mee 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Robeeert Ty się mnie chcesz bać? zapytaj no Ktosia jaka fajna jestem :P a tak poważnie to droga służbowa-mail ,gg,parę godz rozmów bo inaczej ja się dygam ,że zboczeniec albo oszust :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 31, 2012 Nie dziwne, dobrze,że tak jest:) Ja się boję kobiet, wstydzę:( Inaczej pisać, a jak juz rozmowa...oj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 31, 2012 dlatego teraz zaszyłam się w małej wiosce położonej na wyspie , z jednej strony morze , z drugiej zalew cisza spokój , jeszcze o tej porze roku ludzi mało góry są piękne owszem ale szumu morza i zapachu takiego jak nad morzem tam nie ma. czasu na nudę też brak :) długie spacery z masażem dla stóp, przechadzki po lesie ze zbieraniem grzybów :) popływałyśmy też trochę i same i na pięknym katamaranie A ile zwierząt :) dziki, mewy, rybitwy, dzięcioły nawet zaskrońca widziałyśmy, sama natura czas minął za szybko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 31, 2012 jak to starzy górale powiadają -nowych znajomych trzeba sprawdzać 3 pokolenia do tyłu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 31, 2012 SM może w przyszłym roku doczepię się do Was z moim synem :-) Dobrej nocy wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 31, 2012 dobranoc Kama,do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młodziuteńka dziewczyna Napisano Sierpień 31, 2012 Ja też uwielbiam góry, czuję się tam najlepiej:) Ja też jestem z Tychów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 31, 2012 MEE - Ty moja lasko kochana- ja też taka staromodna - żadne kurorty. Mam niesamowite wspomnienia z Łeby - motyle od razu w brzuchu i wielki sentyment, ale ..... nie pojadę tam bo bym oszalała !!! Dlatego właśnie nie ma to jak dzicz w górach !!!!!!!!!!!!!!!!! A czemu Ty KTOSIA pytasz czy Ty jesteś taka zarąbista kobietka? Wiesz, facet jak mówi takie słowa to przez palce trzeba patrzeć bo od razu wiadomo o co mu chodzi :-D Ale jak kobieta Ci prawi takie komplementy to chyba COŚ oznacza? No rusz tą swoją kudłatą główką ! Przypomnij sobie wszystko co na swój temat słyszałaś od nas - babek :-) ROBERT - ja też jestem wstydziocha, ale ... w naszym gronie to nawet jeszcze piwa nie zdążysz dobrze się napić na odwagę, a już nie czujesz się w obowiązku np męczyć się w upal w ubraniu i kąpać się w samej skórze przy blasku księżyca :-) Serio ! KAMA - i Ty też to przeczytaj z uwagą i weź sobie do serca bo inaczej to nie przeżyjesz kolejnego zlotu. Ty nie masz pojęcia co tam się wyprawia !!!! Oczywiście wszytko grzecznie, na poziomie, pełen szacun (żadnych orgii ! - niestety :-D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Dziękuję za te komplementy Dudziu Białoząbkowa posiadaczko najładniejszego uśmiechu na forum,co tam na całej kafeterii.I najładniejszych 6 włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młodziuteńka dziewczyna Napisano Sierpień 31, 2012 To mi nie grozi nie piję alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 31, 2012 OOOO MATKO - uwaga - Tychy atakują !!!!! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 31, 2012 To musi być jakaś zmowa :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 31, 2012 trochę to dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reńkaa Napisano Sierpień 31, 2012 nawet bardzo-jakby reszty świata nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 31, 2012 no to ludziska nie pozostaje nic innego jak następny zlot w górach :) witam nową koleżankę oj tak Tychy zaatakowały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 31, 2012 A ja dalej jak ten Odludź :-( Się jeden ziomal pojawił i od razu uciekł :-( A przecież nie byłam niemiła :-( Nawet mnie nie widzał na oczy :-( Może się zraził tym co pisałyście o moich zębach i włosach ? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młodziuteńka dziewczyna Napisano Sierpień 31, 2012 Fajnie sobie tak piszecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 31, 2012 A pewnie - fajni ludzie fajnie sobie piszą :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 31, 2012 przecież masz piękne-niech żałuje ,ze nie widział! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młodziuteńka dziewczyna Napisano Sierpień 31, 2012 Ja zmęczona po całym tygodniu pracy,myślałam,że weekend będę miała wolny a tu wcisnęła mi siostra dzieci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 31, 2012 No nie wiem - niektórzy to teraz żałują, że widzieli :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 31, 2012 SPokojnej Nocy życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mazurka:-) Napisano Sierpień 31, 2012 Jest ktos z okolic Olsztyna?Moge sie do Was przylaczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Ja się odmeldowuję jutro do domku jadę , więc muszę się wyspać kawał drogi do przejechania dobrej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reńkaa Napisano Sierpień 31, 2012 a na forumowym zlocie dużo osób było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Dudziu na następnym zlocie w górach jeszcze wiecej osób zobaczy naszą laskę ze stolycy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też chcę was poznać Napisano Sierpień 31, 2012 mogę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 31, 2012 Wszyscy śpią...ja mam doła:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mazurka:-) Napisano Sierpień 31, 2012 Ja nie spie:-)Skad ten dol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Sierpień 31, 2012 Witam nową..samotny wieczór, dobija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach