Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Tak więc ja się chętnie napiję:P Sorki za spóźnienie ale mały mi nie chciał spać:D

Ja zapraszałam, ale osobiście nikt sie u mnie nie stawił:(wiec pozostaje tylko wirtual...

Przyniosłam popcorn;) Chce ktoś?:P Ktosiu, doczytałeś się co pisałam wcześniej o obiadku niedzielnym?:D

Annika - czytałem ;) Droga Izabelo! Przepraszam bardzo po za tym że kierunek Łódź nie miałem żadnych namiarów a chętnie bym przyjechal z tym Potworem malym!

To chce ktoś ten popcorn?:D Ja powiem tak: wiedziałam, że dziś przyjdę na "wirtualną imprezę" i się nieźle przygotowałam... mam popcorn, colę, kanapki z szynką i herbatę z cytryną:P Aaa... zapomniałabym - mój mały Pako zostawił mi jeszcze trochę swojej kaszki, której nie dojadł:D

dziekuje bardzo!! chyba poszukam w necie jakiegos sprzyjajacego horoskopu na najblizsza przyszlosc....

No na zdrowie Alebazi, na zdrowie:):):) Żebyś zawsze była taka wesoła i kochana jak jesteś teraz:):):) A skąd jesteś, bo ja dalej nie wiem??:D Czy mieszka ktoś na DŚ?

jak to, tu na forum publicznym mam podac adres??????????????????????????? NIGDY W ZYCIU:D masz gg, jak cos to tam:)

Annika, kochana moja, czy Ty czytasz, to co my tu wczesniej,pod twoja nieobecnosc piszemy?????? Tam masz podane szczegoly na tacy:D

Czytam, czytam - widzę Kraków, Łódż, Piotrków, Tomaszów... ale takie to poplątane, że już się pogubiłam o co kaman:D

A więc???????????? Chyba jakaś cofnięta jestem, że nie mogę sama na to wpaść:D

o jejej Annika, to gdy bylam malutka dziewczynka rodzice mi wlaczyli chyba na jakies 4 urodziny czy cos takiego:D Dizieki Ci dziewczyno, ale fajnie posluchac i juz nozki same podryguja!!!!

Fajnie- impreza udana, ale ja juz się zawijam. Dobrej nocki wszystkim i zabawy do białego rana ;)