Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Skromny czlowiek, he he:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 he he moja skromnośc nie pozwala mi zaprzeczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Na palcach u jednej reki moge policzyc facetow ktorych lubie...:) Reszta jest be... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale wyszczekana jesteś jak góralka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 to na tym forum już jest nas dwóch :-) No może w tym temacie, bo na forum nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Dwoch??? Wypraszam sobie... Jestem 100% kobieta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 22:59 Evela777 maxx-66 i ogórek lubie Was... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale to tylko taki zarcik byl...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Że nas lubisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie wiem...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Kombinuj...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Hehehe zakręciłaś się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ty jesteś z dużego miasta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie ze wsi lecz z miasta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 He he Podaj mi swoj nr GG a powiem Ci skad jestes?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 :-P A jakie to miasto, że taką dobrą gadanę masz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 dane na gg mam i tak ukryte :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja czy Tyyyyyyy...???????????????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja tez:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ty masz dobrą gadanę i dobrze mi się z Tobą rozmawia i tak się zastanawiałem, w którym mieście takie wporzo kobietki mieszkają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Daj numer sprawdzę :-> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale czarujesz... :) Tak od razu bys sprawdzal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Bo ja taki dociekliwy jestem :-) Lubie sprawdzić i tam i tu... Ale cóż to za miasto wychowało Ciebie Mloda Damo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Mi tez sie z Toba dobrze rozmawia... :) Nie pamietam kiedy ostatni raz tak dlugo rozmawialam z facetem... Powaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Dociekliwy? To tak jak ja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Widzisz my nie gryziemy ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A miasto slawne, oj slawne...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie gryziecie...? Hmmmm... Czy aby na pewno???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Czasami gryziemy, ale to zależy od sytuacji... Kraków powiadasz a cóż tam macie sławnego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 I zobacz wyobrażalaś sobie rano, że spędzisz z jakimś facetem wieczór na rozmowie a do tego przy winie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach