Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gdzie

gdzie mozna poznać fajna, normalną dziewczyną?

Polecane posty

Jeżeli jesteś typem co to tylko chce zaruchać to na kafeterii jest idealne miejsce. Pelno tutaj kurewek szukających kutasa na dupcenie bez zobowiązań.

Gość adam7
Ja właśnie do klubów się nie wybieram, taki typ... Normalnie to domator, jak na zewnątrz to sport, ewentualnie do parku ze znajomymi, raz na dobre pół roku impreza w mieszkaniu u kolegi. Na basenie naprawdę sporo wysportowanych chłopaków w różnych przedziałach wiekowych, nie miałbym po co kłamać, dla mnie to normalne jest. Moim zdaniem na basenie nie trudno o nową znajomość, praktycznie kiedy nie wejdę do sauny, to z kimś rozmawiam. No cóż... :)

W ogole jest wszędzie przewaga kobiet. :D

To na jaki Ty basen chodzisz??;) Jak ja jestem na basenie to pełno dziewczyn przy czym spora część przychodzi w chłopakami:P Poznać można wszędzie i na siłę nie szukaj. A co do poznawania kogoś na portalach nternetowych- nie polecam. Zresztą średnio bym się czuła poznając kogoś na stronie sympatia czy coś w tym stylu.

Gość adam7
To na jakie baseny Ty chodzisz?? Heh... Mam pecha, przynajmniej na razie. :)

Gość adam7
W sumie mój przypadek jest trochę inny. Ja szukam tej jedynej, na stały już i może dlatego mam trudności i ogólnie wybrzydzam. :)

Gość adam7
*na stałe już... sory, za błędy i powtórki postów...

A poweidzcie mi jaki jest sens wiązać się z kimś nie na stałe?? Jak dla mnie to jak kogoś poznaje i się z nim wiąże to myślę o tej osobie w szerszym spektrum niż kilka miesięcy. Być z kimś i od razu wiedzieć, że nie ma z tą osobą przyszłości i to tylko tymczasowy związek to strata czasu, głupota i egoizm.

Gość adam7
U mnie tylko jeden.

Gość adam7
Kredka, masz rację. Ja po prostu mam takie wrażenie, że wiążąc się teraz, w wieku 19 lat tak będzie. Może przez to, jak patrzę na innych. Niektórzy też mają świadomość, że to nie jest "ta", ale warto się pobawić i nabrać doświadczenie. Jak dla mnie to też nie ma sensu, lepiej poznać naprawdę wyjątkową dla siebie i oddać się całkowicie sprawie.

Gość akcwdncw
jest tu ktos...?

to ja Kraków. u mnie jest sporo basenów:D

Gość mufffff
to ile ty masz lat? 19? i myslisz juz o kims na stale??

Gość adam7
Mój problem: Chciałbym kogoś, ale od razu zniechęca mnie myśl, że za niedługo z nią zerwę. Poza tym szukam kogoś naprawdę wyjątkowego. :)

To że masz 19 lat ni znaczy, że poznając dziewczynę nie spędzisz z nią reszty życia. Przykład- moi rodzice poznali się mając 17 lat i są ze sobą do dzisiaj. Możesz mieć 30 lat i być z kimś nieodpowiednim, a poznać kogoś mając 19 lat i nie wyobrażać sobie bez tej osoby życia..

Gość fajna dziewiętnastka
siema ;) nie czytałam wszystkich postów tematu, ale gdybyś mógł, napisz skąd jesteś! :) Ja nie pale, nie pije, nie przeklinam, rzadko imprezuje, jestem szczupła(90-60-90), mam 170cm wzrostu, długie brązowe włosy, duże oczy, długie rzęsy - z twarzy w miare ok, ale wiadomo, że kwestia gustu. ;) jestem ze Śląska i jestem sama od paru lat, chociaż nie narzekam na brak powodzenia. :) często dziewczyny, które uważają siebie za "ładne" nie spotykają się z pierwszym lepszym, chętnym facetem.. wiadomo, że są jakieś minimalne kryteria, jakie facet powinien spełniać: -kultura osobista -jakieś ambicje w życiu(wykształcenie, albo chociaż praca) -szacunek do innych ludzi -poczucie humoru -inteligencja to jest absolutne MINIMUM. :) spełniasz te kryteria? :> powiedz coś więcej o sobie :)

adam7 - dodaj jeszcze ile masz wzrostu :D ja chodziłam przez ostatnie 3 miesiące prawie codziennie sama na basen :) widziałam dużo facetów, którzy byli sami, a jeśli były dziewczyny to raczej w grupkach.. jedyną żeńską indywidualnością na basenie byłam chyba ja... i tylko raz w ciągu tego czasu jakiś facet próbował mnie poderwać :D a tak poza tym to grupy szkolne dzieciaków, mamy z dziećmi, emeryci.. (godziny ranne)

Gość adam7
179, ale się nie martwię. Kierowcy formuły 1 są dużo niżsi, aktorzy tak samo, znaczna część. Tylko ja jestem z zachodniopomorskiego. ;)

Gość adam7
Wiem, że do bardzo ważne dla dziewczyn i najlepiej by było 190. Jednak znam dużo w porządku kolesi, niższych, którzy mają fajne dziewczyny. :)

Gość mufffff
hm... dluga droga przed toba. jestem w pobobnej sytuacji i juz dobre 4 lata sama :( ta samotnosc juz mnie dobija

w każdej okolicy są jakieś ekstra laski :D jeśli chcesz spotkać imprezową, seksowną, odważną i pewną siebie - to z pewnością imprezy, dyskoteki, bary etc. przebojową, stanowczą i zorganizowaną - jakieś grupy młodzieżowe, stowarzyszenia itd. wysportowaną - kluby sportowe możesz też szukać kogoś, kto ma podobne zainteresowania, jeśli jakieś masz :D to w tym możesz komuś też zaimponować ;) mam kumpla, takiego niezbyt przystojnego, ale postanowił, że zacznie biegać :D i po paru miesiącach dogoniła go pewna laska i biegła z nim duży kawałek drogi, oboje sie uśmiechali do siebie i w jakimś miejscu stanęli, żeby pogadać i tak spotkał swoją dziewczynę :D inny kolega kupił sobie pieska miniaturke i chodził z nim po całym mieście, a wiadomo - słodkie zwierzątko to wabik na dziewczyny! :D no i zawsze jakieś laski głaskały jego pieska no i z jedną z nich postanowił odprowadzić do domu i też byli parą jakiś czas... :) ogólnie takich sytuacji, w których możesz kogoś spotkać jest pewnie mnóstwo! mnie często ludzie zaczepiają na przystankach - to jakiś standard :D ale właśnie planuje kupić auto, także skończy się to :D hehe możesz też poszukać dziewczyny na jakiejś uczelni, gdzie są kierunki, ktore uważasz za ambitne np. :D i czatować na kobiete swojego życia pod pretekstem np. rekrutacji na ten rok - możesz niby przypadkiem zapytać, czy wie gdzie jest sekretariat, czy coś(wymyślam teraz bzdury na szybko :D hehehe) ale podstawa to jest UŚMIECH!!! :) uśmiechem zwojujesz wszystko co chcesz, jak dla mnie - uśmiech zawsze zmiękcza mi serce i kiedy ktoś się do mnie uśmiecha to nie potrafię się gniewać, albo NIE ODWZAJEMNIĆ uśmiechu!!! :) powodzenia życze! :D i spełnienia marzeń :*

Gość mufffff
to sie nazywa podejscie do zycia :D

Gość adam7
Uśmiech, tak, słyszałem że ważny. Ja wierzę chyba w przeznaczenie. Już mam pewnie od dawna miejsce i datę wyznaczone spotkania i tego nie zmienię... :)

Gość mufffff
kto wie moze jakiemus w oczko wpadniesz :D

Gość mufffff
adam ale nie nudzi cie takie czekanie...?