Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Dudzia, a ja nie widziałam żadnego twojego zdjęcia:( Proszę przesłać mi jakieś na maila:)

Eweline - Jak nie jeżdżą? Mój jeździ:D Tyle tylko, że.............. ja prawka nie mam:D:D:D

ANNIKA - ja nie mam fajnych fotek, a skoro Ewelina gdzies takowe namierzyła to niech Cię pokieruje :-P ALEBAZI - dzięki - na Ciebie zawsze można liczyć :-D

A skoro ja taka fajna jestem to czemu ograniczać się do Forum - może warto oplakatować parę miast w Polsce :-D :-D

Sorki, ja teraz ćwiczę układ Shakiry "waka waka" - ktoś mnie kiedyś do niej porównał, ale chyba dużo musze jeszcze musze ćwiczyć i czeka mnie sporo operacji :-D :-D

Ale nie mam fotki:) Pozwoliłam sobie zajrzeć na nk.pl, ale raczej nie będę tu dawać namiarów na Dudzię :)

Od czego jest drugi obieg? A może Tobie się pomylilo i to mój mąż najcudowniejszy na świcie Cię tak zauroczył? Ja to ta w czerwieni :-D

Dudzia - Zostałaś namierzona:D:D:D Azi - nie uciekaj:(:(:( Przecież ja cię baaaaardzo kooooocham👄😍:D

Mój srajtek skacze w hełmnie strażackim i z wężem od odkurzacza, do którego podłącza oryginalną strażacką końcówkę od węża. :-D zaraz się z niego posikam.

Nagotowałam gar fasolówki - zapraszam - dla wszystkich wystarczy. A co się potem będzie działo :-D :-D