mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 pracuję w szkole ,więc mam zasłużone wakacje- czego nasza wiara mi zazdrości ;-)prawdaa ? ja mam rodzinę w Pszczynie ,mój syn jeździ tam z dziadkiem na rowerach,raz dwa przez Kobiór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 30, 2012 Ja pracuję w okolicach Pszczyny:) Ostatnio spacerowaliśmy po parku i trafiliśmy na sesję pary młodej i mi porwali najmłodszego do zdjęć. A miał włoski postawione na żelu,bo inaczej nie wyjdzie z domu,musi się podobać jak to mówi.. A bardzo lubię jeździć na rowerze do Pszczyny najczęsciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 30, 2012 Ja pracuję w okolicach Pszczyny:) Ostatnio spacerowaliśmy po parku i trafiliśmy na sesję pary młodej i mi porwali najmłodszego do zdjęć. A miał włoski postawione na żelu,bo inaczej nie wyjdzie z domu,musi się podobać jak to mówi.. A bardzo lubię jeździć na rowerze do Pszczyny najczęsciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 30, 2012 A jesteś nauczycielką ? Czego uczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 30, 2012 Ja mam także od 2 miesięcy wolne i wcale nie jest to takie fajne..Chętnie bym poszedł już do pracy, ale jeszcze ok miesiąca posiedzę w domku. Mój synek idzie do 1 klasy,najbardziej cieszy się z tej Tyty którą dostanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Jestem magistrem edukacji wczesnoszkolnej.A Pszczynę kocham,tam się urodziłam i mam do niej ogromny sentyment.Zbyt długiego urlopu nie znoszę-wszyscy biegną do swoich obowiązków a ja siedzę,dobrze,że ktoś wymyślił net. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 30, 2012 z Zamiłowania do dzieci? Zawsze mi mówili,że mam iść pracować z dziećmi. Zawsze się zajmowałem od kogoś. Jak byłem nastolatkiem nie grywałem w piłkę z kolegami, tylko bawiłem się z czyimiś dzieciaczkami:) No i tak się skończyło,że mam 4 swoich. Uwielbiam z nimi spędzać czas.gry,zabawy, wygłupy,nauka..gotowanie,pieczenie ciasteczek:) Tylko muszę też zacząć przebywać w towarzystwie dorosłych bo zwariuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 30, 2012 Życzę Miłego Dnia. Uciekam trzeba zrobić obiadek i iść na zakupy szkolne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 ja zawsze chciałam być albo lekarzem albo nauczycielem też szykuję obiad ,w międzyczasie czytam i odpisuję ,klawiatura ledwo zniesie mąki i przyprawy ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 aaa -dla zdrowia psychicznego dorosły musi przebywać z innymi dorosłymi,w relacjach innych niż zawodowe też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Algana10 Napisano Sierpień 30, 2012 1-2-3-ktoś mieszkasz w krakowie? powiedź coś o sobie więcej lub napisz swojego meila jak możesz. A jak żona i dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 zrobiłam starszemu dzeicku sałatkę z zupek chińskich ,bo gdzieś na działkę na imprezę jedzie qrcze dopiero my szykowaliśmy się do wyjazdu na działkę,a to już 2 tyg przeczytałam na pewnym forum uczuciowym ciekawą anegdotę-fakt autentyczny- forumowi z jednego miasta umówili sie na spotkanie w kawiarni,jeden narzekał ,że ma zazdrosną żonę i go nie puści na bank, reszta nad tym ubolewała,zebrali się w knajpce,w pewnym momencie wchodzi facet z wiadrem na śmieci i mówi -musiałem was zobaczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 mam gościa w postaci mojej młodszej( buuuu) siostry,wychodźcie ze swoich kryjówek ,jak wrócę mam mieć co czytać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diCenturion Napisano Sierpień 30, 2012 Jestem ojcem dochodzącym ,widuję dzieci w weekendy co drugi.Też wtedy jestem samotnym rodzicem bo nie mam partnerki,która pomogła by mi przy nich.Poczytałem wasz temat ,dużo samotnych ludzi koło 40 jest.Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 30, 2012 ja tez coś mam : "Kobieta jest jak szewc - z każdego kozaka zrobi pantofel" :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reńkaa Napisano Sierpień 30, 2012 Witam Wszystkich - po dwóch dniach ciężkiej pracy jadę na działkę sadzić rośliny. Moja mama mówi, ze dziś księżyc pozwala. Bo w sobotę już nie. A dostałam dużo roslin do wsadzenia . Właśnie walczyłam słownie z synem żeby ze mną pojechał-ostatecznie:" zgoooooda, dooooobra, poojadę!!!!! A mamy fajne pole : ok 1ha, blisko las, woda, domek. Tyle , ze młodzież nie lubi roślinek sadzić - obiadek juz gotowy i zabieramy psa i zmykamy bo ekstra pogoda. Tak szczerze to własnie w takich momentach brak mi tego bliskiego człowieka. )Miałam fajnego kolegę, który mi tam dużo pomógł - ale widzę,że znudziło się to jemu. Też miałam być nauczycielką ale na szczęście nie zostałam. Uczyć miałam w technikum budowlanym a potem w liceum mat-fiz. Pierwszy raz nie mam młodzieży szkolnej - dziwnie - troche mi brakuje tego zamieszania. Pozdr-jadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 dlaczego piszesz- na szczęście nie zostałam? ja kocham swoją pracę,nie wyobrażam sobie innej Dudzia ja nie mam takich zdolności jak w tym powiedzonku;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 O Dudzia jak miło że się wreszcie pojawiłaś :-) Park w Pszczynie jest fantastyczny. A tego wolnego co niektórym troszkę zazdroszczę, ale ja pewnie po dwóch dniach chodziłabym po ścianach :-) Choć po dzisiejszym dniu w pracy przydałby się taki luz psychiczny :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 30, 2012 ładnie forum kwitnie Dudzia ma zdolności dratewki :D i chyba każda kobieta ma tylko im się niechce :P tak jak mi mam lenia coś dziś nic mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 O Max a już miałam pisać że Ty też się gdzieś zaszyłeś :-) Taki dzisiaj dzień jakiś nijaki. Mi to może by się chciało np. pójść na jakiś spacer, ale samej to jakoś nie bardzo :-( Och życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Kama to chodź ze mną ,ja też poszłbym a samej głupio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Mee bardzo chętnie :-) I tak w ogóle przeszło mi przez myśl, że właściwie to mogłybyśmy się spotkać na jakieś małej czarnej bo my chyba aż tak daleko siebie to nie mieszkamy. No chyba że coś pomieszałam ( bo mam dobrą pamięć ale krótką ) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 jeśli tylko masz ochotę to trzeba jakoś to zorganizować,ja od czasu odejścia nie dysponuję samochodem ,ale może Karmelka będzie chciała się spotkać,zresztą z Tychów jest dobra komunikacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Macie rację, Pszczyna jest piękna:) Jednak ja wolę Wisłę, Ustroń i tym podobne,ale niestety wiążą się one ze wspomnieniami więc nie wiem czy jeszcze kiedyś tam pojadę. A ja mam dwa zawody:) Też pracowałam w szkole,ale krótko jako wychowawca świetlicy. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Eweline ja bardzo lubię Wisłę,byłam tam jako mała dziewczynka na wczasach,teraz czesto biorę dzieci,wynalazłam w parku taką kanajpkę dzie pysznie dają jeść,ehhh muszę kupić sobie autko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Mee trzeba coś wykombinować. Ja bardzo chciałabym Was poznać, oczywiście wszystkich ale może szybciej się uda tych którzy gdzieś tam w pobliżu mieszkają :-) Jak SM wróci z urlopu to może coś się uda wyczarować :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 jestem za! dobre towarzystwo i dobra kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Może jak Dudzia, Max i Ci wszyscy nasi mili z dalszych stron usłyszą to się wreszcie odezwą bo coś się pochowali. A jakby tak głośno zawołać : Duuuuudzia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maxiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alebazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1-2-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eweline48!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karmel.a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samodzielna Mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie kogoś ominęłam :-( Pomóż mee zobaczymy czy płucka nasze zdrowe są ;-) A z tą kawką to ja bardzo poważnie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 HEY LUDKI ZBIÓRKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2012 stawiam się na wezwanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach