Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z wielu pomarańczy

Czarna Dziura - KAFETERIA.

Polecane posty

bo pocieszania przez ciebie bym nie zniosła ms, wroc- to była moja kwestia

ike - jak dobrze pamiętamy, byłą już na kafeterii udoskonalona wersja ike - ike2.build 0.123, czy jakoś tak więc nie do końca, nie do końca "na wszelki wypadek zacznij od filmów niskobudżetowych nadawanych na regionalnych kanałach" OK, obiecuję, ze zostanę z Wami :)

ms, wroc- to była moja kwestia swietnie, ze poznalas czas przeszly jednym słowem przyznajesz się do kradzieży?

nie widać ? talentu? musze sie zastanowic ...czy publicznie mnie pochwalić ?:P

...czy publicznie mnie pochwalić ? jest szansa, ze cie to wykonczy? jakaś tam jest czas start:)

"jest szansa, ze cie to wykonczy?" to ja lepiej poszukam w necie info, czy jest jakaś możliwość wypożyczenia radzieckiego wyposażenia polarno-lodowcowego, żebyć nie miał skopanego weekendu przez rozcarowanie

ZS czekasz aż lusia znajdzie ??:P

Ike, żeby ZS nie musiał wypowiadać się w wyrazistej sprzeczności ze swoim nickiem, odpowiem, ze nie czeka, a ja nie szukam, bo ostatecznie uznałam, że jedyne wyjście zapewniające skuteczność i trwałość efektów przedsięwzięcia, to wystrzelić Cię w kosmos :-)

jakaś tam jest czas start to ze ty tracisz czujnosc, nie oznacza, ze ja trace Zs wyjaśnijmy coś sobie miałeś chwalić mnie nie siebie:)

bo ostatecznie uznałam , że jedyne wyjście zapewniające skuteczność i trwałość efektów przedsięwzięcia, to wystrzelić Cię w kosmos widzę lusia stawiasz jednak na filmy katastroficzne:) nie pomyślałaś, że i tak bym wróciła?:P

"nie pomyślałaś, że i tak bym wróciła?" no trudno, do podkładania bomby na statku kosmicznym jednak bym się nie posuwała, więc jednak zostań i reanimuj forum, kiedy trzeba :-)

no trudno też się cieszę z twojej obecności :)

dobrze, ze juz wszystko sobie wyjasniliscie z MSem? czy lusia - po tym jak rozeszła się fama, że masz żeński nick- przybrała dla równowagi spodnie?

polecam kurs krawiectwa przy okazji nauczysz się szyć cieńszymi nićmi:)

co jeszcze polecasz ike? skoro juz postanowilas sie zwierzac jak bardzo jesteś pewien, że chcesz żebym udzieliła ci szczerej odpowiedzi?

jak bardzo jesteś pewien, że chcesz żebym udzieliła ci szczerej odpowiedzi? jak bardzo wierzysz w to, ze wierze w twoja szczerosc?

jak bardzo wierzysz w to, ze wierze w twoja szczerosc? luśka podkablowałaś mnie, że lubię kłamać ??