Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja tez jak kocham to bez pamieci...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 zielony, zielony jestem......cały :-) chociaż w pewne miejsca rzadko ostatnio zaglądam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 witaj samodzielna mama 35:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Jakie dawno???? Conajmniej kilka minut przed Twoim wpisem zobaczylam Twoja twarz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Evela777 to klawisze potrafią kochac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja Ci dam klawisze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 No popatrzcie jaki ten ogórek uczony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Mama pierwsza praca-genetyka - na temat łubinu zółtego pisałem druga-resocjalizacja nowe formy patologii wsród dzieci i mlodzieży trzecia administracja-tu nie podam bo byście wiedzieli gdzie pracuję :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Przepraszam przyszłe Panie Funkcjonariuszki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 coś czytałem na temat służby więziennej tu :) to dwie panie tam idą?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Tylko Evela... Ale wiesz trzeba będzie prtzed nią stać na baczność :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Witaj maxx 66 :D ogórek to teraz wiem skąd masz tak szeroka wiedzę ja pierwszą pisałam z kapitału intelektualnego w rachunkowości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 witajcie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 witaj ja TATA :-D czy wszyscy posłuchali grzecznie Meat Loaf - I would do anything for love?? mam slabośc do tej piosenki... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 ja TATA witaj!:D Ogórek nie weim czy wiesz ale ja nie lubie jak ktos mi wrozy przyszlosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 witaj ja TATA :-D czy wszyscy posłuchali grzecznie Meat Loaf - I would do anything for love?? mam slabośc do tej piosenki... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja do Meat Loaf nie mam slabosci ale to stary kawalek, kiedys sie sluchalo na MTV jak sie bylo gowniarzem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Tu mogę powiedzieć nigdy w życiu bym do takiej pracy nie poszła. Przepraszam, ale mam uraz z przeszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Samodzielna mamo do jakiej bys nie poszla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 mam w rodzinie (bardzo bliskiej:) ) chorążego na stażu jeszcze ale 2 miesiace temu utworzono jakąś grupę coś ale szybkiego reagowania w tej służbie i przeszedł tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 evela777 wiem, że nie lubisz... Ale nie moglem się powstrzymać!! Co nie zmienia faktu, że trzymam kciuki za Ciebie :-) Tylko badania psychologiczne podobno trwają 6 godzin... Gorsze pytania niż w Policji. Ale pokazałaś pazurki-urzekające :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 cześć ja TATA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 witaj ja TATA ogórek dobry kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja pokazalam pazurki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Yyyyyyyyyyy... Czasami je wystawiam-zgadza sie...:D Bo ja juz jestem taka charrrrrrrrrrrrrakterna. Bo to zła kobieta byla, he he;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ogórek nie weim czy wiesz ale ja nie lubie jak ktos mi wrozy przyszlosc. Taka stanowcza reakcja-fajnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Evela Wojsko, Policja, Służby mundurowe itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 a ja soundracka z Ojca Chrzestnego słucham sobie:D samodzielna popatrz tylko jakie buźki robię ;);D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ogórek masz racje badania są bardzo ostre i jest ich dwa razy wiecej niż do policji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 samodzielna mamo a dlaczego byś nie poszla?? dobra praca :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach