eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Annika juz po imprezie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 skadze, ja nadal jestem z szapanem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 Alebazi1 może byś się podzieliła w końcu :) I ten obiecany sernik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 Tak więc ja się chętnie napiję:P Sorki za spóźnienie ale mały mi nie chciał spać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 Ja zapraszałam, ale osobiście nikt sie u mnie nie stawił:(wiec pozostaje tylko wirtual... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 Przyniosłam popcorn;) Chce ktoś?:P Ktosiu, doczytałeś się co pisałam wcześniej o obiadku niedzielnym?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Alebazi to ja poproszę tego bezalkoholowego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 bardzo prosze, Eweline... do pelna nawet naleje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 Annika - czytałem ;) Droga Izabelo! Przepraszam bardzo po za tym że kierunek Łódź nie miałem żadnych namiarów a chętnie bym przyjechal z tym Potworem malym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 nie iales namiarow blizszych,bo ich mieć nie chciales:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 To chce ktoś ten popcorn?:D Ja powiem tak: wiedziałam, że dziś przyjdę na "wirtualną imprezę" i się nieźle przygotowałam... mam popcorn, colę, kanapki z szynką i herbatę z cytryną:P Aaa... zapomniałabym - mój mały Pako zostawił mi jeszcze trochę swojej kaszki, której nie dojadł:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 Eweline - dla ciebie mam piwko bezalkoholowe, chcesz kochana?:) I jabłuszko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Alebazi - to jeszcze raz Twoje zdrówko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 cos czuje, ze ta imperezka powoli siada na laurach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 Alebazi - to ja chce ten adres! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Annika - dzięki dobra kobieto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 dziekuje bardzo!! chyba poszukam w necie jakiegos sprzyjajacego horoskopu na najblizsza przyszlosc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 No na zdrowie Alebazi, na zdrowie:):):) Żebyś zawsze była taka wesoła i kochana jak jesteś teraz:):):) A skąd jesteś, bo ja dalej nie wiem??:D Czy mieszka ktoś na DŚ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Alebazi - najwytrwalsi jeszcze są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 jak to, tu na forum publicznym mam podac adres??????????????????????????? NIGDY W ZYCIU:D masz gg, jak cos to tam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 Annika, kochana moja, czy Ty czytasz, to co my tu wczesniej,pod twoja nieobecnosc piszemy?????? Tam masz podane szczegoly na tacy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 Ja mogę pisać, tylko nikt ze mną gadać nie chce, więc zaczynam wątpić w swój urok osobisty:D DLA CIEBIE IZABELO!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=hf6ilnWOjC0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 Czytam, czytam - widzę Kraków, Łódż, Piotrków, Tomaszów... ale takie to poplątane, że już się pogubiłam o co kaman:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 A więc???????????? Chyba jakaś cofnięta jestem, że nie mogę sama na to wpaść:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 o jejej Annika, to gdy bylam malutka dziewczynka rodzice mi wlaczyli chyba na jakies 4 urodziny czy cos takiego:D Dizieki Ci dziewczyno, ale fajnie posluchac i juz nozki same podryguja!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 Annika - ja też... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 Miało być wesoło:( Nie wiem czy czasem nie powinnam się obrazić?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 jesli sie obrazisz, to tez bedzie wesolo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Fajnie- impreza udana, ale ja juz się zawijam. Dobrej nocki wszystkim i zabawy do białego rana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 hahahahhahahhaha Alebazi mnie rozłożyła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach