DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 30, 2012 OBECNA :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 noo Grzeczne Ludki a ja nie wyszłam z wprawy przez 2 miesiące temat wieczoru jak na razie brzmi-" dobra kawa w dobrym towarzystwie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 noo ew piwo niepasteryzowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2012 ja jak co to na kawę , może być z ciastkiem :) my wróciłyśmy po długim spacerze moje słonko ratowało meduzy, które morze wyrzuciło na brzeg szłam , szłam i myślałam że to się nie skończy dobrze że wieczory nadchodzą szybko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 dobrze,że szybciej wieczór bo szybciej dzieci chodzą spać mój był zaproszony przez córkę Karmelki i wrócił godzinę temu,niemal po ciemku,tak dobrze się bawili,no ale ciocia Karmela nakarmiła go dobrymi lodami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2012 całkowicie się z Tobą zgadzam :) hop hop a gdzie reszta ekipy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 No nareszcie gwiazdy :-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Jeeeeestem!!!Dawajcie piwo póki dziecko spiiiii:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Oj chyba się żadnego dłuższego dialogu z Wami nie doczekam :-( Ale najważniejsze, że część z Was jest cała i zdrowa :-) Co zresztą nie wiadomo. Roberth też nam się gdzieś stracił :-( Gdzie te chłopy gdzie?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Ewelina jak my Ci piwo damy to będziesz w Teleexpresie,że wstawiona matka dziecko pilnowała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 No to znowu będą mieli o czym pisać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 30, 2012 W Teleexpresie , Uwadze i Wiadomościach:D Ale forum będzie sławne:D Po przecież się pochwalę kto mi to piwo dał:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 to ja Ci już dolewam ,a jutro z rana do fryzjera lecę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 O i o wszystkie będziemy na tapecie :-) Tylko żeby Ci się język nie plątał :-) bo nie zrozumią z jakiego forum jesteś ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 mee już na tą kawę się szykujesz???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 nie -na brukowce i telewizję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 A to kochana eweline musiałaby całą noc pić żeby to takie wiarygodne było :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Ja to bym była po jednym piwie wiarygodna ;-) Główka moja taka słaba jest że hej! Mi to wystarczy że powącham jakieś procenty i już mi wesoło i dziubek się cieszy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 30, 2012 No nie chwaląc się głowę do picia mam niezła:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 no fakt- a my zaraz pójdziemy spać,musiałby ktoś przejąć pałeczkę w dolewaniu Ewelinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Gdzie tam im dla afery wystarczy jedno piwo :) ba nawet to że o tym piszemy wstukają hasło w goglach i już nas mają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Po jednym piwie na pewno wiarygodne nie będę:P No chyba,ze po tak długiej abstynencji mogę sie zaskoczyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 SM - mówisz mają? hmm to ja już idę do fryzjera,nie czekam na ranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 no kochana uważaj bo może już za drzwiami paparazzi się czają :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2012 to zamów tez dla mnie wizytę :) oczywiście ja z prostowaniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 SM to tak jak ja - z prostowaniem i niech są fotoreporterzy już dziś póki mi się znowu nie pokrecą włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Wy to fajnie macie. Ja mam naturalnie proste włosy, same się prostują :-) żaden skręt ich nie złamie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Ok moje mordki znikam. Jutro muszę wstawać o 5:00 czytaj środek nocy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 30, 2012 ja też znikam ,bo jutro mam konferencję w szkole,koniec laby dobranoc papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reńkaa Napisano Sierpień 30, 2012 Na szczęście bo przeraziła mnie młodzież : zachowanie na przerwach, na lekcjach.. Jak znam siebie: zadręczyłabym ich albo oni mnie. To przez ta idiotyczną zasadniczość moją. Czasem to dobrze ale czasem żyć nie daje. Tak po dwóch piwkach trochę mija ale niestety tylko trochę. Ale tylko trochę - możemy z Ewelina podać sobie ręce. Tyle co nabałaganiłam sobie przez to- masakra. I za każdym razem mówię , że już tak nie będzie Ale krótko to pamiętam. A piwko Ewelinie mogę nalewać-jeszcze ok. dwie godzinki pracy mnie czekają-certyfiakt energet. robię i na jutro muszę skończyć. Moja młodzież sobie wyszła i cichutko nikt się nie kłóci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach