Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Go艣膰 dok艂adnie...jesli kto艣
skrytykuje (ale konstruktywnie) to pewnie zazdrosci itp. Ci臋偶ko niekt贸rym przyj膮c do wiadomosci niewygodne dla siebie opinie. A tak naprawd臋 dobra krytyka mo偶e pom贸c cz艂owiekowi a nie zaszkodzic ale jednostki wrazliwe na punkcie swojego ego czesto tego nie rozumiej膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sally hansen ...
lubisz popadac - skrajno艣膰? To ironia ... Czy偶by IQ spada艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oho panna sally
teraz zaczyna robic z siebie ofiar臋:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Duffick
Sally ma na pewno mase dobrych przyjaci贸艂 na poziomie, szczerych i lojalnych, gotowych dla niej do poswiecen, jak i r贸zniez posiada fantastycznego ch艂opaka, m膮drego, z pozycja oraz mega przystojnego, dlategop ma w dupie wawasze opinie i dlatego je tak skrupulatnie komentuje i z kazdej sie tak elokwentnie t艂umaczy :P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Tak szczeg贸lnie zapewniania o mojej szpetno艣ci s膮 bardzo konstruktywne ... :O Przesta艅cie si臋 o艣miesza膰 ... :O Nikt mnie nie widzia艂, wi臋c jak mog膮 mnie zapewnia膰, 偶e nie jestem atrakcyjna? Co to za konstruktywno艣膰 ... :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Duffick bardzo trafne
:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Nie, nie czuj臋 potrzeby t艂umaczenia si臋 ... ale zabawa to zabawa ... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9058385b
No, ale po co chcesz nam udowodnic ze jest inaczej niz piszemy, ja sie pytam PO CO ? Jakie to ma dla ciebie znaczenie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wlasnie i po co sie
t艂umaczysz? czemu schodzisz do naszego niskiego poziomu? widocznie lubisz sie tapla膰 w b艂otku tak jak my zakompleksieni, sfrustrowani bywalcy kafe:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Duffick
mozesz byc piekna, mozesz byc m膮dra i atrakcyjna ale klasy to ty kobieto nie masz za grosz...:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaa...teraz to zabawa
jaaaasne:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally nasza gwiazdo
jak zapewne zauwazylas bo w koncu jestes niesamowicie bystra i spostrzegawcza to teraz chyba nikt nie komentuje twojej atrakcyjnosci tylko zachowanie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieemoralnapropozycja
PRZECIEZ TUTAJ NIESKIE KOBIETY Z PWOODU SWOICH KOMPLEKS脫W ATAKUJ膭 WYSOKIE! JAKBY TO BY艁A ICH WINA ZE MIALY WIECEJ SZCZESCIA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Zachowanie? To jeden z element贸w oceny tutejszej ... Skoro te o urodzie takie konstruktywne, to reszta zapewne tak偶e ... To logiczne faktycznie ... Zrobiono mi tu ju偶 testy IQ. IE... itd. Znaleziono tak偶e u mnie wiele zaburze艅 psychicznych... co prawda ich nie nazwano jeszcze ... ale nie w膮tpi臋, 偶e s膮 z prawie ka偶dej grupy zaburze艅 ... Psychoanalizy to i Freud by pozazdro艣ci艂 ... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 utorko obetnij sobie stopy
albo g艂ow臋 :P Przecie偶 te kacze n贸偶ki chlipi膮 po k膮tach, 偶e nie sa takie smuk艂e i wysokie jak Ty, g艂owa do g贸ry dziewczyno, jeste艣 BOGINI膭!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Co do moich atak贸w rzekomych .... Sp贸jrzcie jeszcze raz na tytu艂 topiku i upewnijcie si臋, czy to faktycznie atak z mojej strony ... :D Ja tylko odpiera艂am atak ... i si臋 艣wietnie przy tym bawi艂am ... bo i owszem topik jest g艂upi ... ale przypominam, 偶e tutaj nie ma inteligentnych topik贸w .... i ka偶dy, kt贸ry tutaj pisze nie b艂yska inteligencj膮 .. bo to nie miejsce ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko durex
Ja jakos nie zauwazylam, zeby niskie chlipaly po katach, tylko, ze Sally sie chamsko lansuje. A tak na marginesie przypominam, ze temat zalozyla wysoka (180cm) osoba, a pierwsza, ktora napisala, ze wysokie kobiety tez moga byc ladne, byla niewysoka (165) Energiczna... Ja mam dokladnie 170 cm, to do ktorej grupy sie zaliczam? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Duffick
ja ci to nazwe: dysfunkcja emocjonalna... a tak naprawde jakbys miala chociaz troche klasy to juz bys dawno zaprzestala tego durnego t艂umaczenia sie i starania sie za wszelka cene udowodnic sobie ze jestes fajna i madra, chyba sobie juz to dawno udowodnilas, inni maja to w dupie, wiec to co piszesz poprawia Ci jedynie nastr贸j bo wydaje Ci sie ze jestes madrzejsza przez to, a inni i tak zdania o tobie nie zmienia, co gorsza, pogr膮zasz sie coraz bardzie w kolejnych postach...twoje posty sa na poziomie podstaw贸wki.. jest takie powiedzenie"jak Ci dwie osoby m贸wia ze jestes pijany to id藕 spac", chyba jednak nie mozesz byc az tak madra skoro nikt tu tego nie widzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Na czym moja chamsko艣膰 polega? 呕e odwa偶y艂am si臋 opisa膰? Czy faktem, 偶e mam d艂ugie nogi? Albo pewnie tym, 偶e napisa艂am, 偶e badania atrakcyjno艣ci kobiet bardzo wysoko punktuj膮 d艂ugo艣膰 n贸g? To nie ja pisa艂am ludziom personalnie jak s膮 g艂upi, ani o ich problemach ze sob膮 ... fakt 偶e odpisuje na tym chyba moja chamsko艣膰 polega ... 艢miem by膰 艣wiadoma swoich atut贸w to tak偶e bardzo chamskie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Duffick - tylko jedna? Ojj ... pewnie jest wi臋cej zaburze艅 ... poczytaj jeszcze ... co艣 dopasujesz jeszcze ... A psycholodzy tyle bada艅 musz膮 przeprowadzi膰, aby doj艣膰 do diagnozy ... a tu prosz臋 wpis jeden, czy dwa i diagnozy si臋 sypi膮 .... Ale jak zapewne wiesz ka偶da diagnoza wymaga d艂ugiego opisu zaburzenia, kt贸re zdiagnozowano ... Takie s膮 procedury ... zatem s艂ucham ... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Duffick
twoja dysfunkcja jest jedna, masz przerost wlasnej wartosci...wsp贸lczuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9058385b
O boszzzz z kazdym kolejnym postem pograzasz sie coraz bardziej Sally . I ty mi nie mow ze to dla ciebie zabawa , bo nikt w to nie uwierzy, boli cie to dziewczyno, spojrz prawdzie w oczy. I jak dla mnie twoje nogi moga miec i 2 metry, mozesz wygladac jak Penelopa Cruz i miec taki temperament jak ona, byc doskonala w kazdym calu, charakter masz jednak paskudny, jestes zadufana w sobie, pani co wyzej sra niz dupe ma. Tak tak pisze to bo jestem zazdrosna jak jasna cholera :classic_cool: .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Jak g艂upi mo偶e mo偶e wydawa膰 werdykty na temat m膮dro艣ci? Albo na temat mojej atrakcyjno艣ci? Dla ka偶dego pracownika najni偶szego rz臋du zawsze szef jest g艂upi ... I w zak艂adzie w kt贸rym pracuje 600 os贸b wi臋kszo艣膰 powie, 偶e szef jest g艂upi ... Jest to konstruktywna opinia? Czy owy szef powinien si臋 za艂ama膰 swoj膮 g艂upot膮...? Nie o艣mieszaj si臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Duffick - poprosz臋 opis diagnozy ... jest on przecie偶 wymagany ... bardzo szczeg贸艂owy ... :D Czekam ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
9058385b - b贸l a偶 mnie wykr臋ca ... chyba jeszcze bardziej szpetnieje od tego ... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 173 :(
艣ledz臋 ten topik. Uwa偶am si臋 za osob臋 wysok膮 i szczerze mowiac mialam i mam kompleksy z tego powodu. Chodz臋 w butach na plaskim obcasie lub 4-5 cm (od 艣wi臋ta :)) powiem szczerze 偶e zazdroszcze dziewczynom ni偶szym ode mnie bo mog膮 nosi膰 wyyyysokie szpile. Ale... z drugiej strony du偶o wysokich dziewczyn chodzi na takich obcasach i super wygl膮daj膮 no ale ja jako艣 nie mog臋 si臋 prze艂ama膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9058385b
No i widzisz znow szydzisz, to twoj sposob , nie masz zadnych argumentow, nie potrafisz dyskutowac i przyjmowac krytyki. I nadal sobie wmawiasz ze jestes pewna swojej wartosci, na kazdym kroku udowadniasz ze tak nie jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Tak, a Ty tak bardzo chcesz mi to udowodni膰, 偶e jest inaczej .. Co na tym zyskasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Duffick
och, ty ciemna maso...ty szefuniu nasz, normlanie nied艂ugo por贸wnasz sie do prezydenta albo papierza...zal.pl jakbys dziewczynko niezauwazyla to nikogo nie obchodzi tutaj twoja rzekoma atrajcyjnosc, ale kazdy wypowiada sie na temat twoich jakze inteligentnych post贸w, gdzie kazdy nastepny podkresla twoja jakze wielce rozwinieta inteligencje i m膮drosc...napisz cos co bedzie w koncu m膮dre rzeczywiscie bo jak narazie nic tylko bredzisz jak pot艂uczona

Udost臋pnij ten post