atena35 0 Napisano Maj 21, 2010 tuńczyk w oliwie zabroniony kochanie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Maj 21, 2010 agnieszka ...dzieki. Już chyba mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Maj 21, 2010 nie jest źle ... nawet odżywiacie sie w miarę przyzwoicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_kruszynka 0 Napisano Maj 21, 2010 nie :D:D:D czekam na lubego jak będzie jechać na polibudę, to podjedzie i zmieni :D ale wam fajnie... zazdroszczę tych placuszków, bo ja na maślance!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Maj 21, 2010 brunecie....no ba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Maj 21, 2010 a pijecie activię?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_kruszynka 0 Napisano Maj 21, 2010 naturalny z activi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Maj 21, 2010 Kruszyna na jaki chodzisz wydział PK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Maj 21, 2010 Kruszyna sie wystraszyła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_kruszynka 0 Napisano Maj 21, 2010 nie wystraszyła, tylko w pracy jest :P ja nie studiuję na polibudzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Maj 21, 2010 to gdzie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_kruszynka 0 Napisano Maj 21, 2010 Na UŚ :P Filologię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Maj 21, 2010 jakim uniwersytecie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Maj 21, 2010 Ślaskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_kruszynka 0 Napisano Maj 21, 2010 Ty czytać nie umiesz, czy skrótów nie rozpoznajesz?? UŚ - UNIWERSYTET ŚLĄSKI... Masakra. Halo Dziewczynki? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwasek cytrynowy 0 Napisano Maj 21, 2010 brunet to podziel sie z nami tym Twoim cudownym jadlaspisem dzisiejszym :D czyzbys tez zmagal sie z kilogramami rodzynku ty nasz ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwasek cytrynowy 0 Napisano Maj 21, 2010 ale mam dzis dziwny dzien......nawet mi sie nie chce doopki :P podniesc zeby na spacer isc :( moze ktos do mnie wpadnie to pojdziemy razem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Maj 21, 2010 brunet to podziel sie z nami tym Twoim cudownym jadlaspisem dzisiejszym czyzbys tez zmagal sie z kilogramami rodzynku ty nasz ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_kruszynka 0 Napisano Maj 21, 2010 poszłabym kwasuś, ale widzisz... praca wre :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwasek cytrynowy 0 Napisano Maj 21, 2010 brunet nie kaz sie prosic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwasek cytrynowy 0 Napisano Maj 21, 2010 kruszynka fajnie ze chociaz chetnajests :) zapomnialam wczoraj rozmrozic miesa i nie mam obiadu :( dobra ide,zjem cos w barze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenula Napisano Maj 21, 2010 Witam wszystkie zdeterminowane, szczerze Was podziwiam i tak po mału dojrzewam, by do was dołączyć. Mam jak narazie małą wiedzę, co wolno a czego nie, ale chyba spróbuję. Dojrzewam do decyzji. Jakby co, to mogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_kruszynka 0 Napisano Maj 21, 2010 Jasne!! :) Marzenula witaj :) Kwasek! Gdzie do baru! Na obiad do domu wracaj, ale już :D Kurde... Piątek, na śląsku się wypogodziło a ja siedzę papierzyskami zawalona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwasek cytrynowy 0 Napisano Maj 21, 2010 juz wrocilam :D zaczelo padac :( witam nowa kolezanke :) napisz nam cos o sobie :) kruszynko bidulko az tyle pracy masz? a do ktorej siedzisz? brunet a moze na tym Twoim teledysku ten chudy to Ty? :D i zmagasz sie z kilogramami ale w druga strone? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_kruszynka 0 Napisano Maj 21, 2010 Do 16... Ale masakra dziś była, zawalili mnie papierzyskami, bo kumpela z biurka obok pojechała na wyjazd służbowy i sie byczy, a ja tutaj muszę nadrabiać... :/ dobrze, że już do końca niedaleko... A jutro zaś 2 egzaminy na uczelni, oszaleć można!!! I jak tu nie pić? :D:D:D hehe, żartuję oczywiście. Jak tam dziewczynki? U mnie burza była przed chwilą, w nocy zresztą też, ale teraz to była taka megaaaaaaaa! Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_myszka_ 0 Napisano Maj 21, 2010 hej dziewczyny, widzę, zę coraz więcej piszecie. Kurcze, 2 strony musiałam przeczytać żeby wiedzieć co u Was, a czytałam ostatnio wczoraj wieczorem. Dużo dziś pracy, więc dopiero teraz mam czas, żeby popisać. Ja dziś zgrzeszyłam, 2 bułeczki zjadłam, suche, bo świezutkie z piekarni obok. Kumpela z pracy kupiła, takie gorące były. Ale od jutra zaczynam 2 fazę. Już nie mogę się doczekać warzyw. Waga mi stanęła na 70,3 i nie chce ruszyć w dół. Może niedługo znów zacznę chudnąć. Muszę przyznać, że Pan Małżonek zauważył różnicę. Zaczyna mnie traktować jak super modelkę, że niby tka figura boska. Hihihi, ja tam tego jeszcze nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Maj 21, 2010 SUPER JAK FACET DOSTRZEGNIE ZMIANE NA OCZYWIŚCIE LEPSZA........ALE TO MOTYWUJE........KURCZE DOPADŁA MNIE LUŹNA KUPKA.....sorrkiii, ale chyba o tym mozna też napisac....hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwasek cytrynowy 0 Napisano Maj 21, 2010 no mala jak Ty sie buleczkami traktujesz to jak chcesz zeby waga szla w dol na duk? :P co to ma znaczyc tyle grzeszenia? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Maj 21, 2010 TO JAK ZEMSTA FARAONA.....zresztą ciągnie się za mną od egiptu......w sierpniu minie rok.....porażka normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Maj 21, 2010 mała......bułeczek nie trawimy.....nie w tej fazie kochana......JA JESZCZE NA II, ALE JUZ MYSLĘ, ZE NIEDŁUGO............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach