Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość ja tam uwazam ze nizsze sa
świecę najjjaśniej a ty pewnie jestes babochlopem :P Taka przysadzista baba :P Nigdy sie nie spotkalam z facetem ktory mialby cos do mojej figury i wzrostu, wrecz przeciwnie - faceci lubia male, filigranowe kobiety i wcale nie mowie o facetach ktorzy maja 170cm wzrostu.

Gość Sally hansen ...
Co do "syrów", to wcale nie idzie za wysokością wielka stopa, bo ja noszę buty 37, a czasem 36 ... A jestem wysoka i mam długie nogi ... Koleżanka mówi, że mam stópki jak księżniczka i nigdy nie może wyjść z podziwu, że na takich stópkach ... przy takiej wysokości ...

Gość edwardnozyco reki
bez kitu mnei rozwala jak widze laske krótkie nózki mini mini i 10 cm szpilek to okropnie wyglada a dziewczyna z długimi nogami tak jak ktos napisal smukła sarna mmmm pychotaa prawdziwa gracja

glupia dyskusja, kazdy broni swego. wszystko zaley od gusty facetowe- bo widze ze zeslzo na ich temat i co najwazniejsze od tego by sie sobie podobac. oo rany.

Gość Sally hansen ...
Fakt długie nogi to skarb, też bym ich nie oddała i też uważam krótkie za kalectwo ... Tylko klnę, jak spodnie kupuję bo to masakra ... tylko na kurduple szyją ... :O

Gość świecę najjaśniej
hahah akurat mam zajebiste powodzenie jestem wysoka i szczupla KOCHAM SIĘ ZA to i szczerze wspolczuje karłom probujecie sie dowartosciowac KWAK KWAK KWAK

świecę najjaśniej tak sobie tlumacz ze jestes atrakcyjna - wielka, przysadzista babo :classic_cool: .Stope masz pewnie w rozmiarze 42 :D

Gość edkkakredkka
ja mam 172 moj maz 176 nie jest za wyosoki niestety ale trudno się mówi zawsze mial niskie dziewczyny a tu ngle ja. myslalam ze gustuje w niskich a raz tak przy obiedzie zastanawial sie jaki wzrost bedzie miala nasza 5 m-czna córka i powiedzial ''mogła by być tak z 5 cm wyższa od ciebie ale była by laska'' teraz wiem ze lubi wysokie laski a nie karły.:0

ja mam 173-4 cm waze 65 kg mam dlugie ciemne wloski i kocham moje dlugie nogi nie oddam ani cm !:P:P przyznam ze przyciagaja baaardzo duze zainteresowanie w krotkich spodenkach:):)

Według mnie grunt to proporcja. Wzrost nie jest zbyt ważny, chyba że w agencji modelek.

Gość swiece najjasniej
stope mam 38 a roym ubran nosilam 36-38 po porodyie nosye 34-36 ale yawsye jak kupowalam sukienki na jakies okayje zawsze slyszalam od ekspedientek Z TAKA FIGURA KAZA BEDZIE SWIETNIE LEZEC. ehh wiec tak se wmawiaj kare

Gość Sally hansen ...
Nie tyle od gustu faceta zależy, co od jego możliwości ... Kurdupel nigdy nie przyzna się, że podoba mu się wysoka i długonoga, bo przy takiej to by się wykończył od kompleksów ... Ogólnie nieśmiały i brzydalek czuje się bezpieczniej przy takiej dalekiej od ideału ... Co nie znaczy, że nie podobają mu się piękne, a tylko przeciętne ... Owszem może nawet tak zapewniać, a nawet w to wierzyć, bo człowiek jest w stanie wiele sobie wmówić ...

proporcja buzia :) biust pupa bo co z tego jak wysoka jak kdztaltow nie ma:P

Pamietaj ze ekspedientkom zalezy zeby sprzedac towar, niekoniecznie sa szczere :P

Świat byłby nudny gdyby wszyscy ludzie byli podobnego wzrostu:) Trzeba się cieszyc z tego czym obdarzyła nas natura i nie sprowadzać całej samooceny tylko do tego jednego kryterium Pozdrawiam wysokie panie:)

Gość swiece najjasniej
MIAŁO BYĆ TAK SE WMAWIAJ KARLE BO SIE PRÓBUJESZ DOWARTOŚCIOWAC NIE BĘDE PROAWDZILA DYSKUSJI GŁUPIEJ KRÓTKIE NÓŻKI TO KALECTWO A NISKIE LASKI SA MALO ATRAKCYJNE I NIE DORASTAJĄ TAKIM LASKOM JAK MY DO PIET (DOSLOWNIE). BYE BYE KARLE

Tak sobie tlumacz :classic_cool: . W zyciu nie chcialabym byc taka wielka baba jak ty :D :D Phiiii :D

Gość justkkaLbn
ja nie jestem wysoka 168cm ale uwazam ze to prawda ze wysokie dziewczyny sa bardzie atrakcyjne i to prawda ze na nich ubrania lepiej ''leżą'' ale mysle ze nie wzrost jest najważniejszy tylko intelekt:)

Gość ale maccie problem
ja mam kolzanke ktora ma 174 i czuje sie przy niej troche mniej atrakcyjna bo faceci jednak lubią dlugie zgrabne nogi i ona przyciąga uwage ale mysle ze to przez media one wywierają presje ze kobieta musi byc szczupła i wysoka z dlugimi nogami same modelki a prawda jest taka ze same modleki po ulicach nie będą chodzily i takie dziewczyny normalne jak my (ja mam 165) tez mozemy byc atrakcyjne na swój sposób. wiec dajcie juz spokoj

Gość marria del soll
copythat i to prawda widac ze wysoka nawet bez makijazu wyglada lepiej od kaczej

Gość Sally hansen ...
Pewnie, że proporcje są ważne, jak i każdy element fizyczności ma znaczenie ... Ale proporcje nie dotyczą tylko wysokich, bo przecież także niskich ... Jak mnie śmieszą te kurduple z wielkimi cycami, przez które nawet butów nie widzą ... Bywają grube i ten wielki cyc... krótkie, grube nogi ... to śmieszny widok ... Zakładając, że idą dwie piękne i identycznie ubrane kobiety w piękne mini ... z tym, że jedna niska, a druga wysoka z długimi nogami ... nikt mi nie powie, że lepiej będzie się prezentować niska ... nie ma takiej opcji ... wie, o tym świat mody i na tym bazuje ... ciuch zawsze lepiej leży na wysokiej ...

ale sie zebralyscie i pieprzycvie,jak na kobiete przystalo nie powinno byc przesady ani w jedna ani w druga strone, bo dla kobiety 160cm to wzrost SREDNI a 180cm to juz jest za duzo i kazda to wie, tylko nie chca sie przyznac ze stojac obok sredniego wzrostu laski taka wielka czuje sie jak jakis potwor a to forum tylko pokazuje ze chca sie dowartosciowac:(

Gość Sally hansen ...
Owszem, ale intelekt można rozwijać ... i wysokość mu nie przeszkadza ... A ze wzrostem niewiele da się zrobić ...

ja mam kumpele 180cm i wzrost OD ZAWSZE byl jej duzym kompleksem tylko o tym nie gadamy, wiadomo ze kobiety to plec slabsza a taka wysoka kobnitea nie bedzie sie czula przy facecie kobieco

Gość Sally hansen ...
180 cm to nie za dużo przy facecie 198cm (jak mój)... (choć nie mam 180 cm niestety - dlatego chodzę tylko w szpilkach)

Świecę najjjaśniej >>> widac wyraznie, ze masz powazny kompleks. Autor(ka) tematu ma go, poniewaz postawil(a) glupia i nieprawdziwa teze, Ty rowniez - czemu obrazasz niskie kobiety? Dlaczego piszesz klamstwa? Ani wysoka, ani niska nie jest synonimem atrakcyjnosci, a dlugosc nog mierzymy relatywnie do wzrostu. Ja mam 164 cm i nogi dlugosci ok. 100 cm, moja kolezanka - 180 cm i tej samej dlugosci nogi. Kto ma dluzsze? :P Poza tym za dlugie nogi tez nie sa atrakcyjne.

Gość jessiccaalba
ja mam 174 i staje specjalnie kolo takiej 165 bo wiem ze lepiej wyglam bo jestem laska stajac przy kurduplu podnosze jeszcze swoja atrakcyjnosc nikt mi nie powie ze niskie z tymi krótkimi nóżkami sa sexi. same sobie cos wmawiacie i chcecie sie dowartosciowac