Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość Sally hansen ...
Cóż ... ja raczej unikam głupich osób ... nie chce mi się z nimi rozmawiać, bo i nie ma o czym ... A ja swoją głupotą przyciągam tylu geniuszy, którzy chcą mi udowodnić coś za wszelką cenę... ciekawe to bardzo ... :D

Gość 172cm
Ja też jestem raczej z tych wyższych kobiet i rzadko noszę buty na wysokich obcasach, a to dlatego, że wysoka kobieta na wysokich obcasach wygląda bardzo wyzywająco, mężczyźni nie traktują takich kobiet zbyt poważnie, zawsze rozmowa z podtekstem seksulanym. Mniejsze wyglądają zgrabniej, obcasy komponują się w całość.

Gość Duffick
i za kazdym razem podkreslasz twoja atrakcyjnosc i ze niby szpetna jestes, masz mase kompleksów chyba na tym tle bo nikt tu juz od dawna nie pisze nic o twoim wygladzie bo nikogo to nie obchodzi..naucz sie krytyke na klate przyjmowac, bo jak narazie tylko sie zloscisz i to widac

Gość 9058385b
Ja zyskam ? Prosze cie, mnie nie obchodza zadne zyski. Czasem jednak naiwnie wierze, ze ludzie potrafia cos zanalizowac, ze w calej tej papce przyswajaja jakies informacje, choc czesc potrafia wylapac, zastanowia sie choc chwile nad tym. Najlepsza obrona jest atak , a ty na kazde niekorzystne dla siebie slowa reagujesz albo kpiarsko, albo atakujesz i chcesz udowodnic, ze jestes lepsza od innych. Wmawiajac na sile, ze znasz swoja wartosc, powtarzam juz poraz enty gdybys rzeczywiscie byla taka pewna siebie to juz dawno by cie tu nie bylo.

Gość 172cm
mniejsze kobiety na wysokich obcasach wyglądają zgrabniej - o to chodziło :). Ja osobiście chciałabym mieć 165 cm.

Gość Sally hansen ...
Duffick - jako idealny psycholog wiesz, że nie tak wygląda opis diagnozy ... I nie porównuje się do szefa ... tylko pokazuje, że nie zawsze jeśli o osobie się powie głupi, to tak jest w rzeczywistości ... Bo w firmie zatrudniającej 600 osób większość powie, że szef jest głupi .. a to by oznaczało 100% pewność, że najgłupszy w firmie jest szef ... Głupia Ci to musi tłumaczyć?

Gość Sally hansen ...
9058385b - cóż za filantropia! ... i to zupełnie za darmo ... Sami wolontariusze ... :D

Gość Sally hansen ...
Czymże ja sobie zasłużyłam na tylu życzliwych i leczących mnie bezinteresownie ludzi .... :D Czym? :D

Gość Duffick
w dupie mam pierdolona diagnoze, nie bede sie z toba bawic w twoje głupie dziecinne gierki, i ide stad bo rzeczywiscie nie ma co czasu tracic, obys w zyciu realnym byla tak samo pewna siebie jak tutaj w co bardzo watpie..nara

Gość 9058385b
No i znow to samo boszzz. Rozmawiac z ludzmi z pewnoscia nie potrafisz. Mnie sie juz znudzilo 🖐️

Gość Sally hansen ...
Co Wy tak wolno piszecie? Myślałam, że geniusze to szybciej ... w końcu chyba dużo prac naukowych piszecie ...

Gość Sally hansen ...
Duffick - każdy psycholog wie, że diagnoza wymaga szczegółowego opisu, a Ty nie wiedziałaś? :D

Gość zal i zenada
czytam czytam, obserwuje od jakiegos czasu i niestety stwierdze se, a co sally-JESTES MEGA PUSTA, ZAKOCHANA W SOBIE DZIEWUCHA dajta se z nia siana bo szkoda czasu na gadanie z pustakiem

a ja mam 180cm a nawet lekko ponad, i jak założę szpilki i spódniczkę to faceci mówią ze nie można wprost wzroku oderwać od moich nóg które ciągną się w nieskończoność :p Przy tym nie jestem jakimś szkapidłem z wystającymi kościami a normalną dziewczyną

Gość Sally hansen ...
9058385b - nie wątpię .. Jest tylu potrzebujących ... :D Musisz jeszcze wielu uświadomić jak są głupi i szpetni ... Niesienie kaganka oświaty jest bardzo wyczerpujące ... rozumiem to ... Doceniam, nie mogę zatrzymywać Cię tylko przy sobie ... :D

Gość ...biały tulipan...
Dziewczyny!!! O co wy się kłócicie? Czy wzrost jest najważniejszy> ? Są niskie kobiety z super figurą i wysokie z super figurą...Są niskie z krótkimi nogami i wysokie z krótkimi nogami... Jak dla mnie rzecz gustu...

Gość Sally hansen ...
zal i zenada - ale to już było ... ooo .... i wróci znowu ... oooo... To chyba trochę inaczej leciało ... :P Ślicznie potrafisz powtarzać po innych ... Oklaski się należą ... :D

Gość ooo dzizas
czytam od samego poczatku buhahahahahahaha nie wiem czy jestes piekna czy nie i czy madra tez sie nie bede wypowaodac ale na pewno zabawna i smieszna i tak zabawnie sie pograżasz w kazdym nowym poscie Sally i tak smiesznie sie tłumaczysz, a przeciez skoro Cie to nie dotyczy to po co to robisz...jestes zalosna

Gość Sally hansen ...
...biały tulipan... - jeszcze nie wiesz? W tym temacie najważniejsza jest moja brzydota (potwierdziło to gremium składające się z więcej niż jednej osoby, więc to pewne :P) oraz moja głupota (też więcej to potwierdziło - więc to także pewnik) :P Tytuł to pomyłka ... Inteligentni też się czasem mylą ... :D

Gość Sally hansen ...
To mam szansę w cyrku?

Gość napewno
od samoego poczatku od keidy Cie zaczeli atakowac nie napisalas nic madrego i kostruktywnego, jak narazie tylko złosliwosci i odbijanie piłeczki oraz ironizowanie, jesli twoim zdaniem daje to opis twojej wartosci to nie wielka ona jest

Gość Sally hansen ...
ooo dzizas - jak myślisz? Z taką brzydotą, IQ niższym od ziemniaka i śmiesznością mogę być chyba sporą atrakcją w cyrku?

Gość Sally hansen ...
napewno - zapytaj Duffick. Jako tak wyśmienity psycholog wyjaśni Ci, że aby komunikacja mogła przebiegać prawidłowo poziom rozmówców musi być na tym samym poziomie ...

Gość Sally hansen ...
Nie wyszło mi powyższe zdanie ... Ale czego można się po mnie spodziewać ... głupim trzeba wybaczać ...

Gość poxytoxy
nie ma brzydkich dziewczyn, są tylko zaniedbane, a prawda jest taka, że w Polsce mało która ma kasę, żeby o siebie właściwie zadbać i w tym tkwi problem

Gość Nieemoralnapropozycja
JESUS CHRIST! jak te KARŁY SIĘ UWZIEŁY! DAJ CIE SPOKÓJ DZIEWCZYNIE. WYLECZCIE SIĘ Z KOMPLEKSÓW. CO Z TEGO ZE DZIEWCZYNA JEST ZGRABNA, LADNA JAK MA KRÓTKIE NÓŻKI, NIE WIEM JAK MOZNA BYC ZGRABNĄ Z KRÓTKIMMI NÓŹKAMI NO A LE CÓZ... IDZTA WON KARŁ!

Gość Sally hansen ...
napewno - co ja tutaj mądrego poza tym mogę napisać? Że faktycznie jestem szpetna, czy jakich mądrości czy konstruktywności oczekujesz przy tak głupich atakach? Zarzuć ... to odpowiem ...

Gość Sally hansen ...
Nieemoralnapropozycja - co my wiemy o atrakcyjności? Skoro piszesz, że jesteś atrakcyjna to jesteś szpetna ... tak to podobno wygląda ... :P A kacze nóżki są boskie ... i tak naprawdę bardzo zazdroszczę .. Stąd te moje ataki ... Tak bardzo ich zazdroszczę, że gotowa jestem zabić dla nich ... No i wyszło szydło z worka ... :D Wydałam się... po mnie ... :D

Gość karoljaanna
przeciez nie każda dziewczyna bedzie naomi campbell! przeciez sa kobiety niskie np penelope cruz której figura jest daleka od ideału ma tylko ok.168cm! a jest piękną kobieta

Gość napewno
niestety ale twoja pustosc przejawia sie tym ze nierozumiesz tego co czytasz, jesli wgoole czytasz, uczepilas sie jednego, nie piszesz nic madrego ani znaczacego tylko szydzisz i nic pozatym. Totalnie nie kumasz co Ci ludzie do Ciebie pisza, jestes tak zaslepiona złoscia i tym zeby sie "mądrze" odgryźć, nie zauwazylas tego ze nikogo tu nie interesuje jak wygląadsz tylko co piszesz...twoja głupota przejawia sie brakiem dystansu do wlasnej osoby, nie umiesz konstruktywnie odpowiedziec na krytyke tylko odrazy sie rzucasz, co jest z toba nie tak??