Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stand

Szukam bratniej, kobiecej duszy

Polecane posty

My do czwartej :):):) właśnie wstałam ;) Ja naprawdę nie wiem od czego ;p to nie wystawiaj się dzisiaj na słońce bezpośrednio i duzo pij ... wody ;) PA Miłego Dnia

Ciężki był ten dzień :-) A jeszcze przed chwilą wróciliśmy z grilla od sąsiadów, pierwszy raz jadłam szczupaka grillowanego pycha. Zaraz wrzucę zdjęcia na kompa i postaram się przysłać Ci nie długo na skrzynkę

czesc! jak milo, ze tu jestescie:) wlasnie wrocilem, chcialem sie tylko zameldowac;) mam nadzieje,ze popiszemy jutro, jak znajde chwile przeczytam co tu sie dzialo przez te pare dni;)

Witaj :-) Odpocznij po wczasach, wyśpij się a jutro nas doczytaj i pogadamy :-)

Cześć właśnie wróciłam było za... fajnie :) oby więcej takich dni Gdzie te zdjęcia? :)

Wrzucam na skrzynkę ale jest ich ...16 :-) to chwilę potrwa. A to byłaś ten ogród w Bolesz....coś tam zwiedzać?

Ne byłam nad Soliną w Bolestraszycach za mokro nadal ale myślę że w sobotę się wybiorę, Dobrze się bawiłaś wczoraj? bo u mnie chyba trochę za głośno było hihihi ;) jak tam głowa ?

Już nie boli, ale jestem taka zmęczona strasznie. o dziewiątej musiałam już wstać. Właśnie kumpel do nas jedzie, mam nadzieję, że długo nie będzie siedział. A Ciebie nie boli nic?

Nie ale też specjalnie nie szalałam mysląc o dzisiejszym dniu zresztą mnie w stosunku do spożycia rzadko ta przypadłość dopada :) Stwierdzam że dwa ostatnie dni mi się naprawdę udały z weekendu Czekam na zdjęcia :)

Gosia zajrzyj za chwilę na skrzynkę. Mam nadzieję, że się nie zanudzisz oglądając, idę chwilkę na podwórko posiedzieć, bo tak ciepło, że aż żal w domu

Gosia jeszcze trzy dodatkowe Ci wysłałam bo na raz się nie zmieściły :-)

Właśnie oglądam bardzo ładne maciejka i te czereśnie :) duży ogród i trawa też skoszona :) studnia jeszcze używana?

Hej. Przepraszam, że wczoraj tak bez pożegnania uciekłam, ale żeśmy siedzieli na dworze do pierwszej. Gośka ta studnia działa i zawsze do podlewania trawy to biorę z niej wodę. Nie zanudziły Cię zdjęcia? Jadę zaraz do Bydgoszczy do koleżanki. wieczorem się odezwę. Miłego dnia

no wiec przeczytalem szybko te pare stron bez mojego udzialu i musze stwierdzic,ze swietnie tu sobie dajecie rade beze mnie, ba, teraz to chyba bede juz tylko przeszkadzal:P chociaz musze przyznac, troche boli mnie fakt, ze przeoczylem moment wymiany zdjec;) w kazdym badz razie, jako autor topicu (jak to dumnie brzmi) i glowny zainteresowany samiec tego grona bede tu zagladal regularnie;)

Cześć Stand Już tak nie wpadaj w tą dumę :p tylko lepiej napisz jak było ? wypoczęty, zadowolony? , co do zdjęć trudno, ale może się to da jeszcze jakoś nadrobić ;) Miłej pracy Pa

witaj Gosiu;) czwartek/piatek byly swietne jesli chodzi o pogode bo okolo 20 stopni, sobota/niedziela juz za goraco,pelne slonce, kolega dostal takich oparzen rak,ze ma cale spuchniete jak banie do tego wodniste bable, ma dzisiaj isc z tym do lekarza bo naprawde nieciekawie to wyglada wielu ludzi przecenia czerwcowe slonce, a przeciez logicze jest,ze w czerwcu slonce jest znacznie silniejsze niz np w sierpniu(pomimo nizszym temperatur powietrza) ja tez sie troche zjaralem,ale w granicach rozsadku - przede wszystkim nie zasnalem w sloncu jak ten intelienty kolega dzisiaj odpoczywam po urlopie, wiec w pracy na zwolnionych obrotach pracuje;)

U mnie odwrotnie praktycznie w czwartek i piątek jeżdzenie gdziekolwiek straciło sens przez te ulewy później byłam uprzejma i zastosowałam się do próśb wojewody podkarpackiego o nie wyjeżdzanie na drogi bez potrzeby ze względu na pozmyywane, nieprzejezdne drogi . Takie błogie nic nie robienie też dobrze na mnie wpływa byle nie za często;) Ale sobota i niedziela rewelacja:) Ja słońce traktuję z respektem, ale też mnie trochę spiekło, teraz będę musiała wyrównać tą opaleniznę ;) A kolega no tak piwo i słońce biedaczek nie prędko teraz się będzie opalał, nie mogłeś mu powiedzieć żeby nie zasypiał :p Idę do pracy na szczęście to poniedziałek ;)

no ja nie bede nianczyl pond 30-letniego chlopa:P powiedzialem raz,drugi a potem poszedlem plywac, jak wrocilem ten lezal na kamieniach i jego skora juz prawie skwierczala:O Gosiu,milego dnia i niech praca lekka Ci bedzie:) a swoja droga-jestes jedyna osoba jaka znam,ktora lubi poniedzialki,wow

Dzięki Też bys lubił... jakbyś pracowal w poniedziałki tylko 4 godziny zamiast 8 niestety ten tydzień oprócz dzisiaj to będzie dla mnie sajgon niestety:( Pa

Witam się wieczorem. Przed chwilą wróciłam z Bydgoszczy. Przed jedenastą wyjeżdżaliśmy z domu to było gorąco jak cholera więc założyłam krótką letnią sukienkę. Przejechaliśmy 40 km i zaczęło lać i zrobiło się zimno, ja oczywiście nic ciepłego do ubrania. Zajechaliśmy w Toruniu do Galerii to kupiłam spodnie i bluzkę żeby nie marznąć, wyszliśmy z Galerii, a tu pojawiło się słońce i znowu upał, no nie z tą pogodą :-) A co do koleżanki to bardzo fajna dziewczyna, dwa lata żeśmy się znały z neta, a teraz w końcu na żywo. Polecam znajomości internetowe :-) :-) :-)

Cześć czyli miałaś bardzo udany dzień i zakupy i spotkania a co do pogody to kto mi kazał zakochiwać się w deszczu ? Dostałam tylko te trzy zdjęcia więc się zbytnio nie zmęczyłam Ania dlaczego tylko trzy ?

Ej chodzcie tu chwilę pogadać, bo ja taka zmęczona, że nie wiem ile wytrzymam zanim padnę na pysk :-) A wczoraj znowu żeśmy grillowali do pierwszej... Andrzej ja lubię każdy dzień tygodnia oprócz niedzieli

Jak tylko trzy??????????? Ja wysłałam w pierwszym meilu 13 a w drugim 3. Jeszcze raz Ci wyślę za małe pół godzinki

Ok wysyłaj ale te trzy są bardzo ładne ja już drugi raz posadziłam maciejke i dziś z ciężkim sercem wykopałam piwonię niestety i nie mam pomysłu na obiad jutro kurcze no Aniu to siedż na zewnątrz ( u nas się mówi na polu taki regionalizm) tylko juz nie imprezuj:)

A co się stało z piwonią? Jaką miałaś różową czy bordową? Spójrz na skrzynkę dwa meile Ci wysłałam

Właśnie oglądam jak ładnie i jaki ładny domek piwonia nie chciała kwitnąć myślę ze po prostu była już za stara wolę kupić nową zasilić ziemie i posadzić piwonie czerwone posadziłam też aksamitki i rudbekię zobaczymy jak długo przetrwają :)