Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madam1989

zauroczyłam się w więźniu!!! :/

Polecane posty

Gość oq wtrace sie
Mozesz zaczac od materialow polskich. Jak jestes na resocjalizacji to mozesz dostac dojscie do archiwow policyjnych

Gość Madam1989
kto wie, ale to jeszcze daleka przyszłość (moja praca)

Gość jagódka :)
dziewczyno opamietaj sie i nie marnuj zycia na jakiegos smiecia!!! moja kuzynka czekala na swojego ponad 5 lat bo jak to mozliwe ze jej krzysio zrobil cos zlego a ten ch*j jak wyszedl stwierdzil ze ma ja w d*pie dobrze ze znowu siedzi

Gość cycatka wariatka
jagódka :) widzisz twoja kuzynka trafila na drania i tyle ale nie wszyscy przezciez tacy sa ja czekalam na meza 9 lat i jak wyszedl wszystko sie dobrze ulozylo ktos moze powiedziec ze glupia bylam ale nie zaluje

ja bym nie czekala... a zostal bo moze nie mial pomyslu na inne zycie wrocil do domciu do kochajacej zonki piwa i cieplych kapci i tyle

ja bym nie czekala... a zostal bo moze nie mial pomyslu na inne zycie wrocil do domciu do kochajacej zonki piwa i cieplych kapci i tyle

Gość psycholożka30
ludzie nie można wszystkich wrzucać do jednego wora!!! bo co skoro siedzi lub siedzial to już od razu musi być ch*j wie jakim sku*wysynem i szerzyć patologie??? weźcie się ogarnijcie przecież każdy z nich to też człowiek taki jak ja czy wy

Gość lira15
szkoda ze ten temat ucichl bo jest bardzo interesujacy autorko jak mozesz odezwij sie

Gość Madam1989
do lira15 no niestety temat ucichł a ja zostałam ze swoim problemem :( ale najwyraźniej nikt nie umie mi pomóc, więc muszę dać sobie rade sama

TO JEST PROSTE-SKOŃCZ Z TĄ"RESOCJALIZACJĄ":P.TAKIE COŚ TO MITYCZNA BZDURA A RESOCJALIZUJE SKUTECZNIE WIĘKSZOŚĆ WIĘŹNIÓW OSTRZEGAWCZY STRZAŁ W GŁOWĘ:D.

Gość Madam1989
zobaczymy, czy też będziesz taki wyszczekany gdy kiedyś będzie chodziło o kogoś z Twoich bliskich lub o Ciebie- co też strzał ostrzegawczy?