Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jadzka mlacka

Mamy z rocznika 90 :) sa takie?

Polecane posty

Gość taka jadzka mlacka

jak wyzej :D

gdzieś na pewno są, a jak skończysz z tym tematem, to załóż następny o mamach z rocznika 95 :D:D

Gość taka jadzka mlacka
hihi przynajmiej jest jedna :) ja :)

Gość julaaa.x0
hej :) ja jestem rocznik 90 i jestem w drugim miesiącu ciąży :)

Gość taka jadzka mlacka
ooo to tak jak ja prawie :)ja jestem w 6 tyg :)

Gość julaaa.x0
no to super. dziecko było planowane czy wpadka ?

Gość taka jadzka mlacka
jak najbardziej planowane :) a jak u Ciebie? iile ojciec dzidziusia ma latek?

Gość julaaa.x0
u mnie była wpadka ;/ i to po tabletkach anty...;/ na początku załamka była ale teraz się cieszę :) ojciec dziecka jest rok starszy ode mnie czyli 21 lat :)

Gość taka jadzka mlacka
a slub?

Gość julaaa.x0
rodzice upierali się zeby teraz ... sle ja nie chce iść z brzuchem do ołtarza to raz a dwa mam wymarzona czołówke i nie moge być w ciązy. urodze i dopiero się ożenimy. za rok pewnie. :) a Ty juz żonata ?

Gość bdfbb
czyli nie ożenicie sie wcale, znamy wiele takich scenariuszy

Gość taka jadzka mlacka
slub 31 sierpien :) nie chcialabym zeby moje dziecko mialo nieslubnych rodzicow... a brzuszka i tak nie bede miala duzego:) wiec mysle jakos to bedzie :)

Gość taka jadzka mlacka
bdfbb ---> tez tak mysle... bo przerosnie ich wiele codziennych spraw :( ja bym tak nie chciala a ile juz jestescie razem?

taka jadzka mlacka jak najbardziej planowane a jak u Ciebie? iile ojciec dzidziusia ma latek? powtarzaj to tyle razy, aż w końcu stanie się prawdą :D:classic_cool:

Gość taka jadzka mlacka
Moje dziecko jest planowane ! slub tez juz dawno byl zaplanowany. A my oboje jestesmy z jednego rocznika :)

Gość taka jadzka mlacka
Szkoly pokonczone :) Finanse uregulowane - dostatek zapewniony mysle ze spelnie sie jako matka i zona :)

jasne, masz kobieto ledwo 20 lat, żadnego ślubu i pewnie sie nawet sama nie utrzymujesz, a chrzanisz tu o planowanej ciąży :D gdyby faktycznie było planowane, to pewnie już byłoby po ślubie, mieszkalibyście razem i utrzymywalibyście sie sami, a śmiem wątpić,że tak jest :) i nie denerwuj sie tak, bo dziecku szodzisz ;)

Gość taka jadzka mlacka
Teraz mieszkam u rodzicow ale juz urzadzamy swoj domek (parterowka_ ale to wystarczy :) a co do wesela :) to rodzice nawet nie chcieli slyszec ze zrobimy je sobie sami :) ja np jestem jedynaczka to sie nie dziwie ze chca mi zrobic wesele :)

taka jadzka mlacka Szkoly pokonczone Finanse uregulowane - dostatek zapewniony czyli ledwo masz mature :D mamusia i tatuś dają kase :D

Szkoly pokonczone Finanse uregulowane - liceum ? jaki zawód gwarantuje samo liceum? pracujesz w zawodzie? - dostatek zapewniony - rozumiem, że rodzice finansują ;) mysle ze spelnie sie jako matka i zona - nie wątpię ale za jakieś kilka lat może :P

Gość taka jadzka mlacka
nie wiem czy mowicie o mnie czy o tamtej :) ja sie nie mam czym denerwowac :) mowie jak jest :) a wiekszosc z was i tak wie swoje :)

Gość julaaa.x0
mi tez rodzice mówili ze nie bedzie widać... ale ja chce czołówke w jeziorze i zebym sie nie przeziębiła, albo nie zaszkodziła dziecku. ja narazie z rodzicami poniewaz mój narzeczony wyjechał za granice zarabiać pieniązki :) my juz mamy działke i sie budujemy.

to rodzice nawet nie chcieli slyszec ze zrobimy je sobie sami ja np jestem jedynaczka to sie nie dziwie ze chca mi zrobic wesele - dziewczynko bo wy nawet 1000 zł nie uzbieralibyście w roczek ;) mamusia i tatuś kiedyś wam umrą a na kogo wtedy będziecie liczyć?

mamusia i tatuś kiedyś wam umrą a na kogo wtedy będziecie liczyć? na miłość ;)

Gość taka jadzka mlacka
kochana a gdzie pisze liceum skonczone? technikum profil kelner - barman :) tak pracuje w zawodzie i bede pracowac tak dlugo na ile moj stan mi pozwoli :) Pracuje w goscincu restauracja - hotel (polsko - niemiecki) zarabiam 1800 na reke bez napiwkow :) wiec o czym chcesz ze mna dyskutowac?