Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n iech mnie ktoś pocieszy.....

Nie ma osoby, która nie skrytykowałaby mojej sukni...

Polecane posty

Gość stawiam na oryginalnosc
a co ludzie na wsi powiedzoooo?jak wyjdziesz taka o...

Gość gfhgj
Ta, na którą chcę ją wymienić będzie kremowa do kolan brzmi lepiej, tylko koniecznie weź kogoś ze sobą

Oj, dziewczyna chciala sie tylko poradzic. stawiam na oryginalnosc, wez zamilcz, bo oryginalna jestes naprawde, ale w swojej glupocie. Moze dziewczyna nie ma rozeznania? Moze gustu, i wlasnie dlatego pisze po porade? A Ty tutaj mowisz o wymianie pana mlodego. Widzisz, ze jest troche przybita przeciez. W sumie dobrze, ze wymieni suknie, bo ten link co wkleila to taka... wlasnie tandeta troszku... chyba zadna kobieta nie wygladalaby w takim fasonie dobrze... Autorko, na 2 stronie 'a ja wole czekolade' wkleila 2 supersuknie, moim zdaniem ta 2 lepsza. Taka drobna sugestia...

Gość ale ty dziwadlo jestes
link do sukienki jest pare postow wyzej,widzialam,nie skomentowalam bo szkoda slow,wyglada dokladnie tak jak sobie ja wyobrazalam:) stawiam na orginalnosc...ja sie wcale nie zdenerwowalam;)jestem na tym temacie bo sie usmiac tutaj mozna hihi i to zdrowo:) i wiesz co tez sobie pomyslalam jak ona napisala ze idzie ja oddac bo takiej batalii,ze niedlugo napisze temat ze facet sie jej nie podoba i czy ma go zostawic czy nie:)schemat bylby pewnie taki sam:)...tak czy siak ja nie wiem czy dobrze ze ja oddaje bo w koncu takie rajskie ptaki zadko na ulice wuchodza wiec byloby niezle widowisko:)

cyt.z powiesci pt."Powialo wiocho"- ''...bo ten link co wkleila to taka... wlasnie tandeta troszku... ''-TROSZKU :classic_cool: juz cie lubie ''troszku;) zarzuc cos jeszcze z waszej gwary -zacne to bylo ;)

ale ty dziwadlo jestes--> hahaha kulam sie tu tez mi sie podoba !a te jakie znawczynie tu ze ho ho wziely typowe bezguscie na tapete i sie przechwalaja,bo ta autorka zielona kogo sie radzi...przemądrzalej żaby !ekipa pod wezwaniem niedaj sie!

Sukienka całkiem ładna a z białym bukietem i dodatkami będzie wygladać pięknie. Nie przejmuj się tym co mówią inni!

oby tylko ten nasz rajski ptaszek dotarl do usc bo jak go ktos np.na ekspozycje do zoologicznego porwie ...okaz lepszy jak dama z łasiczką

taa TROSZKU;)hahah najbardziej mnie smieszy ze teraz jej pisza ze tandeta a przedtem kazdy mowil zeby w tym szla.Szkoda ze ludzie maja tak mala wyobraznie ze nie potrafia zobaczyc bez zdjecia fioletowej sukni balowej z gorsetem i kolem hahahaha i jeszcze wciskajaca sie do urzedu stanu cywilnego w bialy dzien z Sreberkiem u boku hihihihi:) ktos tam jej doradzal jeszce biale dodatki hahahah takk i beza gotowa,tylko sie polac bita smietana;)

stawiam na orginalnosc...dobre dobre hahahahah przez ciebie nie moge przestac sie smiac;) hahahaha

to TY droga Autorko masz się dobrze czuć i wyglądać jak najpiękniej. Kij przysłowiowy w oko wszystkim, ja będę mieć do usc albo ciemnozieloną lub bordo, zresztą nieważne - jak coś napasuję i się będę dobrze czuć to kupię, tamte są w planach (widziane w katalogu dopiero). Dołożysz ładne dodatki (mogą być jasne) i będzie ok. Co za głupie kategoryzowanie - fiolet - pogrzebowy - a czy Ty ksiądz jesteś i ornat wybierasz na mszę???? :) dużo szczęścia i rób co Ci serce podpowiada

masz racje ,fuj ja bym radzila autorce wziac wymiary drzwi urzedu co by nie bylo troszku za wąsko w przejsciu haha

Gość passiflora
tylko nie z białym bukietem i białymi butami !!!!

Stawiam na oryginalnosc... wiesz, szkoda nawet czasu na czytanie Twoich wypocin. Popracuj troche ze slownikiem, bo to, co wypluwasz jest bez ladu i skladu. Zalosne :O zakladam, ze nie masz wiecej niz 19 lat. Jezeli sie myle, to wyrazy wspolczucia. Nie jestem przemadrzala, ale po tym co tutaj czytam, to nie posadzam Cie o to, ze bylas choc raz w teatrze, filharmonii czy operze? Gdybys tam 'postawila na oryginalnosc" i zalozyla kiece na kole, czy srebrny garnitur to... :) to bylabys na pewno gwozdziem programu :classic_cool: a jak ktos nie wie, co sie nosi w takich wlasnie miejscach mozna sobie "podpatrzec". Dlatego chce sie podzielic z autorka moimi spostrzezeniami. A Ona i tak zrobi jak uwaza.

haha ja tez mam ubaw a ta jeszcze chce wymiary ...o teraz sie zacznie !wow!!!

"tandeta troszku" - nie chcialam byc taka "bezposrednia" jak Wy. Jednak jakies resztki atrubutu kobiecosci- subtelnosci, we mnie pozostalo. A suknia mi sie po prostu nie podoba i kropka.

zABCIU DALEJ POKAZ CO POTRAFISZ ,POCHWAL SIE TU NA TYM FORUM,POWIEDZ JAK WYGLADAC DOBRZE W TEATRZE,FILHARMONII ...ZIEJESZ NUDA I NIE SADZ DROGA ZABKO ZE TYLKO TY TAM CHADZASZ ...SWOJA DROGA TAKIE PLAZOWATE I SLISKIE STWORZONKA WPUSCILI TO I RAJSKI PTASZEK ZAGRZALBY PEWNIE MIEJSCE :classic_cool:

a i zapomnialam dodac ze biale dodatki sa,i do tego przelamane czerwonym paskiem zeby tandetnie nie wygladalo;)

''A suknia mi sie po prostu nie podoba i kropka.'' pLAZIE-->powtarzasz sie

hahahahhaale ty dziwadlo jestes przez Twojego linka to normalnie brzuch mnie boli kulam sie ;)

hahah ja sie tak smialam przedtem przez twoje zoo hahaha ze sie sasiadka pytala co sie stalo:)

"I NIE SADZ DROGA ZABKO ZE TYLKO TY TAM CHADZASZ " mam swiadomosc, ze nie tylko ja. Ale Ty na pewno do tych osob nie nalezysz 🖐️ Mowiac o filh i innych sugerowalam, ze wlasnie w takich miejscach mozna sie nauczyc elegancji, ktorej np Ty nie posiadasz. I nie ma widokow, ze keidykolwiek posiadziesz. Repreentujesz jezyk i styl plebsu. Ale szkoda marnowac czas, na kogos kto ma rozdwojenie jazni i odpisuje pod 2 nickami sam dosiebie ;) Autorko, daj znac pozniej, co zadecydowalas.

stawiam na orginalnosc hahahhahaha chyba padne:) czytalas co tam napisala,ze ja to ty:)hahaha a ty to ja;)...fajnie wiedziec ze mam bizniaczke syjamska;)milo mi poznac...w koncu odnalazlysmy sie po rozdzieleniu;)

Gość a ja jestem miesiąc
WOW dziewczyna trafiła na same znawczyni mody, no szok po prostu. Sukienek takich, jak pokazała od groma, w róznych sklepach, no ale fakt-zajebista tandeta, a w sklepie leży, bo lezy, po to, żeby oko mieć na czym zawiesić i się pośmiać:o A właściciele tychże sklepów zamawiają je po to, żeby PLAJTOWAĆ, bo przecież tandety nikt nie kupi :o Ludzie, nie to ładne, co ładne tylko co się komu podoba. Jednym podoba się wyżej pokazana "tandeta", dla innych własnie JapanStyle to tandeta :o Autorko, chciałas pocieszenia, to masz- uwieeeelbiam TANDETNY< ŻAŁOBNY FIOLETOWY kolor :P A do ślubu możesz iść nawet na golasa, wszystkich nie zadowolisz.

Gość n iech mnie ktoś pocieszy.....
Miałam wątpliwości co do sukienki, którą wybrałam, bałam się, że będzie po prostu za ciemna, przeszkadzało mi to koło i, że jest taka balowa, dlatego się poradziłam tutaj na forum i zrozumiałam swój błąd. Doszłam do wniosku, że sukienka piękna, ale faktycznie na sylwestra, na bal w pałacu, ale nie na ślub. Nie będę się radzić w tak osobistych sprawach jak zrywanie zaręczyn, czy rozwód:P To tylko sukienka, a ja chciałam poznać zdanie innych. Nabijanie się z kogoś jest żałosne i świadczy o niskim poziomie, ale cóż ludzie są różni

Gość gfhgkj
autorko ty sie tak nie przejmuj, one tak leczą własne kompleksy

Autorko, stawiaj na klasyke :) zawsze sie wybroni! Jak sie na cos zdecydujesz, wklej linka, jestem ciekawa, co wybierzesz. Czuje aluzje do mojej osoby- spiesze z wyjasnieniami. Nie radzilam, aby kupowac sukienke japan style za 34 zlote na slub :O chodzilo mi o fason.. no ale dedukcja jest zarezerwowana tylko dla chooc przecietnie inteligetnych- slowem, nie dla wszystkich 🖐️ "Bezwzględność to często tyle, co jasność sytuacji". Czas Apokalipsy. "Bezwzględność to często tyle, co jasność sytuacji". Czas Apokalipsy.