Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi sie podoba

Czy wy tez tak macie ? Podobienstwo ...

Polecane posty

Gość mi sie podoba

Pracuje u siostry w firmie. I nie ma dnia, gdyby jakis klient nie pomylil jej ze mna. Wszyscy mowia ze jestesmy podobne jak 2 krople wody ... z tym, ze ja, moja rodzina tego nie widzimy :P Dlaczego obcy ludzie potrafia dostrzec w nas podobienstwa, a osoby z blizszego kregu nie ? :D

nie wiem co to za firma ale powiem szczerze ze nie zatrudniła bym osoby nawet jak by była to moja siostra, która nie wie o co chodzi. Przecież to jest jak z bliźniakami. Obce osby zawracają uwagę na ogólne rysy twarzy a matka lub inna osoba która na co dzień ma do czynienia z bliźniakami zauważa szczegóły.

Gość chyba jestem analfabetka
Czy autorka napisala, ze jej siostra jest niekumata w biznesie, bo umknela mi ta informacja w jej wypowiedzi :) Ja tam mam rodzinna firme i jest super. Nikt nie zna moich dostawcow, czuje sie bezpiecznie.

Siostra kumata nie kumata.. to nie o to chodzi. Jeśli autorka pracuje to chyba jakiś iloraz inteligencji musi posiadać by obsługiwać klientów. Mysle że jest tak prosta sprawa ze nie trzeba nawet pytać o to obcych ludzi. Tez mam siostrę i uważają nas za podobne z wyglądu .Często Nas mylą. Mimo ze nie jesteśmy aż tak bardzo podobne. Mamy tylko podobne rysy, budowę ciała i gesty.

Ja mam lepiej:) Ludzie czesto mowia do mnie Patrycja,choc nie znaja mojej siostry,i nie wiedza,ze ona ma tak na imie...