Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 "maxx-66 i ogórek lubie Was..." Cóż taka już natura kobiety lubią mężczyzn :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 12, 2010 miło mi i z wzajemnością :) chodź mam często napady tesknoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 Evela777 - dawaj nie wstydź się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 21:51 maxx-66 chyba że zmieniłaś or. sex(bez urazy) No patrz, a maxx-66 juz mi chcial wmowic ze jestem lesbijka...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 12, 2010 który by mógł ciebie znienawidzieć nie da się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 max'ie a to dlaczego?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 12, 2010 nie wolno kopać leżącego :) przeprosiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 Widzisz nie musisz się już ukrywac jak Cię rozpracował ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 Ach ci mezczyzni...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 Wszystko wiedza najlepiej...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 No znamy się na kobietach buuuuhahahaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 12, 2010 masz tryskającą pozytywną energie :) cholernie zarazliwą :) jeszcze nie zdążyłem się pożalić już czytając ciebie śmiałem się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 ---> maxx-66 widzisz uśmiech to najlepszy sposób na życie-sprawdziłem :-) Wchodź tu częściej a będzie Ciebie rozweselała :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 maxx-66 kurde, nawet nie wiesz ile mi samej sprawia radosci to ze ktos po drugiej stronie monitora moze chociaz lekko sie usmiechnal, nawet polgabkiem bo udalo mi sie wprowadzic w optymistyczny nastroj choc na chwile...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 Hmmm... Taki forumowy clown...? To miales na mysli...?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 Coz, no musi cos w tym byc skoro moje znajome osoby wlaczajac GG maja usmiechniete buzki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 :-P nie-jak go rozewselasz to nich Ciebie czyta :-) Miłe to chyba wiedzieć, że daje się uśmiech :-P Ach te kobiety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 Aaaaa co tam, moge byc i forumowym clownem jezeli przez to jakas mama lub samodzielny tata usmiechnie sie czytajac mnie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 12, 2010 na prawdę lepiej dzięki tobie:) wiesz sama jak to jest beznadziejnie jak kochaliśmy (kochamy)nieodpowiednie osoby.beznadziejne przypadki:) szkoda że nie trafiłem tu jak miałem doła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 ogórek mile, mile i to cholernie:D Lubie gdy ktos wywoluje u mnie usmiech na twarzy i lubie go wywolywac u innych. Choc przyznaje, na forum ciezko. Szczegolnie gdy rano wstaja takie nasze marudy forumowe: a to zimno, a to pada i takie tam, he he ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 maxx-66 nie wiem jak Ty, ale ja juz nie kocham tego beznadziejnego przypadka i nigdy nie zamierzam!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 Troszkę zrozumienia... Nie mają komu pomarudzić to niech robią to tutaj a my będziemy resztę zarażali uśmiechem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 Nie no jasne, w koncu od czego tu jestesmy...:D Ja w kazdym badz razie polecam sie na przyszlosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 12, 2010 ????? samo przeszło. masz szczęście. mi kurde nie mineło. ale wiem że będę sam. ale uznaje zasade nigdy niemów nigdy:) :) sam niewiem czemu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 Ja także :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 A jak długo już rozweselacie ten świat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 maxx-66 samo przeszlo... Otoz przeszlo i to jak reka odjal po tym jak zobaczylam ze to nie tak mialo wygladac nasze bycie rodzina. Dalam szanse, zostala zmarnowana. W ciagu miesiaca podjelam decyzje ze odchodze. Nie chcialam podejmowac jej pod wplywem emocji. Calutki miesiac codziennie rozmyslalam-odejsc czy nie. Za kazdym razem przewazalo zdecydowanie TAK. I gdy juz po raz setny przewazylo TAK... Powiedzialam "odchodze od ciebie, nie chce z toba byc" :) I tak tez uczynilam... I do dzis mam silne poczucie, ze to byla naaajlepsza decyzja jaka moglam podjac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 Ogórek ja rozweselam, ale wczesniej trzeba bylo rozweselac mnie:( Ciezko bylo, ale dalam rade:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 12, 2010 ja jestem beznadziejny przypadek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 12, 2010 Jaaa cieee, to chyba moja pierwsza narysowana smutna morda w historii tego forum, hi hi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach