Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gdzie

gdzie mozna poznać fajna, normalną dziewczyną?

Polecane posty

Gość mufffff
tak to jest jak sie chodziz glowa w chmurach... ludzie on juz skonczyl szkole w ten pt :D matura i... w meskim kibelku mam czatowac na niego czy jak... ? :D:D

Gość adam7
Czekaj gdzieś na niego i zapytaj przypadkowo gdzie jest sekretariat... :D

Gość mufffff
z tym oczkiem bym wymiekla w ostatniej chwili :D jak znajdziesz swoja wymarzona to ty tak 'zagadaj' :D

Gość albo polej mu koszulę sokiem
i zaproponuj ze mu spierzesz plamę:) takie "przypadkowe" wpadnięcie na siebie już nie jedną parę polączyło:)

Gość adam7
Chyba po prostu najlepszy jest przypadek. Jak już się kogoś znajdzie, to ciężko wystartować. Łatwiej jak wszystko samo się dzieje i szybko. :)

Gość mufffff
hehe gburem to on nie jest... by nie fochnal ;d dobra bede dobrej mysli...:)

mufff -----> a żebyś wiedziała że tak zrobię :D Też tak zrób , co Ci szkodzi :P Przecież nie wyjdziesz na natarczywą bo wszystko wyjdzie na jeden wielki żart :) Chłopaki lubią szalone dziewczyny , zrób tak mówię Ci :) Zrób , proszę :D Ja bym odrazu taką dziewczynę złapał za rękę , dał buzi a później to już ho ho ... :P

Gość mufffff
oo witam w kuj-pom ;D

Gość mufffff
..no dokoncz :D

Gość Ola:)
a ja swojego faceta poznałam dosłownie na drodze...:) zatrzymał mnie za zbyt szybką jazdę a jak wreczał mi mandat to poprosił o numer telefonu:)

Gość mufffff
ooo prosz... fajne sa takie historie :D

mozna poznac wszedzie o ile sie spełni kilka warunków: ona musi byc stanu wolnego on musi sie jes spodobac z wyglądu ona powinna byc otwarta na znajomosc a nie ze zachowa sie przy podrywie jak debilka

a chłopak mojej siostry podszedł do niej na dyskotece i powiedział "za 5 minut się we mnie zakochasz"...:D ten to miał pomysł na podryw:P

Ola , warto było być piratem drogowym co ? :D Super ...:) Kiedyś pewna dziewczyna pisała że wjechała jakiemuś kolesiowi w samochód bo nie wychamowała. On wyszedł do Niej z groźną miną ale gdy zobaczyłem malutką skruszoną kobietkę to się uśmiechnął i tak się zaczęło :) hehehe .... tak fajnie to napisała że szokełłe :D

pewnie że warto...:) a wiecie co ja mysle? ze jak tak bardzo bardzo bardzo pragnie sie tej milosci i na sile sie jej szuka to ona nie przychodzi... przychodzi wtedy kiedy sie jej najmniej spodziewamy... P.S. wreszcie jakiś fajny wątek gdzie można normalnie pogadać i gdzie ludzie nie rzucają mięsem:)

Gość adam7
"...przychodzi wtedy kiedy sie jej najmniej spodziewamy... " Też tak uważam. :)

Gość mufffff
hee to trzeba sie odwazyc... dobra trzymajcie kciuki do kiedys kotki ;p zrobie to chyba... :D jak nie to to cos innego... pozniej bede zalowala ze nic nie zrobilam co nie?

Gość adam7
**cream**, masz rację w tym co piszesz. To jest oczywiste i nikt chyba nie musiał tego afirmować. :)

Gość adam7
mufff, pochwal się za jakiś czas. :)

Gość adam7
Dorośnij.

Gość Zawsze szczery facet
Kredka na baterie, ale fart - znalazłem jakąś dziewczynę z mojego zapyziałego miasta :) Studiujesz w Bydgoszczy piszesz... A można wiedzieć co? Tak z ciekawości pytam.

Gość mysia_mysia
ja okolice Bydzi :P tak zapyzialej Bydzi hhehe

Gość muffff
nie nie chce :D

Będziesz lekarzem? Hmm, wnioskuję, że umysł ścisły z Ciebie :) Kredka, napiszę wprost - chciałbym Cię lepiej poznać. Jest jakaś szansa na kontakt mailowy z Tobą? Daj znać, jeśli możesz. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Szczerze pisząc, to liczyłem na rozmowę przy kawie :P No ale cóż, skoro masz chłopaka, to nie będę Ci zabierał czasu. Miłego.