Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewuś marchewuś

Jacy sa starsi faceci w łóżku? Tacy po 40?

Polecane posty

Gość Mniaaam
fatissa - zależy od konkretnego mężczyzny. ale nawet jak nie mogą to przecież od czego jest vizarsin? godzinę przed stosunkiem do buzi i cała noc gorących pieszczot;) a do tego starsi mężczyźni mają tę zaletę, że są dużo pewniejszymi siebie kochankami :))

A pewnie , że mogą. I to jeszcze jak!!! W sprawach seksu tylko facet po 40-tce!!!!!!!! :D

Gość ty jutka
Pogadamy za kilka lat:P,ciesz się dopóki możesz.Nic dziwnego,ze po 40 biorą się za młode babki,takim to jeszcze potrafią dogodzić,bo starsze niestety mają wieksze wymagania.

A no pewnie, że się cieszę i zauważ, że nie tylko jest to moje zdanie, że faceci w tym wieku są idealnymi kochankami :P

Gość stary a jeszcze może
dobry wieczór :-) JutkAAA widzę, że nie zmieniłaś jeszcze Twojego zdania.....

Gość deserek
moj facet ma duuuzo wiecej lat i nie zamienie go na zadnego innego. potrafi dlugo, namietnie, z fantazja, z czuloscia i czeggo jeszcze dusza zapragnie. jego ojciec spotykal sie z kobieta w wieku 80 lat. tak wiec nie wiek a geny znacza duzo.

Gość tamtaramtamtam.....
Spytajcie jakąkolwiek kobietę po 40-stce/mającą doswiadczenia z 30latkiem/kto jest lepszy,nie znam ani jednej,która odpowiedziałaby,ze panowie po 40-stce;) Jutka chyab jesteś jeszcze za młoda,twoje doświadczenia opierają sie na seksie z 20 i 40 latkami,a w tym przypadku i jedni i drudzy nie mieszczą sie w najlepszym przedziale wiekowym

to także kwestia własnych oczekiwań od partnera oraz własnych potrzeb seksualnych

to trzeba po prostu wypróbować....

Gość Temperament, nie wiek
Trzy lata temu (miałam 29 lat) miałam kochanka - 48 lat. W tamtym czasie byłam w okrsie przedrozwodowym, po generalnie udanym siedmioletnim malżeństwie, w którym seks byl tak cudny, że aż słów brak, żeby opisać. I muszę Wam powiedzieć, że mój 48-letni Pan w niczym nie był gorszy od byłego męza, a w niektórych przypadkach wykazywał dużo większe doświadczenie i zaangażowanie. To nie jest kwestia wieku tylko temperamentu, otwartości na nowe sytuacjie i chęci. Jak facet jest leniwy (kobieta zresztą też) to niezależnie od wieku seks będzie nudny i ograniczony do poziomu kopulacji.

jestem gotów zgodzić się z Twoją wypowiedzią...

No to przeczekam, aż się zgodzisz :)

nie trudno przyznać Ci rację... Nie rozumiem tylko, dlaczego tak wiele kobiet traci z wiekiem zainteresowanie życiem erotycznym. Nie mają raczej ochoty albo potrzeby na poszukiwanie nowych doznań i doświadczeń w tym zakresie

Hmmmm... A rozumiesz dlaczego tak wielu męzczyzn traci z wiekiem zainteresowanie życiem erotycznym? Kapcieją, kanapieją, siedzą przed TV i kompem godzinami? To temat stary jak świat :) Problemy, stres, lenistwo no i hormony (czy tam chormony).

A! Wiele kobiet wstydzi się tego, w jaki sposób z wiekiem zmienia się ich ciało. nawet jeśli facet bedzie mówił, że jest najpiękniejsza na świecie, to ona po swojemu "i tak wie lepiej".

to też prawda, z tym, że większość facetów wykazuje zainteresowanie tą tematyką. Problem w tym, że jeżeli żona faceta nie ma w tym kierunku żadnych zainteresowań, to takie pożycie staje się nudne, facet w takim przypadku szuka sobie innej partnerki albo rezygnuje i staje się znudzonym dziadem

właśnie, bo ona wie lepiej...i w tym cały problem. Facetowi nie przeszkadza jej zmienione ciało on dalej pragnie je pieścić ale ona nie pozwala mu na to, bo przecież ona wie lepiej..ahhhhh kobiety, kobiety....

Skoro od kołyski nam się wmawia, że tylko bycie piękną i szczupłą daje pełnię szczęścia i pozwala siegać szczytów, to zmarszczki, celulit, lekka nadwaga, rozstępy po porodach itp itd sprawiają, ze czujemy się gorsze i nieatrakcyjne. W sprawie zainteresownia tematyką - cóż każde z nas pisze teraz zapewne przez pryzmat własnych doświadczeń :) W moim związku role (w temacie seksu) są dokładnie odwrotne do tych, o których napisałeś. Mój leniwiec najchętniej by leżał na plecach z rękoma pod głową, a urozmaicenia typu zawiązanie oczu czy smarowanie olejkami uważa za perwersje. godzinami siedzi przed kompem, ale nigdy nie wpadł na to, żeby poczytac na forach czy stronach tematycznych jak inni "to" robią, co kreci, co można wprowadzić do sypialni, żeby było ciekawie, czasem zabawnie, rozkosznie itd. Nie trzeba być kobietą żeby mieć w nosie "cały ten seks".

uwielbiam masować kobiece ciało ciepłą oliwką....to wspaniała sprawa, uwielbiam poświęcić na to dużo czasu oraz czułości, rozkoszuję się kochaniem jej ciała...

Gość Temperament...
No cóż... Sam widzisz, że są mężczyźni i mężczyźni / kobiety i kobiety. Zależy "co sie komu trafi" ;) Ty też siedzisz godzinami przed kompem! ;)

godzinami nie, bo kiedyś trzeba też popracować, prawda? W wolnym czasie klikam sobie dowiadując się nowych rzeczy, poznjąc myśli innych ludzi, ich problemy, doświadczenia. Być może uda mi się spotkać kobietę, której ciało wolno by mi było wypieścić moimi delikatnym rękoma nasączonymi pachnącą oliwką...

ach stary ajeszcze może rozmarzyłam się przy twoich słowach

petrol, myślisz, że są takie kobiety, którym mógłbym spawić przyjemność?

Gość Temperament...
Luz. To też takie trochę śmieszne, to całe poznawanie się on-line. Czarowanie słowami, obietnce, zapewnienia a potem (być może) niespełnienie i zawód. Nie, nie - nie potępiam, sama przez długi czas poznawałam ludzi przez net i było sympatycznie. Teraz jednak wolę ruszyć się z domu, wejsć miedzy ludzi. To też zmusza nas do zadbanie o siebie. Łatwo jest kusić i czarować siedząc w szlafroku z fają w zębach po 3 nieprzespanych nocach ;) Kurczę! Chyba straciłam "iskrę" - ja się nie rozmarzyłam :)

być może należysz do tych szczęściarzy, którzy nie mają takiej potrzeby żeby marzyć, oni to po prostu mają.....gratuluję. Człowiek marzy tylko o tym, czego mu brakuje...

oczywiście chyba nie zwątpiłeś jeszcze? stary a jeszcze może

tak naprawdę to nie jestem pewien co do tego....

Gość Temperament...
Cieżko przyznać Ci rację skoro mam w domu nie przejawiajacego inicjatywy, zramolałego, aseksualnego partnera :) Bardziej chyba chodzi o to, że porzuciłam wszelką nadzieję. Kurczę, czy z seksem to jak z jazdą na rowerze? Nie zapomina się jak się to robi, kiedy się długo nie robi?

ja jakoś nie potrafię tego zapomnieć.....