Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Gość Evela777
A ja mam daaaleko nad morze i w gory. Ale to zadna przeszkoda:D Dluzsza podroz tylko. A podroze sa fajne.

samotna wyspo, jak ja Cię rozumiem, ja rownież wiele rzeczy robiłam wcześniej a teraz mi się nie chce, nie mam siły , nic i nikt mnie nie mobilizuje, nawet aerobic odpuściłam na który chodziłam zawsze z przyjemnością bo się wyżyłam, teraz szukam, próbuję znaleźć jakieś hobby ale nie potrafię go uprawiać sama, gdybym miała chociaż przyjaciólkę, samotną jak ja (mam ale mężatkę). czemu żadna z was nie jest z Krakowa!!! mialoby moje dziecko kumpla do zabawy:(

a ja szukam chętnego do pójścia nad Morskie Oko- to tak w nawiązaniu do gór

mosew pisałam Ci już dawno że też jestem z Krakowa...tylko z tym kumplem gorzej bo mój synuś ma 15 i już nie chce chodzić z mamą :)

o margaret faktycznie tylko wlasnie z tym kumplem problem to ile ty masz lat jesli moge zapytać

wracająć do hobby t- to napiszcie co robice same zeby zapełnić czas

Gość Evela777
To ja tu jestem najmlodsza???

Ja to nawet nie myśle o hobby bo moja doba jest za krótka :) Po pracy zawsze mam coś do przerobienia bo lubie szyć. I zajmuje mi to reszte dnia. Ale bardzo lubie czytać , rysować , i robić zdjęcia

Ja bardzo lubię pływać i czytać książki jak mam czas na to, bo moim pomysłem na samotność były studia, ale już dobiegają końca rozwiedzione mówisz :):):):)

Gość Samotna_Mama_78
hej :) A ja mam 32 :) Tak sie cieszę, dzisiaj rozmawiałam z Synem, w końcu z chęcią! Bo ostatnio nie chciał, pewnie zachwycony i przeszczęśliwy, że ma tatę na tak długo. Już mi lepiej, choć ta pustka w domu przeraża. Piszecie jak można spędzić wolny czas...no cóż, na pewno nie na sprzątaniu ;). Basen, rower, kino-nawet samej (bez wstydu kupić największy kubeł popcornu ;) ), muzeum? Co jeszcze... Jakiś pomysł?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się