Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gdzie

gdzie mozna poznać fajna, normalną dziewczyną?

Polecane posty

Gość adam7
Nudzi. Nieodparte wrażenie mam, że warto trochę poczekać. Jak na razie to monotonia dnia codziennego, uczelnia, akademik, weekend zawsze taki sam w domu, te same czynności i myśli nawet. Chociaż i tak jestem zadowolony, że mogę wyjść i pogadać ze znajomymi, to najlepsze co na razie robię. :)

Gość mufffff
mnie tak wiec spadam ;p

Gość adam7
Hehe :) Starajmy się oszukać przeznaczenie, a zginiemy. ^^ Jakoś nie może do mnie dotrzeć, że w ciągu kilku dni jak się zbiorę, to poznam kogoś fajnego.

Gość mufffff
albo nie :D ja tak samo od 3 lat liceum nic sie nie zmienia mam juz tego dosc ostatnio mam takie glupie dni ze musze wyjsc z domu bo wariuje :D znajomi teraz nieco zajeci... ;/ czekam i czekam... i nic trzeba samemu tylek ruszyc chyba he

Gość adam7
Może zależy w kogo wypadku. Powodzenia! :)

Gość mufffff
ostatnio takie mysli mnie naszły marnuje tylko bezcenny czas kurde no w koncu wiosna! dobra napisze tak tak... zauroczenie :D ale on wlasnie skonczyl szkole i dupa no! co mam teraz zrobic ;/

Gość adam7
Znajdź go na n-k, heh. :)

Gość mufffff
taka bezsilnosc... i dola lecze w domu tak jasne powodzenia heheh :D

Gość mufffff
znalazlam... jako anonim bo idiotka usunelam konto jakies pol roku temu :D

Gość adam7
Ja w akcie desperacji zaznaczyłem w wyszukiwarce na naszej-klasie wiek, miasto i przeglądałem około 100 dziewczyn. Niestety to zły pomysł, ale lubię się uczyć na błędach. :) Może przez znajomych go jakoś znajdziesz, nie wiem...

Gość stokrrotka86
autorze skad jestes?

Gość mufffff
w sumie tez wole jak znajomosc rozwija sie tak powoli bez pospiechu zupelnie naturalnie a przez nk to w ogole... takie sztuczne troche nie...? ale lepsze to niz nic :D

Gość adam7
Jak znalazłaś, to pisz, nawet z anonimowego konta. Sam takie mam, tylko i od zawsze prawie. Ale potrzebowałem do innych celów, nie do podglądania. :)

Gość adam7
To zależy... Moim zdaniem gwałtowne uczucie od pierwszego wejrzenia jest dobre. :D

Gość mufffff
tyle ze sie wstydze... ahahaha :D hehe w tym przypadku (twoja strategia heee) wole poczekac... a noz widelec gdzies go poznam... :)

Gość adam7
Też bym się wstydził. :) Z takiego konta nie masz nic do stracenia, w sumie z normalnego też byś nie miała. Ja bym chyba napisał, jakby mi się jakaś spodobała. Wątpię, żeby cię wyśmiał, czy nawet zignorował. Chłopaki lubią dostawać wiadomości od dziewczyn i jak się nimi interesują. Ile ja bym za coś takiego dał teraz... :)

Gość mufffff
gwaltowne he to co jakis czas do mnie wracalo :D:D ma sliczne oczy... i co ja teraz na przerwach bede robic ;/ na kogo sie gapic i w tlumie wypatrywac :D osz...

Gość adam7
Napisz. Jak się nie ułoży, to pójdziesz na studia i tam dopiero będzie ciekawie. :)

Gość Zawsze szczery facet
"Albo R-m albo Bdg" Kredka na baterie, czyżbyś czasem zaglądała do Radomia? :P

Gość mufffff
wiesz co? mam znacznie wiecej kolegow niz kolezanek (a to falszywa... ciagle o cos zazdrosna...) a tak nie mam z nimi zadnych tematow tabu gorzej jak kogos nie znam... ty masz latwiej he z zasady to koles powinien pierwszy zagadac ja za nic nie odezwe sie pierwsza... taki moj glupi umysl :) wies czego najgorzej sie boje... ze serio wysmieje i bk z kumplami jenki tego bym chyba nie zniosla...

Gość mufffff
wiesz co? mam znacznie wiecej kolegow niz kolezanek (a to falszywa... ciagle o cos zazdrosna...) a tak nie mam z nimi zadnych tematow tabu gorzej jak kogos nie znam... ty masz latwiej he z zasady to koles powinien pierwszy zagadac ja za nic nie odezwe sie pierwsza... taki moj glupi umysl :) wies czego najgorzej sie boje... ze serio wysmieje i bk z kumplami jenki tego bym chyba nie zniosla...

Gość mufffff
to juz za rok :D:D

Gość adam7
Nie powinno tak być. Nawet cham tak nie zrobi. Chłopaki tak się zachowują jak dziewczyna ich oleje/rzuci. Czy ja mam łatwiej? No nie wiem. Na ten czas nie wyobrażam sobie, żeby podejść i zagadać. Dziewczyna może jakoś dać do zrozumienia, że jest szansa. :)

Gość no niestety
jestem już zajęta

Gość adam7
Gdzie chcesz się dalej uczyć? :)

Gość mufffff
w sumie... he ale samo sie nic nie zrobi przeciez... ktos musi zaczac ;p

mufffff -----> Podejdź do tego chłopaka , stań przed nim prosto i powiedz z pełną powagą "Zaraz puszczę Ci oczko" Niemija sekunda a Ty to zrób :P Wyjścia są dwa : 1) albo zakocha się od pierwszego wejrzenia - to na 99% 2) albo ucieknie tarzając się ze śmiechu :P - to na 1% Jeżeli wybierze wariant nr 2 to też są dwa wyjścia : 1) albo następnego dnia odezwie się do Ciebie - to na 99% 2) albo za tydzień lub miesiąc - to na 1% Puść mu to oczko , śmiechu będzie co niemiara :)

Gość mufffff
chyba nie mam innego wyjscia jak asp wiesz ze nawet nie wiem co dalej :D

Gość adam7
To fajnie. Ja tam rysować od zawsze lubiłem. :)