znajdzie tu nadzieje wsparcie i dokładne instrukcje by tylko nie poddać się, wiedziec, że jest wyjście z matni. Może i prowo, ale ile oszukanych, okłamanych , upokorzonych i skrzywdzonych kobiet skorzysta z naprawde dobrych rad. Tutaj mogą bez piętnowania ich głupimi, naiwnymi i wszystkimi epitetami obdarzanymi naiwno-wierzące we wszystko tym naszym kochanym. Wiem to napewno. Bo ja kobietki w takiej gównianej sytuacji nie miałam wsparcia, takich frajerek sie unika, a cudowność internetu pozwala na spotkanie oczywiście róznych, ale często bardzo wyjątkowych ludzi. Takich, którym MTV, kolorowa prasa i telewizyjne gura nie zrobiły kisielu z mózgu i sumienia.

Gość midi zwei
Ortografię robi word, praca korektora nie polega na ortografii. A czy zdradzona żona ogoliła kiedyś cipkę dla tygryska. I coś mi się wydaje że nie goliła.

Gość poleconympolecanym
To teraz po wpisie midi zwei wiecie kobietki na czym polega wyższośc Maludkiej. NA WYGOLENIU CIPKI!

Gość midi zwei
Smutne dla niektórych ale prawdziwe. Tak naprawdę rzeczywistość jest dużo bardziej złożona i golenie cipki jest zaledwie warunkiem koniecznym ale nie dostatecznym.

Gość poleconympolecanym
Oj, midi zwei, dorze, dostatecznie ,kombinujesz, ale ile/u się ucieszy, że tak reklama ich stworzyła. Bez TV, metek i "gwiazduniek tańczących i śpiwających" już by nie istniało.

Gość jakie wredne babska was!!!
czepiać się o pare błędów orto. Każdy je popełnia na kafe, zazwyczajsie pisze szybko , nie każdy czyta przed wysłaniem,bo to nie list tylko przelewanie mysli. A ,że autorka ma dobre pomysły to się nie dziwie, ma męza detektywa więc co nie co słyszała jak się śledzi. Ja ten topik podesłałam koleżance, żyje z facetem kilka lat i też jej ostatnio coś nie pasuje.Być może topik autorki pomoże jej nie popełić błędu życia i nie wiązać się z kurwiarzem. Autorko pisz dalej i nie zwracaj uwagi na nie. Bardzo Ci kibicuje, mam takiego ojca, zawsze zdradzał mame, ona mu nigdy tego nie udowodniła, znosiła jego upokorzenia,łykała jego kłamstwa, prała jego bielizne nikomu się nie żaliła . Wykończył ją psychicznie, my z bratem wyjechaliśmy ja na studia brat za granice, ojciec kurwił się coraz bardziej. Mama zaczęła brać leki na depresje, później doszedł alkohol. My nic nie zuważyliśmy. Mamy już nie ma. A ojciec nie wiem nie widziałam go już dawno.Dopiero po śmierci mamy o wszystkim powiedziała mi sąsiadka.

Gość takasobiejedna...
a ja tam wierze autorce i chętnie czytam. a jak komuś się nie podoba to po co czytacie. Ja wiem że są takie osoby na kafe co nie robią nic innego tylko prowokują ,że to prowo i rozwalają topiki. A pomyśleliście,że ona może nie ma z kom pogadać i jest jej ciężko? Tematy ,które podałyście są całkiem inne w stylu ,tam widać ,że pisała je gówniara, obelgi, wyzwiska, ten topik trzyma poziom. Widać,że pisze go dojrzała osoba. Zrównoważona i wie czego chce. Chce udowodnić swojemu mężowi zdrade tak aby się nie wywinął.

Gość midi zwei
do poleconym: reklma nie tworzy potrzeb a tylko uświadamia i rozpowszechnia. gwiazdunie są takie właśnie bo takie się podobają większości. Rzecz nie jest o gwiazduniach a w odmianie. Mówicie "świnia" "rodzina" a co ma zrobić facet gdy jego żonka ogolić nie, do buzi nie. Zacisnąć zęby i cierpieć waląc konia do gwiazduń?

Gość takasobiejedna...
no i wasze(czyt.niektórych) debilne wpisy odstraszyły autorke. Obyście nie znalazły się w takieej sytuacji jak ona

Gość midi zwei żałość nad żałościam
wiesz co twoje wpisy świadczą tylko o twojej pustocie, dorośnij .....potem się wypowiadaj :(To już kieruję do reszty gówniarzerii co się szkoda mi was dzieci neo i pokolenie MTV ..dla was się liczy wygląd kasa a co po za tym (wybacz ale ja jestem tym starszym pokoleniem) tumany w szkołach (Giertychowska matura dobry przykład)nie znajomość pisowni ,poprawnej polszczyzny, opracowania zamiast lektur okrojona matma;P teraz płacz ,że po 25latach obowiązkowa(jak na mat-fiz nie ma trygonometrii,geometrii)taki dajecie obraz dzieci , piszące tu nierzadko galerianki matka nie kupi markowych spodni to da dupy w wc nadzianemu kolesiowi aby je mieć...a wystarczyłoby tylko mieć trochę cierpliwości i oleju w głowie i udzielać korepetycji np. z ang nawet dzieciom(rodzice wiedzą ile lekcje kosztują na kursach i u nauczycieli) za godzinkę 30-40 zł i bez upokorzenia. Nie jedźcie tak po autorce bo jeśli to prawda to uwierzcie ,że kiedyś wy nie dostaniecie wsparcia

Gość babapo 40-tce
nareszcie ktoś mądry. Nie znacie życia to nie piszcie bo nie macie pojęcia o naszym pokoleniu. Naszym wykształceniu , wartościach . Autorko trzymaj się. Ucze się od ciebie, tylko ja mam podejrzenia od roku i nic z tym nie zrobiłam. Właśnie robie sobie plan działania. Pierwsze co to zaraz ide do fryzjera, jutro na spotkanie klasowe(on był temu przeciwny),ja zrezygnowałam, ale dzięki tobie ide i zamierzam się super bawić. On cały weekend spędził na spotkaniu integracyjnym firmy. Ja nie wychodziłam nigdzie od 5 lat. Tylko dom,dzieci,pranie, sprzątanie. Nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam extra . Zawsze aby było praktyczne i wygodne. Już zadzwoniłam do banku i zażądałam wyciągi za ostatnie 6 mies.,zarówn z konta jak i z karty. Mąż je zlikwidował bo po co, można zawsze sprawdzić przez net. Jak wczoraj chciałam ,żeby mi podał hasło ,okazało się ,że zablokował sobie przez przypadek. Zanim zaczełaś pisać,uwierzyłabym w to. Teraz nie. Pisz kobieto.

babapo 40 (...)Ja nie wychodziłam nigdzie od 5 lat. Tylko dom,dzieci,pranie, sprzątanie. Nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam extra . Zawsze aby było praktyczne i wygodne. Przyzwyczaiłaś go do tego, wiadomo,że teraz kiedy chcesz to zmienić on sie buntuje.. Czasami ma wrażenie ,ze kobiety sobie same pozwalają na to aby być tylko kuchtami dla swoich mężów i matkami.. a później mają pretensje,że siedzą w domu, nie mają własnego życia! Do siebie miejscie pretensje, a nie do mężów.. Same nauczyłyście ich tego,że wam życie poza domem nie jest do szczęścia potrzebne!

Gość babapo 40-tce
Predatorka nie wiesz nic ,a oceniasz. Jesteś młoda, nie znasz życia. Obyś nie miała takiego powodu jak ja aby nie pracować. Mam dziecko 15letnie jak to się niektórym fajnie mówi rośline. Był zdrowy ,wspaniały , jak miał 7 lat zachorował, byłam wówczas na wychowawczym z córką. Początkowo infekcja, zapalenie płuc, szpital. Za silne antybiotyki, wstrząs, śpiączka. Nie chce tego opisywać. Mam syna którego bardzo kocham ,o którego nadal walcze. Dlatego kupuje wygodne ciuchy bo aby go dźwigać nie moge latać w szpilkach i gorsecie. Pracować nie pracuje bo mnie nie stać na prace. Proste. Opiekunka do Syna ,plus rehabilitant . A mąż kocha syna mnie niby też . Ale się zmienił. Na pewno jest to moja wina po części bo nie mam na nic czasu. Ale on nie powiedział nigdy. Ja zajme się Szymkiem ,a ty idź odpocznij. Nie on wraca z pracy i odpoczywa. A ja nic nie robie, faktycznie cały dzień leże i pachne

Gość TH is IT PR
Może to pomyłka A jak nie to po co takiego sobie wybrałaś

[zgłoś do usunięcia] babapo 40-tce Predatorka nie wiesz nic ,a oceniasz. Jesteś młoda, nie znasz życia. Obyś nie miała takiego powodu jak ja aby nie pracować. Mam dziecko 15letnie jak to się niektórym fajnie mówi rośline. Był zdrowy ,wspaniały , jak miał 7 lat zachorował, byłam wówczas na wychowawczym z córką. Początkowo infekcja, zapalenie płuc, szpital. Za silne antybiotyki, wstrząs, śpiączka. Nie chce tego opisywać. Mam syna którego bardzo kocham ,o którego nadal walcze. Dlatego kupuje wygodne ciuchy bo aby go dźwigać nie moge latać w szpilkach i gorsecie. Pracować nie pracuje bo mnie nie stać na prace. Proste. Opiekunka do Syna ,plus rehabilitant . A mąż kocha syna mnie niby też . Ale się zmienił. Na pewno jest to moja wina po części bo nie mam na nic czasu. Ale on nie powiedział nigdy. Ja zajme się Szymkiem ,a ty idź odpocznij. Nie on wraca z pracy i odpoczywa. A ja nic nie robie, faktycznie cały dzień leże i pachne Po pierwsze moja droga to ty mnie oceniłas;):) ale nie w tym rzecz. Widzisz napsiałas wcześniej, że nie dbałas o siebie, bo tylko dom ect.. teraz tu opowadasz o swoim życiu i już wytłumaczyłas bark szpilek i gorsetu. I ok . Więc do kogo masz pretensje ,że takie mas życie do męża? Wszak to niczyja wina, że wasze życie się właśnie tak potocczyło. Współczuję choroby dziecka. Natomiast to co tu napsiałas nijak się ma do twojego wcześniejszego postu! oto on:"babapo 40-tce nareszcie ktoś mądry. Nie znacie życia to nie piszcie bo nie macie pojęcia o naszym pokoleniu. Naszym wykształceniu , wartościach . Autorko trzymaj się. Ucze się od ciebie, tylko ja mam podejrzenia od roku i nic z tym nie zrobiłam. Właśnie robie sobie plan działania. Pierwsze co to zaraz ide do fryzjera, jutro na spotkanie klasowe(on był temu przeciwny),ja zrezygnowałam, ale dzięki tobie ide i zamierzam się super bawić. On cały weekend spędził na spotkaniu integracyjnym firmy. Ja nie wychodziłam nigdzie od 5 lat. Tylko dom,dzieci,pranie, sprzątanie. Nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam extra . Zawsze aby było praktyczne i wygodne. Już zadzwoniłam do banku i zażądałam wyciągi za ostatnie 6 mies.,zarówn z konta jak i z karty. Mąż je zlikwidował bo po co, można zawsze sprawdzić przez net. Jak wczoraj chciałam ,żeby mi podał hasło ,okazało się ,że zablokował sobie przez przypadek. Zanim zaczełaś pisać,uwierzyłabym w to. Teraz nie. Pisz kobieto." .......... Teraz to juz nie wiem o co ci chodzi? A skoro jest ci żle to pogadaj o tym z mężem.

Gość olka 24
nie wiesz o co jej chodzi ? od roku ma podejrzenia co do meża..