Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
dokładnie. Ale masz gust motoryzacyjny! Congratulations.

Gość Tomek Kowal*
jaguary , Porshaki, Bentleye, Maserati itp drogie samochody są fajne- ale nie trzeba być krezusem, by jeździć czymś co nie jest szpetne i nie śmieszy innych- jak choćby moja przyszła Brava czy Lanos- do których to naprawdę nie mam zastrzeżeń.

Gość Tomek Kowal*
nawet groszowe maluchy, Uno, czy Polonezy- niezardzewiałe, niepotłuczone, czy nie spier*dzielone debilnym tuningiem- nie rażą mnie- ot, zwykłe tanie samochody z poprzedniej epoki. A takich małych żab, pokrak - nie cierpię. Już nawet VW garbuski mi się podobają- mają ten styl, ten retro klimacik bez żałosnej ,,pokraczności" i kiczu.

Gość Tomek Kowal*
Jednak najgorszy jest nieudolny, szpanerski tunning- to już szczyt żenady, dno i kał, gnojówka, bagno i gumofilce. Wystarczy wpisać agrotuning, wieś tuning itp aby zobaczyć, że niektórzy nie wiedzą, czym jest elegancja, gust i .. smak, po prostu smak ( w którym są włókna duszy i chrząstki sumienia -jak śpiewał Przemysław Gintrowski :D :D. Normalnie widząc niektóre przeróbki chce się rzigoć.

Gość Tomek Kowal*
więc- życzę Ci, byś była bogata- jak najszybciej :)

Gość Tomek Kowal*
no cześć- czarne całuski :)

Gość Tomek Kowal*
cześć:)

Gość Tomek Kowal*
co słychać? Bo u mnie ,,Zomo, spokój, bies" Gintrowskiego.

Gość Tomek Kowal*
To super. Porsche Joplin jest sweeettt- dobrze, że przetrwało do dzisiejszych czasów. Dobry jest jeszcze pierwszy samochód Salvadora Dali- z którego uczynił rzeźbę- fontannę :D

Gość Tomek Kowal*
fajny busik- choć pomalowałbym go jeszcze bardziej Skuter Vespa mojego ulubionego malarza Salvadora pomazana własnoręcznie przez niego :) http://lotpro.com/blogphotos/Europe%20Stills/Piaggio%20Museum/tn_Vespa%20150S%20Salvador%20Dali%202.jpg

Gość Tomek Kowal*
to fajnie :) miał koleś wyobraźnię

Gość Tomek Kowal*
drogie - tak brzydkie - nie bez wyrazu- nno, trochę :) A Fiat Brava- wg Ciebie też jest bez wyrazu? (pytam bo wiesz, mam zamiar kupić) :D

Gość Tomek Kowal*
chyba tak :D

Gość Tomek Kowal*
to dobrze, że jest o.k. :)

Gość Tomek Kowal*
Faktycznie - w Twoim wieku (17, jeśli dobrze pamiętam) większość ludzi to jescze straszne dzieciaki- też taki byłem :) No-ale skoro przyznałaś się, że Cię przezywają- musisz powiedzieć JAKIE MASZ PRZEZWISKO.

Gość Tomek Kowal*
Ale, żeby nie było- Ty nie jesteś infantylna, a wręcz przeciwnie, rozmawiamy jak równolatkowie. ( na nawet ja zaniżam poziom :D :D :D)

Gość Tomek Kowal*
ja bym ich naprzezywał! nogi z d*up powyrywam debilom przeberzydłym! Przecież Ty jesteś fajna- napewno gdybyśmy jakimś cudem byli w jednej klasie- znaleźlibyśmy wspólny język.

Gość Tomek Kowal*
z Władcą Pierścieni (trylogią) u mnie w życiu to jest czad :) Czytałem po raz 1 w 1997 roku-- i od razu pomyślałem- kurde! Powinni z tego zrobić film!! I to najlepiej każdą z części zekranizować osobno! Ale ponieważ świat przedstawiony przez Tolkiena jest tak bogato i szczegółowo opisany- zwłaszcza sceny batalistyczne- powinna to być wielka superprodukcja :D Ależ się zdziwiłem- jak się parę lat później to moje ,,wieszczenie " sprawdziło- i teraz nikt mi nie chce wierzyć, że kiedyś tak pomyślałem przy czytaniu :D :D

Gość Tomek Kowal*
A na mnie raz na pół roku niektórzy wołali ,,metal"- w zasadzie nie ma się czym chwalić- to nie przezwisko, raczej ,,określenie stanu faktycznego" - w tamtym okresie rzeczywiście uważałem się za ,,metala" (na szczęście później stwierdziłem, że rodzaj słuchanej muzyki nie może definiować całej osoby). Jednak dla wszystkich zawsze byłem ,,Tomek"- nie Tomuś, nie Tomcio, nie (co za ohydne zdrobnienie!!!!!) Tomaszek :)

Gość Tomek Kowal*
Cześć 100%- napisz, jakie były te GORSZE PRZEZWISKA, PLEASE :)

Gość Tomek Kowal*
z moich obserwacji: pani Ela Zapendowska opier*doliłaby Diamnadę Galas za nadmiar ozdobników w piosenkach, gdyby zjawiła się w Idolu :D :D Cholercia- to słychać- to przejaskrawienie! Ale z drugiej strony- czyż nie piękne, nie pełne ekspresji jest to wykonanie? http://www.youtube.com/watch?v=nSc5-RkndnQ&NR=1

Gość Tomek Kowal*
Zatem- chamy i buraki- wokoło :( Tyle debilnych przezwisk :( :( Ja nigdy nie obraziłbym, nie przezwał Dziewczyny- zawsze lubiłem je komplementować- robiło mi się jakoś cieplej na serduchu, gdy mówiłem rówieśniczkom coś miłego :D

Gość Tomek Kowal*
A co sądzisz o tej piosence w wyk. Diamandy? Żenada? Bo ja je .. kocham :) Oh Lord Jesus!!!!!!!- leci u mnie bez przerwy...(sic!)